Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bendede duzeldi. yunusemre, 8mb lik txt dosyası olduk desem, 2fdsdfgkdsjfgşjsdlfg diye soldursan yine ömrün cürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 lag ve o takılma olayları gitti mi tamamen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 mokoko said: lag ve o takılma olayları gitti mi tamamen?? gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yaw bu kadar adam oynuyoruz bari bir yerde toplanıp oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 cok nadir oluyo bende ama bağlantımdanda olabilir o bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu arada WAGER mod'ları ne süpermiş yaaa acayip güzel, çok keyifli oynamadıysanız tavsiye ederim kesin deneyin steam'e baglanmıyor, problem yaşan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 evet patch ile lag ve stutter büyük ölçüde azaldı. ama yine de tam ateş etme anında falan bir kaç frame takılıyor. biraz daha uğraşırlarsa süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 @hergonan bilmiyordum abi o oyunları cahilliğime ver. bende zaten keşke yapabilsem snipe diyorum keşke tamamını okuyup giydirseydin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yunusemre said: bu arada WAGER mod'ları ne süpermiş yaaa acayip güzel, çok keyifli oynamadıysanız tavsiye ederim kesin deneyin steam'e baglanmıyor, problem yaşan ? sticks and stones oyna. en guzeli o, son anda bi tomahawk yedim 2 gundur agliyorum Meabbics said: @hergonan bilmiyordum abi o oyunları cahilliğime ver. bende zaten keşke yapabilsem snipe diyorum keşke tamamını okuyup giydirseydin bana. PIS CAHIL!111 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hala takılıyor bu oyun abi patch match yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben boşuna rage e girmişim ya bi alman serverına girdim az önce 3-4 map tdm de aktım valla sp ile gayeet de 2 mapte farkımı koydum scoreboarda hardcore da sniper diye bi dünya yok ama bunu anladım ve ping 100ün üstündeyse ki %70 öyle al Aug u yardır geri kalan zamanda keyif vermeye başladı 30 lvllık combat trainingden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Slutter ile lag'i aynı sananlar var sanırım.Lag host veya bağlantı odaklı duraksama vs slutter ise sanki ekran kartı oyunu kaldırmıomuş hissi yaratan takılmadır. Neyse evet beyler patch ile bi nebzede olsa oyun oynanabilr hale geldi hatta ilk prestige'imi bunun şerefine yapıyorum birazdan:) Fakat hala frame rate sorunu var çok bariz bir atlama oluo arada. Bi 8mb patch dahamı lazım ? Hayır.Bence yüksek boyutta bir patch gelicek en geç haftaya. Gameservers tickrate lerini 25000'ine otomatik aldı.Console'a giripte denemeye çalışanlar boşuna uğraşmasın. Bide server sahibi olupta serverını listeden bulamayan arkadaşlar 24-48 saat içerisinde hotfix geliyor oyuna ve tüm serverlar görülebilir olacak.İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 benim almanyadaki sunucuda oynanmiyor ya. cok ilginc acayip lag var. bi tek bizimkinde boyle yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 stutter degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 lagometer aciyosun. orda mavi gitmesi gereken alan sari sari giriyo boyle. sadece benimkinde oluyo ama, bi cok sunucuda oynadim daha denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu arada acc name mi yoksa oyunlar için kullandığımız ismi mi size söylesem ekleyebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 milana parise felan alicam . ilk hafta dei$tirilemiyomu$, sonra dei$tirip kasariz. hic polonya sunucusu gormuyorum yalniz. kimse almami$ olamaz. rusya sunuculari 150-180ms arasi gidip geliyo. amerika 150ms. sabah amsterdam baya iyiydi, sonra kotu oldu. milan hep istikrarli giti 100ms civari. paris 90ms lerde gidiyo, bayha istikrarli. almanya bekledigimden cok kotu cikti. genel olarak 150ms le falan oynuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 almanyaya 30 pingle oynuyorum ben. bütün assault rifleları açtım gördüğüm kadarıyla en iyi aug (hardcoreda oynuyorum normalde farklı olabilir) bide oyunu açtıktan sonra process managerdan oyunun önceliğini real time yapınca gidiyo stutter olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Patch'le birlekte 5-15 FPS'em 10-25 FPS aralığına çıktı, stutter büyük ölçüde azaldı. nVIDIA yeni bir driver çıkarsın, birde bunlar daha düzgün bir patch çıkarsın düzgün hale gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 BioHazarD said: bide oyunu açtıktan sonra process managerdan oyunun önceliğini real time yapınca gidiyo stutter olayı. edit: ha evet bide patch çıktı onun da etkisi çok tabi (evet, kendim fixlediğimi zannetmiştim patch olayını fark edene kadar :P) edit2: edit yapmaya çalışırken yeni post atmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bi banamı etki etmedi şimdi bu patch :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 single playerını bitirdim şimdi çok güzelmiş zombie olayı da değişk olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 world at wardan aşinayız zombi olayına. pek bi değişiklik yok yani. deli gibi zevkli oluyor 4 kişi oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Multi güzel ama spawn pointlerde bir sikkoluk var, harita genişliğiyle alakalı olabilir. Yani bir adam beni öldürüyor, çıkıyorum iki adım atıyorum ben onu öldürüyorum. Payback puanı almaktan bir hal oldum resmen. Mw2 de daha güzel oturtulmuştu spawn pointlerin düşmandan olabildiğince alakasız yerlerde olması olayı. Bu şekilde karambol kaçınılmaz oluyor bazı durumlarda. Bir de daha level 15 mi ne olabildim de ileride açılan silahlarda recoil çok az gibime geldi, takır tukur indiriyorlar ebesinin nikahından ben kısa burstlerse hs atmaya çalışırken, tadım kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fix spawn pointler var bazı çakallar oralarda bekliyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar