Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 iki gündür steam sayfası önümde açık aldım alacam ama her yerde insanların pc de oynayamıyoruz çığlıkları bana engel oluyor long live dedicated :) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 çekin acıları pcfagler mwahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Goering said: multi gpu x2 model ekran kartlari da olabilir mesela FFA'dan baska sunucu gorememeye basladim? Önce oyuna gir, server filter'ı resetle, oyundan çık oyunun klasörü içinde ki player klasöründe ki config dosyalarını sil yada bir yere taşı. Düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kimse sallamadı ya pati clanı açıyo muyuz veya var mı böyle bi oluşum? varsa tagi ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lan millet quad kill yapmış biz fps düzelsin diyoruz bu arada maçları otomatik olarak kaydetmesi süper birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Oyungezer said: Oyunun ana menüsüne geldiğinizde karanlık bir odada ekranında “Campaign”, “Multiplayer”, “Zombies” ve “Options” yazan bir televizyona bakar halde buluyorsunuz kendinizi. Görüşünüzü aşağı çevirdiğinizde elleri bağlı bir halde sandalyede oturduğunuzu anlıyorsunuz. Bağlarınızı çözüp sandalyeden kalktığınızda televizyon ekranı karlı göstermeye başlıyor ve siz de oda içinde dolanabiliyorsunuz. Odanın arka tarafındaki konsola gidip “DOA” yazarsanız oyun içindeki gizli oyunlardan biri olan “Dead Ops Arcade” isimli kuş bakışı kameraya sahip Zombie Shooter oyununa erişiyorsunuz.Aynı şekilde klasik “text-based adventure” oyunu Zork’u da bu konsoldan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca konsolun içinde keşfedilmeyi bekleyen tamamen emaillerden, dosyalardan, resimlerden ve ses dosyalarından oluşan bir arşivde bulunuyor. Oyunun multide de 100 den aşşağı görmedim pingi hiç. Yannız her türlü x box gamepad'inden sonra klavye+mouse raat ettim baya oynarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 treyarch'in "slomo killcam" anlayisi, "lag killcam". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya ben server browser 'da ip ile favorilere eklemey olayını bulamadım. Giremiorum esh'in server'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yalniz sniperla adam vuramiyorum. yani vuruyorum da komik oluyo nefesi sonuna kadar cekecen oylew vuracan gibi. bazen ulan vurdum dediin anlarda vuramami$ oluyosun. cok ilginc ya, hani zoomshot yok anladik da, arkadas harbi vurdugunu gorup vuramamis olmak cok aci. zaten kimse sniper oynamiyo bu nedenle. haritalar cok sniperlik deil zaten 1-2 tanesi di$inda. mw2den cok daha kotu bi oyun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Single ne kadar bayık ya hiç begenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 epilepsi olsa ölürmüşüm demek ki oyun başlayana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 treyarch yine cevab veremedi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 treyarch a akıtmışlar tüm tesisleri, kaynakları ama yetememişler gibi duruyor şimdilik bizi tıksalar oraya yine kasardık güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 girdim oynuyorum, mw2'dekinden çok da kötü değil ya naptınız. Acayip keyif alarak oynuyorum şu anda da şu takılmalar olmasa bi de o kafayı yedirtcek. BC2 de başlarda böyleydi, neydi o ilk halleri, de bu beta gibi oyun çıkarmak da moda oldu neyse .. ayrıca bu contract olayı da bi hava katmış oyuna baya güzel olmuş, sonunda bitcek tabi de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bu arada halen lag varsa r_multigpu nun 0 olduguna emin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lag yok, da bu kitlenip durma sorunu var ki ayarlar en düşükte, rezalet görüntü vs. patch çıkana kadar vazgeçtim oynamaya kasmaktan çünkü gerçekten bazı kişiler takılmadan oynayabiliyor. Kill-cam'e bakmaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lag derken kitlenmeden bahsediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yok 2 ayarı da yaptım da oynatmıyor yani, bakalım patch'i bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bu oyundaki takılmalar ne ya allahım cıldır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bende takilmiyo mesela. ama boyle bi tatsizlik var yani. oyle rahat cali$miyo oyun hisettiriyo icten ice. pingler fena deil gibi gozukse de boyle bi pislik var bi tataklik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Server sahibi biri varmı? Bişey sormam lazım serverımla ve rcon'la ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 amd dragon platformunda oynayip da bu lag spike ve stutter i yasamiyorum diyebilecek biri var mi? amd phenom quad, 4890 , 5770 falan kullanan biri?? phenom kullanip hicbir performans problemi yasamiyorum diyen onlarca insan var su anda, ote yandan corei7 falan kullananlar belli hardware ler ile dual core larin yasadigindan daha beter takilmalar yasiyormus. durum buysa fix basit demektir, yani insallah asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 heh gamespot editor's choice'ları basmış, daha iki hafta önce "bu kadar bug olur mu" diye 2 puan kırmışlardı new vegas'tan. http://i203.photobucket.com/albums/aa55/goodavatar/BobbyKotickActivisionEvil-1.png alsam mı diye düşünmüştüm bu kadar oynayan var diye (dedicated ve lean geri gelmişken) ama bu kadar sorunluysa kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 arezzo789 said: Server sahibi biri varmı? Bişey sormam lazım serverımla ve rcon'la ilgili. hayir mesajlar kaydedilmiyo sunucuya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hayir setting leri kaydedemiyorsun ayrica. edit: asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar