dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 NolaxThensbane said: Konsol oyuncularıyla pc oyuncuları aynı serverlarda oynamıyor dimi?serverlar farklı? Konsolcular oynadıkları oyundan bir şey anlamazlardı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mighty_THoR said: bunca zamandır infinity ward tarafından yapılan bütün oyunların satış rekoru kırmasının buna karşılık bu adamlar tarafından yapılanların yerlerde sürünmesinin bir nedeni var :) rip infinity ward bu oyun mw2den daha cok satti? :P 1 gunluk surundu simdi iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 resmi açıklamaya göre yıl sonuna kadar beklentileri 10 milyon kopya mw2 ilk gün 9 milyon sattı öte yandan oyunun tamamen iw tarafından bulunan sistemleri kopyaladığı düşünülürse rezil bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mw2 4.7 mil satti ilk 24 saat dunya capinda 9 degil. Black ops 5 milyonu gecmis ilk 24 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 valla insanlar mw2 yi elleri mahkum oynadı biraz. yenısını bekliyorlardı, grieflerden hacklerden uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vac da pb da kotu. pb "screenshot" sistemiyle bazi hackleri buluyor ama privacy hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Cuce said: valla insanlar mw2 yi elleri mahkum oynadı biraz. yenısını bekliyorlardı, grieflerden hacklerden uzak mw2 yi şimdi oynamak lazım hacksiz gl siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Auto aim pcde hack sayılıyor. Konsollarda auto-aim sürekli mevcut bu durumda konsolcular hileci mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yalnız oyun saçma bir şekilde kasıyor. fixlenmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya anlatamam kendımden geçtim bu ne saçmalık böyle ya. hareket bile edemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://www.ustream.tv/channel/machinima-live-stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Multiyi herşeyi kısıp oynayacağım ben, o kadar saçma sapan ölüyorum ki 0.3 saniyelik tık diye durmalardan sağı solu parçalayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oyun içi kaç ping alıyorsunuz? 90-100 altı göremedim de daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 awp en iyiymis. bi de ghost+ninja+scope , ultimate camping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bir de server ipden favoritese eklemek gibi bir özellik yok mu ya? İlla konsoldan mı girip favoriliycez bizim serverı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sağ tuşa basıp add fav. de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Goering said: oyun içi kaç ping alıyorsunuz? 90-100 altı göremedim de daha o civar. ilk gun sabah saat 9da 50-60 arasiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Su rus versiyon muhabbetini yapabilen varsa bana anlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya kafayi yicem burda bir mw2 configi verildi, onu yukleyince server browser FFA'dan baska bir mod gormuyo... linki verenin ellerinden opuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetDeniz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 9u gecesi steamden bir heyecanla oyunu aldım indirdim yükledim oyuna girdim ve bir hüsranla karşılaştım mw2 den daha kötü bi oyun.oda yetmedi steam yüzünden kasıntılar başladı yetmedi oyunun ortalarında biyerde artık hiç oynuyamaz oldum yeni bi bölüme geçerken sürekli atıyor benimle aynı düşüncede ve aynı durumda başka arkadaşlar varmı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?40,4769994 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Xaenin said: if you have multigpu, set the number after multigpu to 1 (although for some reason, its set to this by default, change it back to 0 if you only have one card) if you have a multicore cpu (who doesnt in this day and age), set the number after multithreaded_device to 1 (god knows why it was disabled to begin with) If you don't have the Steam version, just find Config.cfg in Players multigpu ne multicore cpu ne? multicore çok çekirdek sanırım tamam da, multigpu nedir= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 SLI falan vardı nvidia'nın, birden çok ekran kartı olabiliyor vs. diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 multi gpu x2 model ekran kartlari da olabilir mesela FFA'dan baska sunucu gorememeye basladim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 düzgün oynayan var mı acaba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar