Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oh be patch geldi rahatladim. bi de server browseri duzeltseler. Cuce said: KHaRoN said: az once steam server lara restart geldi, ayni sekilde hemen sonrasinda multiplayer exe degisti , ufak capta sessiz sedasiz bi patch geldi. bende su anda lag ve stutter yok, eger problem yasiyorsaniz integrity verify edip steam restart atin. nerden yapıcam integrity verify'ı? http://toxicfork.com/upload/1289322656761.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 patch duruyor da download etiyor niyeyse downloads'da öylece bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 steam sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyun zevkli baya bok püsür eklemişler. oynamadan önce contract'ları almayı unutmayın ekstradan bişiler kazandırsın. bir de paso download game settings yapıyor ama bir sonuca ulaşmadı, ya da ben daha fazla beklemeye dayanamayıp esc yapıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sevdim multiyi. Bayağı potansiyel var. Göreceğiz. İnşallah MW2 deki akimbo glock veya UMP45 gibi imba silahlar çıkmaz, her şey dengeli olur. Kimi kandırıyorum lan, tabii ki de olacak. O zamana kadar tadını çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyun açılıyor connecting'de kalıyor, 10 dk önce gayet oynayabiliyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ha bu arada menüye ea'den öğrendikleri duyuru alanından koyup bir de oradan "Multiplayer. Free with every copy of Call of Duty: Black Ops" duyurmaları gözümden kaçmadı. eyw activision. connecting için bekle biraz fetching yapıp geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Öncelikle su an serverlar göçmüş durumda ! İlk gün ve peak hour. Dayanamadı gameserverlar ;D İlk görüşler - Server browser rezalet ve cok kötü çalışıyor. IP'den servera baglanmaca yok..8000 server arasından bulup favoriye alıcaksın sonra favori bölümü çalışırsa serverına girebiliceksin... Region filter yada ping filter yoq,aratınca amerikadaki,japonyadaki serverıda gösterio.. Bunun gibi bi ton saçmalık var server browserda... - Oyunda takılmalar oluyo yer yer,lag spikelar olabilir.. İlk günün hatırına saymıorm bile. Bazı serverlar zaten rezalet durumda,güzel bi tanesine denk gelince disconnect yememek için dua ediorm. ( 2 kere yedim ) - Baya zevkli oynanış,MW2 nin eksiklerini gidermişler,üzerinde çalışırlar umarım. IW gibi biz sattık bitti bu iş derlerse sarmaz. Şimdilik aklıma bunlar geldi. 2-3 saatlik oynayışımda cok güzel aksiyonlar oldu,hoşuma gitti ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sürekli Downloading Game Settings diyor ve ne indiriyorsa salyangoz hızıyla indiriyor. Yanlış anlamayın, sızlanmıyorum. Sadece durum raporu vereyim dedim. İlk günde olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Xaenin said: Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Eser Chukkeser'i alıyoruz yerine, umuyoruz ki öğrenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 60 pingli serverlar görüyordum, ama şimdi 140 pingden başlıyor anlamadım gitti, favorites'e de alamadım... 100 ping altı görmedim daha gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 console var ipden server baglanabilme olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Steam'e bağlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Steam servers are too busy to handle your request diyor devamlı multi yi indiremiyorum. Steam'e kafam girsin. Birde o kadar preload yaptırdılar şu 9mb lik kısmıda arada indirtseler olmuyor muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aldım oyunu indiremiorum şimdi de çok doluymuş paşalarımın server'ları war mıdır yolu yordamı indirmek için? ps. rus aldım hadi hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 steamin serverleri patlak oldugu icin data fetch edilemiyor, serverlere baglanamiyor, ya da oyunun son parcasi indirilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 malum yerlere de düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hmm lokasyon fln değiştirsek çözüm olmaz yani? Peki en hızlı lokasyon nedir download'da? Server gelince oraya abanıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 progamer said: Steam servers are too busy to handle your request diyor devamlı multi yi indiremiyorum. Steam'e kafam girsin. Birde o kadar preload yaptırdılar şu 9mb lik kısmıda arada indirtseler olmuyor muydu. 2-3 sayfa once biri boyle olacagini ve onceden yuklenmesi gerektigini soylemisti :( yani sana cozum olarak soylemiyorum ama uyarilmisti boyle bir oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Alexi_Septimus said: Xaenin said: Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Eser Chukkeser'i alıyoruz yerine, umuyoruz ki öğrenecek.hepiniz birer xbox alin, ortamlara akalim agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yapılan değişiklikleri sunucuya kaydettiriyor sanırım da bağlantı sıkıntılı olduğu için menülerde bekletiyor hep. neyse ki offline save gibi bir şey de koymuşlar. bu arada fps'de çok sık düşüşler olmaya başladı nedense, var mı yaşayan aynısını (mp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hızlı region önerisi bekliorumm :) USA Ny'a aldım 500kb ile dl ediyor şu anda, dl problemi yaşayanlar region'ı ABD'ye alıp denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Penthesilea said: Alexi_Septimus said: Xaenin said: Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Eser Chukkeser'i alıyoruz yerine, umuyoruz ki öğrenecek.hepiniz birer xbox alin, ortamlara akalim agalar Biz gerçek oyun oynuyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Penthesilea said: Alexi_Septimus said: Xaenin said: Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Eser Chukkeser'i alıyoruz yerine, umuyoruz ki öğrenecek.hepiniz birer xbox alin, ortamlara akalim agalar xboxum var ama silksen fps kasmam. tam amerikan haylazlik bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar