Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 LathspeLL said: Treyarch = FAIL. Oyun oynanamaz durumda resmen. Single menu'ye giriyorum 5 fps, multiye giriyorum sunuculara bağlanmıyor. moralimi bozdun Lath :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yıllar oldu su oyunlardan bir groza istiyorum vikhry istiyorum vintorez istiyorum cokmu 1 tanesi olsa yeter. adamların dragunov'u koyması 3 oyun sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fps olayına geçici bi fix bulmuşlar, cod4 fps configi işe yarıyormuş. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1572054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Düzelir yarına bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 LathspeLL said: Treyarch = FAIL. Oyun oynanamaz durumda resmen. Single menu'ye giriyorum 5 fps, multiye giriyorum sunuculara bağlanmıyor. sorun steamden kaynaklanıyo diyolar. steami offlien yapıp rahat single oynıyanlar olmsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oalyin treyarch ile alakasi yok , onceki sayfalarda yazdim, steam entegrasyonunda problem var, steam bugun sonuna kadar patch cikarticak. okuyun bari. ha treyarch baska seylerde fail ama optimizasyonda degil , o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 steam'den indirenler için; 1. go offline 2. oyuna girin 3. task manager'dan steam'e end process çekin bende düşük çözünürlük ve medium'da takılmalar oluyordu sinir bozan bir şekilde şimdi max çözünürlük ve high'da rahat oynuyorum. i5@ 2,27 4 gb ram 1 gb hd5650 win7 64 bit directx 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bi oyuna girebildim, ingiliz sunucusu. 15 FPS ile takıldım. Sonra connection lost oldu. Alman sunucularınıda göremiyorum şimdi. Yani nasıl küfür ediyorum nasıl anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 az once steam server lara restart geldi, ayni sekilde hemen sonrasinda multiplayer exe degisti , ufak capta sessiz sedasiz bi patch geldi. bende su anda lag ve stutter yok, eger problem yasiyorsaniz integrity verify edip steam restart atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 PS3'te alan oynayan varsa bi pm atabilir mi nasıl oyun? MW2 kadar güzel mi? Almaya değer mi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 BFBC2 kadar sorunlu olabileceğini sanmıyorum oyunun ya. 1-2 güne geçer bütün problemler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 steami kapatinca oyun duruyor? evet bi daha denedim cpumu overheat bile yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Abi %89'da durdu download, suspended diyor ne bu çıldıracağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 steam server da guncellemeler suruyor, eger resume edemiyorsan settings den download location degistirip (makul bisey gidip uganda secmeyin) steam restart atin. dl devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Öyle yaptım şimdi frankfurttan münihe çektim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Olmadı bu, yunanlara çektim onu da yemiyor. Yani eve gelince oynarım diye umuyodum yine steam bir şekilde bunun da içine sıçmayı becerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi bitemedik ingilizce patchi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Yunanya'dan yedirebildim sanırım da 180 ile falan çekiyor şimdi de. Çıldırmamak elde değil ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Esh said: abi yine vurunca indirmiyo silahlar asdf. bi saat yardirman lazim. m16 nin irzina gecmisler mesela asdf M16 nerf yemişse ben oynamam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bir yandan da Jdownloader açtım aslan parçası 910 ile çekiyor çatır çatır. Başka bir dosyayı yani oyunu değil, dizi çekiyorum beklerken 40 dakka falan diyor steam şerefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 m16 silahmıki. oyunda olması hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 M16 bilen adamın silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 m16 amerikan özentilerinin silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle. Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 KHaRoN said: az once steam server lara restart geldi, ayni sekilde hemen sonrasinda multiplayer exe degisti , ufak capta sessiz sedasiz bi patch geldi. bende su anda lag ve stutter yok, eger problem yasiyorsaniz integrity verify edip steam restart atin. nerden yapıcam integrity verify'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar