Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıllar oldu su oyunlardan bir groza istiyorum vikhry istiyorum vintorez istiyorum cokmu 1 tanesi olsa yeter.

adamların dragunov'u koyması 3 oyun sürdü
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Treyarch = FAIL.
Oyun oynanamaz durumda resmen. Single menu'ye giriyorum 5 fps, multiye giriyorum sunuculara bağlanmıyor.

sorun steamden kaynaklanıyo diyolar. steami offlien yapıp rahat single oynıyanlar olmsu
Mesaj tarihi:
oalyin treyarch ile alakasi yok , onceki sayfalarda yazdim, steam entegrasyonunda problem var, steam bugun sonuna kadar patch cikarticak. okuyun bari.

ha treyarch baska seylerde fail ama optimizasyonda degil , o kesin.
Mesaj tarihi:
steam'den indirenler için;

1. go offline
2. oyuna girin
3. task manager'dan steam'e end process çekin

bende düşük çözünürlük ve medium'da takılmalar oluyordu sinir bozan bir şekilde şimdi max çözünürlük ve high'da rahat oynuyorum.

i5@ 2,27
4 gb ram
1 gb hd5650
win7 64 bit
directx 11
Mesaj tarihi:
az once steam server lara restart geldi, ayni sekilde hemen sonrasinda multiplayer exe degisti , ufak capta sessiz sedasiz bi patch geldi.

bende su anda lag ve stutter yok, eger problem yasiyorsaniz integrity verify edip steam restart atin.
Mesaj tarihi:
steam server da guncellemeler suruyor, eger resume edemiyorsan settings den download location degistirip (makul bisey gidip uganda secmeyin) steam restart atin. dl devam eder.
Mesaj tarihi:
Bir yandan da Jdownloader açtım aslan parçası 910 ile çekiyor çatır çatır.

Başka bir dosyayı yani oyunu değil, dizi çekiyorum beklerken 40 dakka falan diyor steam şerefsizi.
Mesaj tarihi:
Bu arada ortamın en iyi TDM klanı olan OYUNCU klanına 1 kişilik alım yapılacaktır, pipili oyuncunun askerde olması nedeniyle.

Başvurmak için mükemmel oynuyor olmanız yeterli, gerisine karar veririz.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

az once steam server lara restart geldi, ayni sekilde hemen sonrasinda multiplayer exe degisti , ufak capta sessiz sedasiz bi patch geldi.

bende su anda lag ve stutter yok, eger problem yasiyorsaniz integrity verify edip steam restart atin.

nerden yapıcam integrity verify'ı?
  • Yeni Oluştur...