Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni pasaport olayi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.mugla.pol.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=92

abi zaten 5 senelik 600 liraydi
10 sene 1000 lira ustu olsa cok entresan bisi deil ki

ha deli kazik mi kazik
ama ole 1000 lira vermicez pasaporta
Mesaj tarihi:
BonePART said:

1000 lira deil abi
300 -500 lira yaklasik odencek defter ucreti eskiden 160 liraydi

1000 lira deidigi 10 sene sureli pasaport ki eskidende zaten 600 700 liraydi

haberci abartmasi

yane tek olay 160 lira olan yane degistirme olan defter ucretinin kaziklasmasi
10 senede bir degistirdigin bisi zaten

Dediginize katiliyorum ve ayrica imzaniza hayran kaldim :)
Mesaj tarihi:
BonePART said:

denwa said:

BonePART said:

....

Dediginize katiliyorum ve ayrica imzaniza hayran kaldim :)

dedigimize ?
biz kimiz be cogulmuyuz?

Sizi tanimadigim icin saygidan oturu '' Siz'' olarak kullandim umarim anlasilmisimdir.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yurtdışında oturanlar konsolosluklardan önceden daha ucuza çözüyorlardı sanırım pasaport olaylarını. acaba şimdi ne olacak?

gene ayni olcak abi
hatta sirf pasaport almaya yurt disina cikilcak kadar ucuz ya
Mesaj tarihi:
yurtdışından pasaport alma olayı artık bitti. 1000 lira ücret 10 yıllık pasaportlar için konuşuluyor. Yine de gerçekten pasaport ücretleri resmen şerefsizlik.
Mesaj tarihi:
eldar said:

yurtdışından pasaport alma olayı artık bitti. 1000 lira ücret 10 yıllık pasaportlar için konuşuluyor. Yine de gerçekten pasaport ücretleri resmen şerefsizlik.

nasil bitti
amerikada yasayan turk illa turkiyeye mi gelcek almaya
ole sacma sey olur mu
ucuz pasaport mu bitti diyosun yoksa
Mesaj tarihi:
Coder said:

Abi gecen sene uzattım 5 sene şimdi 1000 lira daha mı verecem

Yeter ya turk olmak bu kadar büyük bı sucmu ?

Aynen , benim de 5 senenin 3 ü boşa gitmiş olucak , üzerine de 1000 TL vericez ..Bunu da 1 yıllık yaparlar kesin 1000 verince - 5lik yapmazlar . 2011 de bi 700-800 lira daha öderiz .
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yurtdışında oturanlar konsolosluklardan önceden daha ucuza çözüyorlardı sanırım pasaport olaylarını. acaba şimdi ne olacak?

hah iste sunu merak ediyorum ben de. simdi gidip ben burdaki konsolosluktan uzatsam 5 seneligi 100£'a geliyor. turkiye'ye gidip 5 sene uzatmaya kalksam 600 kusut TL. onu yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim.
Mesaj tarihi:
fastreloader said:

oturma iznin olmasa da konsolosluklar yasal olarak senin pasaportunu yenilemek zorundalar talep ettiğin sürece, yasal olarak diyorum çünkü ık gık ederler sürekli

abi bisi iznin olmasina gerek yok abi
benim amerikada 10 seneli vizem war
6 ayda bir disari cikma sarti ile yada 3 ay da bir
essek gbi uzatmak zorunda
ger mi doncem abi pasaportun suresi bitiyosa
Mesaj tarihi:
ya benim bildiğim bu pasaport yenilime hadisesinde zaten eğer varsa geçerli kıymetli evrak parası verirsin oda 300 ile 500 arası birşeydir (hani yeşil olursa böyle şu olursa böyle fiyat aralığı oluşuyor)

Birde okuduğum ya milliyet yada hürriyet kaynaklı bir haberde,bu yeni pasaportların üretimi zahmetli olduğu için yurtdışında daha pahalı alınacağı şu anki durumun tam tersi olacağı söyleniyordu ve önceliği Tr içine verecekleri yazıyordu.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

nasil bitti
amerikada yasayan turk illa turkiyeye mi gelcek almaya
ole sacma sey olur mu
ucuz pasaport mu bitti diyosun yoksa

Benim bildiğim kadarıyla artık Türkiye'de ikamet edenlere yurtdışındaki konsolosluk ve elçiliklerde pasaport verilmiyor.
  • Yeni Oluştur...