Bjork Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Selamlar.. 2009 / 2010 komedi filmi önerisi lasım.. Var mı önerebilceğiniz film? Teşekkürler şimdiden.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 The Invention of Lying çok eğlenceli bir film değil ama komikti bence.. aha bu da topakı: http://forum.paticik.com/read.php?11,4142082,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 the hangover diyorum oncelikle, sonra 2009/2010da cikmis filmlere bakmaya gidiyorum, daha kapsamli bir liste icin. zombieland the proposal ghosts of girlfriends past the goods:live hard, sell hard couples retreat role models forgetting sarah marshall faq about time travel i love you man ve niceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 couples retreat funny people hangover invention of lying brüno zombieland i now pronounce you chuck and larry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 the hangover cok abartılıyor gibime geliyo ya izlemedim hem de ama oyle sacma bir onyargım var. gercekten guzelse indiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evet the hangover da bayağı iyiydi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fede said: brüno emin ol izlemezsen hiç bişi kaybetmezsin. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kaybedersin bence. masumluğundan bişeyler kaybedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu da liste http://www.imdb.com/genre/comedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fede said: kaybedersin bence. masumluğundan bişeyler kaybedersin izlemezsen masumlugundan niye kaybedicen abi. tam tersi izlersen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 she's out of my league baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Hangover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bittus said: The Invention of Lying çok eğlenceli bir film değil ama komikti bence.. aha bu da topakı: http://forum.paticik.com/read.php?11,4142082,page=1 güzel bir konu nasıl heba edilir filmi bu The Invention of Lying. The Hnagover baya iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Defendor Dram da ağır basıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hangover bence senenin komedisiydi. belkide son senelerin. zombieland de çok eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 invention of lying genel olarak sadece bi 10dk sı komikti(halka sesleniş) onun harici izlenmesede olur bence :) hangover iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Saolun valla.. ben komedi filan aradım ama o gece Cannibal Holocaust izledim.. :) fena filmdi eskiydi filan ama iidi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ahhaha skala acayipmiş ya komedi isteyip cannibal holocaust izlemek müthiş=) invention of lying komedi değil arkadaşlar lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 pineapple express üzerine the hangover = (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barbu said: the hangover cok abartılıyor gibime geliyo ya izlemedim hem de ama oyle sacma bir onyargım var. gercekten guzelse indiricem. değil, böyle takım elbise altına erkek tangası giymiş adam esprileri falan seviyosan izle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar