yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.fotokritik.com/forum/114968 canı sıkılan falan vardır okur eğlenir zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: Hakan a benim diyecegim hiçbirşey yok. Ona acıyorum sadece. Bağcılar gibi bir yerde yaşayan Gay oldugu içinde toplumun baskısıyla ezilmiş bu sitelerde kendine bir sanal dünya kurmuş işte. Ona buna sataşarak gün geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 daasddsa güxzel fragman geçmişin farinal öyle yani girin az okuyun lol iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aboo entel hakareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 okuyombenya hanginiz XD hayatımda şu fotoğrafçılıktan ve elinde fotoğrafla sanatçıyım ben yhaaa diye gezen tiplerden çok, çok az şeyden nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben değilim ama uykum olmasa üyeliğim orda açık olmasa falan yeni hesap açık trollemeyi çok isterdim bence siz yapın bunu ben yarın okurum hadi be hadi nolur fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 okuyombenya kim çok merak ettim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 :)))))))))))))))))))))))))) bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 adam iç güveysiymiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 huaheuhaue nedankoyayükolmasın uahsudfhaufhasfh kim o çıksın ortaya, yoksa nedanko'ya yük olcak. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahhahahaha +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 baya eğlenceli forummuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hehehe acaba hangisi haklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 incide akmis galiba ortama dagilmis tamemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 raid çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bi ben bide okuyombenya vardı sonra 1 eleman daha gelmiş o kadar ne abarttınız şu gelmiş bu gelmiş raid olmuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu inci raidlerini wowdaki türk guildlerinin ventrilo serverlarına yapsak bayaaa inanılmaz eğlenceli şeyler ortaya çıkmazmı ? böyle bişey organize etmeliyiz acilen, tam en önemli raidin ortasında birinin serverını basmak. efsanevi ohf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahahah cok sirinler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hadi yavrum'dan itibaren atılan mesajlar sdfafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 said: sinan abi bırak allahını seversen in aşağı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 FARİNAL BU YAKALAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ama eksik var KLAWYE DELİKANLILIĞI YAPMA diyen yok orda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Jahrein said: said: nedankoyayukolmasin 4 saat önce # 557177 | Msj. 27 hadi yavrum hadi hadi yürü burası fotoeksen değil bak burdada terbiyesizlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi fotoeksenden banlattınız burdada banlatırsanız ayıp olur yani. Ahahahahahahaha AHAHAHAH FARINAL KESİN BU ASDKJHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Farinal said: benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar