Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.4

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

abi.. benim burnum da çeşme oldu akıyor lan.. hani böyle "ha hasta oldu ha olacam" diye hissedersin ya.. işte öyle bir şey.. zaten iki gündür anneydim bugün bir de eve dönerken yağmuru yedim içime içime sonra karşıdan aynı anda yapmur içine içine işleyen bir afet geliyordu gömleği beyaz hep üstüne yapışmış sütye...

hasta olaiblirm işte
Sosyal ağlarda paylaş

kermit
fizban
babacum(kale)
tolga
cavanagh
dreagloth
tora
bitchofbat(kale)
wishmaster
konn
cthulhu
balon
holy
mysterious
fde
pha(?)

en çok maça gelenlerden kermit haricinde 15 kişi seçmeye çalıştım, elimden geldiğince eskileri seçiyorum ben hepiniz biliyorsunuz zaten
saygın var sadece netleşmeyen, ondan haber alınca hallolur
yer açılmasını bekleyen arkadaşlar da var zaten
saygılar

arabayla alma olayına gelince, mysterious eğer pazar günü arabasını alabilirse yoldan cthulu-fizban-dreagloth ve hatta kadıköyden kermiti alırım=)
mysterious alamassa arabasını benim arabada 1 kişilik boş yer olucak, ferit-seren-sercan kendi aralarında halledip söylerler bana 1 kişi=)
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Yahu yemin ediyorum çok istediğim halde su halı saha maclarında oynayamıyorum nasıl olacak böyle anlamıyorum soğudum yeminlen ya her topik açıldığında bir heves yazıyorum ama hep kadro dısı olmuyor böyle :(

Az yorumlarına dikkat et futbol bölümünde, direk sonraki maça yerin garanti olur.

Ayrıca Sercan, baba olacaksın ama hala halısaha...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...