balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Wishmaster said: Sen de beni tutarsın işte.. niye hep ben tutuyorum diyeyim de imza yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Beyler ben çok hastayım, yokum malesef bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olum hasta ayağına yaz geldi diye karı kız peşine bizleri ekmeyin, bizimkiler de can sdf geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok abi cidden, bagetlerle bademciğimi çalabilrm büyük ihtimalle şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi.. benim burnum da çeşme oldu akıyor lan.. hani böyle "ha hasta oldu ha olacam" diye hissedersin ya.. işte öyle bir şey.. zaten iki gündür anneydim bugün bir de eve dönerken yağmuru yedim içime içime sonra karşıdan aynı anda yapmur içine içine işleyen bir afet geliyordu gömleği beyaz hep üstüne yapışmış sütye... hasta olaiblirm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ildeniz kayınpederine okutacam buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kayın pederi de götürürm ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi editle şu postunu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 e gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kadroda 1 ya da 2 kişilik yer boşsa talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 alt egon senden iyi oynuyorsa direk onu gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hala 2-3 kişiden haber bekliyorum o yüzden koymadım daha listeyi kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kermit fizban babacum(kale) tolga cavanagh dreagloth tora bitchofbat(kale) wishmaster konn cthulhu balon holy mysterious fde pha(?) en çok maça gelenlerden kermit haricinde 15 kişi seçmeye çalıştım, elimden geldiğince eskileri seçiyorum ben hepiniz biliyorsunuz zaten saygın var sadece netleşmeyen, ondan haber alınca hallolur yer açılmasını bekleyen arkadaşlar da var zaten saygılar arabayla alma olayına gelince, mysterious eğer pazar günü arabasını alabilirse yoldan cthulu-fizban-dreagloth ve hatta kadıköyden kermiti alırım=) mysterious alamassa arabasını benim arabada 1 kişilik boş yer olucak, ferit-seren-sercan kendi aralarında halledip söylerler bana 1 kişi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 erenköy'den geçecek vatandaşlar olucaksa, beni de alsa be. bu arada bu havalar ne abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Gun ortasi muhtesem oluyor bence.Bahar geldi mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 eser, geliyosun maça dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yahu yemin ediyorum çok istediğim halde su halı saha maclarında oynayamıyorum nasıl olacak böyle anlamıyorum soğudum yeminlen ya her topik açıldığında bir heves yazıyorum ama hep kadro dısı olmuyor böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 7 tane kalecimiz var çare yok ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Neyse diyecek ve yapacak birsey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cavanagh said: eser, geliyosun maça dimi? geliyorum gelmesine de tnkt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben karşıdan gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 LucifeL said: Yahu yemin ediyorum çok istediğim halde su halı saha maclarında oynayamıyorum nasıl olacak böyle anlamıyorum soğudum yeminlen ya her topik açıldığında bir heves yazıyorum ama hep kadro dısı olmuyor böyle :( Az yorumlarına dikkat et futbol bölümünde, direk sonraki maça yerin garanti olur. Ayrıca Sercan, baba olacaksın ama hala halısaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sağlıklı babalık sağlıklı bünyeden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Gelince ıslatamıcaz o zaman desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 selam istanbuldayım 2 gündür heralde lan 1 günümü uyuyarak geçirdim çünki. moda özel mesaj attım sonuç bekliyorum. maçda geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar