Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 49=7x7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 öncü, küçükyalı kadir has anadolu lisesini diyo, orda açık öğretim sınavına gircek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kadroyu yazsın ccavanagh gs fener maçından sonra bence beni alıyosa kadroya benide alın bi yerden yada yol tarif edin halı saha nerde bilmiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ha üni olarak düşündüm ben. Sen alırsın o zaman küçükyalıysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 @kermit: sen kadrodasın zaten, istanbulun neresinden geliceksen maça ona göre birileriyle buluşur gelirsin, sorun olmaz o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 avrupadan gelicem bende kadıköye falan geçerim problem olmaz yani yol tarif edin bulurumda hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kadıköyden kadıköy-bostancı sarı dolmuşlara biniyosun, 60. yıl tahran lisesinin önünde iniyosun, lisesinin sağ tarafından 3-4dk yürüdün mü saha karşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Benimle beşiktaşta buluşursun gideriz beraber. Yalnız sınav 14:30 da, en azından benimki öyle, nasıl olacak. Ben 1.5 saatte bitiririm de, kermiti bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benim pazar günü yokki cumartesi var sadece hazırlıktayım ben ondan 1 güne alıyolar benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aa doğru lan sınav cmts :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 O zaman kadıköyde buluşup beraber gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 her türlü hazırım sizin için 6 yıllık halı saha ayakkabılarımla gelicem o ayakkabılarla çıktığım hiç bi maçı kaybetmedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kaporayı verdiğim için otomatikman gelme hakkı kazandım. hatta herkes kapora verdiyse herkes gelmek zorunda, gökalp yedek soyunsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ha bir de bu hafta hakan ödeyecek benim paramı, o yüzden beleş gelip oynarım ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi benim kadir has lisesi küçükyalıdaki..e5ten nasıl gelicem kısacası onu söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Gelmeyecek adamlara da kapora ödettik biraz saçma oldu sanırım :) yazık günah,2 lira 2 liradır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dreagloth said: O zaman kadıköyde buluşup beraber gideriz.ben de gelirim kadıköye sercan numaranı pmlesene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Toplum içerisinde saklı gizli olmaz. Direk buraya yaz numaranı dreagloth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kapora verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 beleş olunca daha bi güzel oynarım ooh hakan nerdesin hakan gözlerim yollarda kaldı eve mi gelemedin üzüntüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ağlıyodur sahilde denize karşı NEDEN NEDEN BİZ NEDENNNNN diye bağırıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 olm öldürürüm sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sus lan gözlerin kızarmış işte yalan söyleme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sen niye yükleniyosun onu anlamadım. hayır geçen maç o kdr boş bırak diye yalvardın 3 gol attın. illa afişe mi edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lol halısahada beni tutmuşun tutmamışın farketmez her türlü ezer geçerim seni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar