nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konsolda oyun oynarken yatarak uzanarak falan oynayabiliyo musunuz çok merak ettim.hani benim için keyiftir oturup 1-2 saat ps3 oynamak.fakat şöyle arkama yaslanıp veya koltukta yatarak hiç bir oyun oynayamıyorum. olmuyor yani.illa armutu tvnin 1 metre onune koyuyorum.yinede arkama yaslanamadan kambur biçimde vucut öne dogru oynayabiliyorum.anca öyle keyif alabiliyorum.fifada 3-0 öne geçeyim arkamı yaslanırsam 3-3 olur o derece hani futbolu geç diğer oyunlar içinde aynı şekilde.bi konsantrasyon eksikliği oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 televizyonun küçük ekransa ondandır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aynen bende de var bu durum benim tv küçükte değil 40küsür inç. ama pes oynarken iyice dibine girmeden rahat edemiyorum, keza guitar hero'da da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 106 ekran.hani 132 de olsa yine öyle olur herhalde tv ile ilgili oldugun sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pozisyon almadan oynayamam, hatta kollarımı bide sıvarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ilk nası alışırsan öyle rahat ediyosun bence, ps oynamaya cafede başlayanlar için pek sağlıklı bir durum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 heh evet, aynı şekilde benim de, hatta birebir hehe Little Big Planet oynarken sadece sırtımı yaslayarak rahat rahat oynayabilmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 arkaya yaslanınca yatınca falan dirseğini dayamazsan kolun fena tutuluyor, dirseği yere yapıştırınca da düzgün kullanamıyosun controller'ı... oturmadan zor oynanıyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fazla rahat edip gamepad'i göbek üstü falan pozisyona getirince kol kaslarınızdan ve yerçekiminden yararlanma oranınız düşer, sırf parmaklarla da aynı işleri aynı hızda yapmak biraz daha zor olur. Alışmanın verdiği psikolojik bir şeyler de vardır elbet bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 walla canavar gibi yatiyorum ohhhh diye ole oynuyorum kambur oyun oynucak olsam pc war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yatarak oynancak oyun var ekranın dibine girip oynancak oyun var valkyria chroniclesı yatarak yorgan altı bitirdim çok rahattı demon's souls oynarken sandalyeye bile oturamıyorum. ayakta 30 cm öteden yusuf yusuf oynuyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ahaha aynen. yatınca leeyn nasılsa yenerim kolay gibi bi havaya girdiğinden olaiblir, 3-0 yendiğin maçın 3-3 olması :D. genelde oyunların boss fightlarını armutun/koltuğun/sandalyenin ucunda oynarım bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben gayet yaslanarak oynuyorum lan gayette proyum ezerim her oyunda yani allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 seni saymıyoruz abi senin kategori çok farklı ona ayrı topic lazım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar