Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Khelben said: bu şekilde kazanılan maçlarla nereye kadar. aaaah ah. maçta ne var arkadaş 20 dan sen maç çeviriyon hala ne diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 denk güçlerin maçıda berabere biterse bu akşam işte ozaman süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Khelben said: bu şekilde kazanılan maçlarla nereye kadar. aaaah ah. 10. dakikadan itibaren Eskişehirli futbolcular her faulde ve kaybettikleri her ikili mücadelede yere yatıp 5dk kalkmadılar. Başlarda komiktin ama artık trajik oluyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abicim niye komik oliyim maçtan önce de.. of devam ettirmicem ben bile sıkıldım lol. baya zevkli maçtı ya 3-0 olabilirdi beşiktaş 5-2 de yapabilirdi epey keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ezdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu takım şu haliyle şu kadrosuyla şampiyon olursa, ben bu ligi bir daha izlemem. zerre maçıyla ilgilenmem. biri de bunu bir köşeye yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o zaman bizden daha iyi bir kadro kuracak fb ve gs. Boşboş top oynuyorsunuz salak saçma puanlar kaybediyorsunuz. Sonra beşiktaş neden şampiyon oluyor. Beşiktaşın geleceği için şöyle şampiyonluklar yaşamak istemiyorum. Adam görüyor böyle şampiyonlukları transfer bile yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 e sen kendi kadronun daha iyi olduğunu iddia ediyorsan başkanın da oradan buradan getiricek 2-3 adamı al sana kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Abi kadronuzun iyi olduğunu iddia ediyorsunuz da top mu oynuyorsunuz? Geçen senede oynamadınız bu sene de. Sonra Beşiktaş şampiyon olunca ağlıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ağlasınlar böyle şampiyonluklar daha güzel bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oynanan futbol ve kadronun iyiliği aynı şey değil arkadaşlar karıştırmayın real in kadrosuda barçadan iyi kağıt üstünde ama barça daha iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şampiyonuz diyorlar. .... ... .. . dsahkygfsaksa kugfsuakgfusakgsa kjasdghfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yoo madrid daha iyi oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o zaman sen futboldan çakmıyosun üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 maç gayet güzel maçtı. eskişehir taraftarını da pek bi sevdim ben. enişte de geldi maça ama adamın eskişehirli damarı tuttu golde bağırmalar filan. eğlendik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Khelben said: o zaman sen futboldan çakmıyosun üzgünüm. bunun kararını sen mi veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evet, çünki ben çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sinad said: Abi kadronuzun iyi olduğunu iddia ediyorsunuz da top mu oynuyorsunuz? İddia etmiyorum, öyle. Sence değil mi cidden? İşin acı tarafı da o zaten. Bursa Beşiktaş gibi kapasiteleri çok belli ve çok az olan takımların ( ellerindeki kadrolara bakarak konuşuyorum) son haftalarda (ya da istikrarlı bir şekilde hiç farketmez) bana göre hiç de iyi top oynamayarak puanları kazanması ki Beşiktaş ve bursa'nın top oynadığına zerre inancım yok. Buna karşın keita , alex, arda gibi avrupa'nın üst düzeyi seviyesinde sayılacak kadroların yerinde sayması. Bu ligi de benim gözümde zevksizleştiren, öeh artık diye BENİ bayan bu. Gayet 5-6 senedir son derece kalitesiz bir lig izliyoruz ve ben de sıkıldım. Yoksa siz şampiyon olursanız olun yani ya da fener olsun, gözümde pek bir değeri yok. Bu futbol kalitesiyle de olmayacak. Edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yahu hani cevap verilmemeli muhtemelen trollük yapılıyordur da asdfuhsdufasdfa komedi ya. türkyie ligi harbi boktan. gs ve fbnin kadrosu diğerlerine nazaran daha iyi o da kabul de... ciddi ciddi gs ve fb'nin kadrolarının avrupanın üst düzey kadrolarından biri olduğunu mu düşünüyorsun? sdfuhausfdaufhd avrupanın en üst düzey kadrosunun defansı lugano fenerden cıkınca avrupanın dandik takımlarıyla bile anlaşamıyor ama? hayal aleminde yaşamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kadro olarak bakıcaksan ilk 40'da vardırlar.o da onları üst düzey yapar. elit klas falan demedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 balon said: bu takım şu haliyle şu kadrosuyla şampiyon olursa, ben bu ligi bir daha izlemem. zerre maçıyla ilgilenmem. biri de bunu bir köşeye yazsın. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( nolur izle nolurr :(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kes velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dün maçı arkadaşlarda izledim. Evde olsam baya yazardım buraya... Şaşırıyorum bazılarını görünce. Adamların kaç tane atağı var, ikinci yarı kaç kere beşiktaşın kalesine gelmişler, kaç tane beceriksizliklerinden kaçırmışlar yada rüştü çıkarmış, hala diyorlar ki maç satılmış. Mantığınız bu kadar işte. Biz kötüyüz beşiktaş ondan reröre... Kötü olma kardeşim o zaman. Çık çatır çatır oyna topunu. Kazan, ondan sonra konuş. Milyondolarlar verdiğiniz oyuncularınızla bu kadar başarısızlık gösteriyorsanız şuçu beşiktaşta aramaya devam edin :D Bizim işimize gelir. 3 puanımızı aldık biz 55 puan olduk. Yiyin şimdi birbirinizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bi iyi haber bi de kötü haber var. Kötü haber Ferrari 4 hafta yok. İyi haber Nihat da 4 hafta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Satılmış/satılmamış bilmiyorum da 2-0 yenerken orta sahada baskı kurmuyor, kurmaya çalışmıyorsan.. adamlar aldığı her topla ceza sahana kadar geliyorsa.. ilk değişikliği 2-0'dan 2-2 olduktan sonra yapıyorsan bu işte bir gariplik var derim. Çalımbay'ı ne kadar sevsem, şimdiye kadar kollasam da bu maç düpedüz onun hatasıydı. Ofsaytan gol olmuş, boş kaleye koray vurmamış.. bunlar da var ama futbolun içinde olan şeyler. klübede oyunu izleyip bazı şeyleri görmezden gelmek hoş değil. beşiktaşa karşı bir şeyi var mı yok mu bilmem ama bu maç onun yüzünden beşiktaşın galibiyetiyle sonuçlandı. bu maçla ilgili kaç kere yazıp geri sildim, bu sefer yollıyım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar