Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 SeaGle said: edit : çift olmuş mesaj madem mesaj oldu bi soru sorayım bi oyun vardı 99 falandı sanırım, arabaları modifiye ediyordun falan, modifiye derken silah takıyordun, savaşıyordun arabalarla. O zamanın çok güzel oyunlarındandı. Setup ekranındaki resmiler falan çok tatlıydı hatırlıyorum. Neydi o ya carmegeddon ?
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sfds doğru armegeddon değil carmegeddon olcak :D
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 benim hatırladığım carmageddon'da arabaya silah takılmıyordu. Dediğin oyun carmageddon değilse şöle miydi 2 polissin, arabayla suçluları kovalıyorsun patlatıyorsun fln gayet eğlenceli şahane bir oyundu. Çölde kovalamacaydı falan. Hatta yenisini çıkardılar tutmadı ... Neydi ki ...
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hayır abi o değil adam ezmiyosun, karşılıklı iki araç savaşıyor
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Destruction Derby Destruction Derby 2
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Omikron: Nomad Soul. leziz bir intro müziği de var... http://www.mobygames.com/game/omikron-the-nomad-soul http://img218.imageshack.us/img218/9531/107832119100.jpg
fenris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bittus said: bir de ismini hatırlayamadığım fps bir oyun vardı. 4 kişilik bir team kurup 4ünü de kontrol edebiliyordun, tactical operation filan yapıyordun. I. Dünya Savaşı idı konusu sanırım. hatırlayan olursa paylaşsın plz. gerçi 2000den sonra olabilir bu oyun tam hatırlamıyorum.hidden and dangerous olabilir.
mono Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 adventure eminim coook vardir da..aklima nostaljik gelenlerden ilk bi kaci..hatta o dönemin komple lucasartsini saymak lazim hehe bunnar da bonus eheh..
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 şu syndicate'ın yenisini, hatta çakamasını bile çıkaramadılar hala, ona yanarım. :(
Öne çıkan mesajlar