SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sipeyskeyk said: crpg yüklersen bizimle arkadaş olmuyorsun artık cok komik. sadsadasdsadas olm heyecanlandım elinize vermek konusunda, yükleyin de delirteyim sizi klavye başında ıhıhıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 haxball yetmedimi sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 haxball'da yeterincetokatlamadım sizi, birazını buraya bıraktım ehiehiehi olm o değil de geçen yıl ventrilo açıyoduk bide ne güzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 8dk sonra tokatlıyabilirim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ya geçen girdim, bildiğin körelmişim. girerseniz çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sipeyskeyk said: abi biz onların hepsini yaptık 1 sene önce falan ahahahhaha lan olm niye guldun bu kadar. komik bisey soylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dl bitti.sıkıldım silebilirim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben giriyorum, om nom nom siege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 cRPG de bilmeyenler için kısa özet geçiyorum. kendi karakterinizi gelistiriyorsunuz. (Stat, skill)--> Level kasıyorsunuz. Oyund akazandıgınız parayla net uzerınden karakterinize silah zırh vesaire alıyorsunuz. cRPG serverlarında oynadıgınız surece kendi gelistirdiginiz karakterinizle oynuyorsunuz. zırh, para, silah, level, skill tarzı şeyler siz nasıl geliştirirseniz o şekılde devam ediyor oyundan çıkıp girseniz bile. yani karakterlerimiz online rpg tadında cRPG serverlarına kayıtlı. level31 son. her elvel 31 oluşunuzda. retire ediyorsunuz, sonucunda generation atlıyorsunuz. her generation atladıgınızda bonus xp multiplier ve sevdiğiniz bir itemı bir ust seviyeye geliştirme hakkı kazanıyorsunuz. durum bundan ibaret. genel olarak gayet zevkli resmen karakter kasıyorsunuz. ping çok az oluyor genelde 90 civarı. serverlar genelde 40vs40 60vs60 oluyor. baya baya zevkli bişe işte. (dipnot olarak, adam kestikçe deil takımınız kazandıkça daha fazla xp alıyorsunuz. olay adam kesmekte değil oyunu kazanmakta bitiyor yani. friendly fire açık. otomatik savunma yok.) öeh uzun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bende giriyorum bi alıştırma yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Tek bildigim su WoW VAY AK pati tayfası Mount and blade oynarken daha şendi, daha çok gülüyorduk daha çok egleniyorduk overall. Negzel klandık falan, su oyun bırakma işi çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Dwinz said: cRPG rehberi. anlatıyor burda nası yuklencek edılcek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 .. fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 3oa serverındayım.tokat yiyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 beyler bir organize falan birşey olalım, birisi üstlensin msn leri falan alsın birşey yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 adamlar inanmış ya.cok teknik taktik oynuyorlar tokat yedim yarın devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 xunn said: Tek bildigim su WoW VAY AK pati tayfası Mount and blade oynarken daha şendi, daha çok gülüyorduk daha çok egleniyorduk overall. Negzel klandık falan, su oyun bırakma işi çok bayık. beni yeniden tokatlayabilme olasılığın seni heyecanlandırmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Red said: 3oa serverındayım.tokat yiyorum ahha abi bunlar biz bıraktığımızdan beri oynuyolarsa aşmışlardır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yok ag diye bi clan vardı sırf serverda çift kalkan bile kurtarmadı öyle diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sipeyskeyk said: xunn said: Tek bildigim su WoW VAY AK pati tayfası Mount and blade oynarken daha şendi, daha çok gülüyorduk daha çok egleniyorduk overall. Negzel klandık falan, su oyun bırakma işi çok bayık. beni yeniden tokatlayabilme olasılığın seni heyecanlandırmıyor mu? Sırılsıklam oldum akşam akşam. Turtle da bir yere kadar Red, oyununuzu geliştirin olm. Kılıç tokustur,1hand tokustur, öyle kalkan spami yemez 3oa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 piyade benim işim deil ya.ben süvariyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 toplanalım ya bir ara yine. cıbıl cıbıl. geçen baktım karakter gitmiş benim. YENİ BİR KEL ZENCI KADIN yaptım. Köle olasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bu suno leydisi ile svadya asisi olmama karşın asilikten bir türlü çıkamıyorum.Ayrıca aldığım kale ve şehirlerden vergiler de gelmiyor.Yani nasıl bu Harlaus yerine geçiricem ablayı bi yardım edin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi neyi tartışıyorsunuz ? screenshotlar duruyor elimde, hepinizin 3-4 tane mouseunu kırdırtmışlığım vardır. kesmiyordum sizi sadece, biçiyor, kanırtıyor, oyundan soğutuyordum. oyunun update'ini falan yaptım. girmedim oyuna henüz ama direk aksiyona atlayabiliriz. büyük PATI logolarımızı da koyarız, insanların gözüne sokarcasına. gene bir tarih belirleyelim, topluca online olalım o zaman. pazar akşamı 20.00 gibi desek mesela ? herkes hazır olur mu o vakte kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar