Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

ben bunu alıp başliyim diyorum da
oyun hakkında hiç bilgim yok. sadece türk yapımı olduğunu biliyorum. ofisleri falan burada mı hep?
sanırım mmo değil oyun?
ama multiplayer var. single oynadığımız karakterle mi oynuyoruz multiplayer?
multiplayer oynadığımız karakter de gelişiyor mu?
serverları insanlar mı açıyor? official serverlar mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

b1vRiP said:

ben bunu alıp başliyim diyorum da
oyun hakkında hiç bilgim yok. sadece türk yapımı olduğunu biliyorum. ofisleri falan burada mı hep?
sanırım mmo değil oyun?
ama multiplayer var. single oynadığımız karakterle mi oynuyoruz multiplayer?
multiplayer oynadığımız karakter de gelişiyor mu?
serverları insanlar mı açıyor? official serverlar mı var?

multiplayer cs mantığında işliyor ama dediğim gibi o crpg modunu yükleyince crpg serverlarında karakterini geliştirebiliyorsun, item falan döşeyebiliyorsun ve bunlar kalıyor hep.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda senaryo var mı ki? :p eleştirel anlamda demiyorum ama oyunun olayı bu yani. evet temel olay hep aynı. ama keyif şöyle 10 katına filan katlanabiliyor ki vanillanın bile naçizane görüşümce son yılların en iyi oyunlarından biri olduğu düşünülürse, bundan iyisi bilardo.

ama yok bu daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

başlarda acayip sarmıştım, hanın kızını mı yiğenini mi artık nesiydi hatırlamıyorum onu da almıştım. Hükümdar olma hayallerim vardı. Böyle hükümdar olunmayacağını öğrendiğimde hayal kırıklığına uğrayıp bi daha açmamıştım. Bayramda mod'larla tekrar deneyeceğim sanırım :),

e bi de şey vardı tabi, köy yağmalama hem çok kolay hem acayip para getiriyordu. Para kasması zor mu mod'larda ?
Sosyal ağlarda paylaş

warband'de artık kendi krallığını kurup hükümdar olabiliyorsun, moda gerek kalmadı. hatta steam achievement'ı bile var. :p

moddan moda değişiyor o olay. mesela 1257'de inanılmaz zor ötesi üst baş giyinmek. 120 gün filan harcadım karakteri giydirene kadar. kırık dökük bir zırh bile 10k'dan başlıyor. lordly coat of plates 190k. wow welfare epic'leri daha kolay alınıyordu be lol
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun acaip zevkli az önce evin elektrik faturası falan derdiyle uğraşırken bir anda acep Lady Clauoda yı yatağa atabilcem mi? Ama babası ile aram iyi değil? Olsun ben de Reland'ın kızını alırım hem onla aram çok iyi? gibi şeyler düşünürken buldum :)
eminim mp çok zevklidir çünkü jedi academy tadı aldım combatta ama sp inanılmaz güzel harika bi sandbox rpg olmuş.

O King Galveth'in ağzını yüzünü kırıcam. Daha oyun başlangıç evresindeyken şansa bi kale aldım herif bana vermedi ya!

Oyunda insanlara hakim olmak çok zor ya hayvan gibi NPC var. Biriyle aramı iyi yapıcam diye gidiyorum köyünü buluyorum, yardım ediyorum. Sonra araştırıp herifi buluyorum o sırada savaş çıkmış zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...