Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi şimdi multi'ye girdim, sunucu listesini yenile diyorum hiç sunucu çıkmıyor. ne bokum bişeydir bu ya? dns ayarlarından falan mı oluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 multiyede girdim öldüm çıktım:) google dns yap ozaman, 8888 ve 8844 gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 google dns ayarlıydı zaten ya. onu kapattım şimdi yine aynı. Hosts dosyasına bişey eklemek gerekir mi acaba? saçmalığa bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bu oyunda iyi silah ve zırh alabilceğimiz bi yer yok mu oyunun başında üstümde ne varsa hala onlar var nerdeyse. Zırh ve kılıç çeşiti sıfır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Kergitlere sinir oldum ya. Keşke heriflere bağlılık yemini etmeseydim, meydan savaşlarında süperler ama kale filan alamıyorum. Savaşın ortasında, alakasızca barış imzalıyorlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Yemini bozabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cRPG diye bi mod yükledim, multiplayerda aldığınız itemlar sizde kalıyor. karakterinizi geliştirebiliyorsunuz falan. 4-5 tane sunucusu var, 1. sunucusu 120 kişilik ve sürekli dolu. enteresan bişey, sardım 1-2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bende sarmıştım başlarda o zamanlar beta gibiydi geliştirmiştir tabi daha, ama özellikle başlarda ağır sıkıcı oluyor. Herkesde set fln olduğu için, sonra da ben bayıp pati server'ına dönmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben bunu alıp başliyim diyorum da oyun hakkında hiç bilgim yok. sadece türk yapımı olduğunu biliyorum. ofisleri falan burada mı hep? sanırım mmo değil oyun? ama multiplayer var. single oynadığımız karakterle mi oynuyoruz multiplayer? multiplayer oynadığımız karakter de gelişiyor mu? serverları insanlar mı açıyor? official serverlar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 single sandbox ordu kur,kale ele geçir mantığınd; multi ise klasik death match, team death match, kale ele geçir gibin adam öldürdeikçe oyun içi altın kazanıyorsun onla eşya alıyorsun cs mantığında işliyor. evet insanlar server aça biliyor offical serverlar varmı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 b1vRiP said: ben bunu alıp başliyim diyorum da oyun hakkında hiç bilgim yok. sadece türk yapımı olduğunu biliyorum. ofisleri falan burada mı hep? sanırım mmo değil oyun? ama multiplayer var. single oynadığımız karakterle mi oynuyoruz multiplayer? multiplayer oynadığımız karakter de gelişiyor mu? serverları insanlar mı açıyor? official serverlar mı var? multiplayer cs mantığında işliyor ama dediğim gibi o crpg modunu yükleyince crpg serverlarında karakterini geliştirebiliyorsun, item falan döşeyebiliyorsun ve bunlar kalıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu oyunda iyi item die bişi yokmu? hep aynı itemlarla geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 lordly plate filan bulup yeterince para da biriktirmek böyle mmo'da epic item almak gibi birşey, hem yeterince iyi, hem yeterince zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ya oyundayım o yüzden sayfaları araştıramadım kusura bakmayın da emekli olmak için kaç yaş veya level olmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 AD 1257 diye bir mod yapılmış, hiç fena değil. tavsiye ederim. tam benim gibi tarih manyakları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Link verme imkanın varsa bende denemek isterim, orada nasıl bir mod cümbüşü olduğunu az çok görmüş biri olarak sayfayı aralamak bile istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 AD 1257 zor geldi biraz ama, en iyi zırhları aldım gene 1-shot yiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 1257 baya zor ve gece savaşları da cok karanlık oluyor onda. BRYTENWALDA adında 6-7. yüzyıl İngiltere'sinde geçen sağlam bir mod daha var bence en güzeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oyunu oynuyorum da.. baya baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu mod'larda senaryo'da fln değişiklikler oluyor mu? Yoksa sadece isim, zırh vs. değişip aynı mantıkta oyun devam mı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyunda senaryo var mı ki? :p eleştirel anlamda demiyorum ama oyunun olayı bu yani. evet temel olay hep aynı. ama keyif şöyle 10 katına filan katlanabiliyor ki vanillanın bile naçizane görüşümce son yılların en iyi oyunlarından biri olduğu düşünülürse, bundan iyisi bilardo. ama yok bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 başlarda acayip sarmıştım, hanın kızını mı yiğenini mi artık nesiydi hatırlamıyorum onu da almıştım. Hükümdar olma hayallerim vardı. Böyle hükümdar olunmayacağını öğrendiğimde hayal kırıklığına uğrayıp bi daha açmamıştım. Bayramda mod'larla tekrar deneyeceğim sanırım :), e bi de şey vardı tabi, köy yağmalama hem çok kolay hem acayip para getiriyordu. Para kasması zor mu mod'larda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 warband'de artık kendi krallığını kurup hükümdar olabiliyorsun, moda gerek kalmadı. hatta steam achievement'ı bile var. :p moddan moda değişiyor o olay. mesela 1257'de inanılmaz zor ötesi üst baş giyinmek. 120 gün filan harcadım karakteri giydirene kadar. kırık dökük bir zırh bile 10k'dan başlıyor. lordly coat of plates 190k. wow welfare epic'leri daha kolay alınıyordu be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya oyun acaip zevkli az önce evin elektrik faturası falan derdiyle uğraşırken bir anda acep Lady Clauoda yı yatağa atabilcem mi? Ama babası ile aram iyi değil? Olsun ben de Reland'ın kızını alırım hem onla aram çok iyi? gibi şeyler düşünürken buldum :) eminim mp çok zevklidir çünkü jedi academy tadı aldım combatta ama sp inanılmaz güzel harika bi sandbox rpg olmuş. O King Galveth'in ağzını yüzünü kırıcam. Daha oyun başlangıç evresindeyken şansa bi kale aldım herif bana vermedi ya! Oyunda insanlara hakim olmak çok zor ya hayvan gibi NPC var. Biriyle aramı iyi yapıcam diye gidiyorum köyünü buluyorum, yardım ediyorum. Sonra araştırıp herifi buluyorum o sırada savaş çıkmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 multiplayer ömrü en fazla 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar