Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gözlerim yaşardı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 filmlerde kullanılan antipatik ataturklerden sonra pek begendim ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 memleketin boku çıkmadan ara sıra böyle reklamlara ihtiyacı var. benim de gözlerim yaşardı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bence gayet başarılı bir reklam olmuş. Nasıl Robert Bosch, Bosch reklamlarında oynuyorsa(bahsediliyorsa), kurucusu olduğu bir oluşumun kurucusundan reklamından bahsetmesi kadar doğal bir şey yok. Ben şahsen reklamdan Atatürk değil, anadolu sigortanın kurulma hikayesini aldım. Herhangi bir duygu sömürüsü de sezinlemedim. Ha biri çıkıp derse yok arkadaş o kurmadı aslı böyledir o zaman o ters dönmüş elleri içeren boş mesajların nedenini belki anlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Guzel reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 anadolu sigorta reklamları hep güzeldi ya. bu ayrı bi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dur konular iki olmuş. bunu vizyon'a gönderiyorum.. orada birleştirilir ikisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sir said: (td) sen beğensen garip olurdu zaten. beğenme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fin said: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 2 başlık birleşmiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bunun bir reklam olarak degil, karsima baba yurek bir tv kanalinin gun boyunca aralarda vermis oldugu, milleti birlik ve beraberlik olmaya cagiran bir nevi "ulusa seslenis" videosu olmasini isterdim. hatta bunun gibi bircok video cekilip konmali tvlere, radyolara afis olarak gazetelere ama reklam olarak degil tabikide. bu resmen milli duygular uzerinden rant saglamaktir, ha reklam cekilemezmi boyle? cekilir. baskasida gider baskalarinin hassas duygulari adi altinda baska reklamlar ceker. eger videonun son 10 saniyesi olmasa mukemmel resmen cok duygulandim, ama yinede en nihayetinde reklam olmasi, bir ticaret araci haline getirilmesi dolayisi ile (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 güz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ulan şaka maka her defasında insan duygulanıo seyredince. Böyle 3-4 tane daha reklam çıkarsa biri çıkar keser tayyibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Kendi gerçek kuruluş hikayelerini gururla anlatmalarına kimse hassas değerler üzerinden rant sağlamaya çalışıyorlar diyemez. Saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sir said: (td) damat ferrite pasha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bence çok güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 baya iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Tmm çekim güzel herşey yerinde ama sen herkesin olanı tutupda kendine mal edemessin. Şimdi o şirketlerin başındakiler bizim kadar duygulanıyorlar mı acaba güzel dairelerde otururken. Bunu da bi düşünmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sir said: (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 güzel reklam ama doğrusunuz içimde kuşku var şafak sezer de atatürk'ü oynayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Atatürk reklamları, özellikle haluk bilginerli ilk reklam (tu) Atatürk Filmleri (Mustafa dışında, gerçi o bile çok da iyi değildi) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar