dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dr. Grigory Perelman'ı duymuşsunuzdur.. duymadıysanız şu arkadaş işte.. http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8585407.stm sonrasında da bu yazıya bi bakın http://trueslant.com/davidrees/2010/03/25/the-grigori-perelman-story-balloon-boy-hoax-for-nerds/ işte harika bi kahraman ve; You are disturbing me. I am picking mushrooms. gerçekten imza olacak bi cümle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adamın resmine baktım. ve matematikçi bu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bünyesinde hem zekiligi hem de hiyarligi barindirabilen bir bünyeymis. HELAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 iste matematigin zararlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu da iyiymiş.. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/383070.asp 2006 tarihli haber.. süper bi adammış bu yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bana verebilir odulu mushroom picklemeye devam etsin o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adam leninin gençliğine acayip benzioaoaoaoaoyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu adam çok ilginç bir adam. problemi çözüyor ama bilimsel bir dergiye filan vermek yerine internette yayınlıyor. bir de çözdüm filan diye de yayınlamıyor. sonra 4 sene uğraşıyorlar acaba çözmüş olabilir mi diye adamın bulduğu çözüm üzerinde. adam zaten bitirmiş olayı kafada, normal değerler ile yargılamak zor. bu arada adam ben öyle bir şey demedim filan da dedi. kimse gelip bana ödülü kazandınız demedi dedi. medyanın sapıklığı olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adamın, herkesin yapmak istediği ama kimsenin yapamadığı "tamam.. ben sıkıldım. bırakıyorum. haydi eyvallah" olayını yapabilmesi bana harika geliyor. nişan verildiğinde "yok hacım ben almayım" demesi falan bildiğin normalüstü bi olay.. adama princeton'dan stanford'dan teklif gelirken "meh.." diyip devam etmesi falan.. acaip bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adam oyunu bitirmiş yeni expansion yeni content bekliyor.. CHALLENGE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi adamin akli selim degil, neyine heves ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bizim akılde selimsiz olsun kafamızı dinliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 allah belasını versin bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 parayı alıp bağış yapsaymış gizli maganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luciddreamz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bu ne lan sdfsdfsd ps : uçurmuşlar resim fena absürddü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi tl dr yine ya uf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 matematik simdi 4 islem mi degil mi? sfaasfasf mi leri ayri yazmanin verdigi o essiz tad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Jean Paul Sartre da nobel edebiyat odulunu red ediyor, ayni civarda bir para odulu var onunda. Birde W.B. Yeats de nobel edebiyat odulunu red etmek istiyor, fakat donemin politik yapisi ve irlandanin taninmasi amaci ile kabul ediyor(tabii irlanda milliyetcisi bir hatuna olan askida buyuk etken ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gene kadınlar abi, kötülüğün kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Cuce said: bizim akılde selimsiz olsun kafamızı dinliyelim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aquila said: abi adamin akli selim degil, neyine heves ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sdeceokuyangenç said: abi tl dr yine ya uf =( sadece okuyan genc diye gelmissin ama onu da pek beceremiyorsun bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahahaha hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 leninden ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar