Overseer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 15ten sonra baydı beni kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bide muziklerle ilgili sorunlar yokmu yahu? özellikle muziklerin kapıştığı iki sahnede, cok karışıyolar bi kapışma yok git gel yok. öle muzik calıyo. ama daha önemlisi, iyi karakterler cıvırık muzik yaparken baçkötünün roling stones dinlemesi? yanlış. mesela böle bi hatanın telafisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 said: bide muziklerle ilgili sorunlar yok mu yahu? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 var, işte yukarda yazdıklarım sorun, özellikle rolling stones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 katanayagi twinsi dövdükleri sahnede çok manly tears döküyorum her defasında treshold<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bu arada ben 4. kitaptan sonra bırakmıstım okumayı, daha doğrusu 4. kitap cıkmıştı ben basladığımda okumaya. bugun bitirdim, hatırladığımdan iyi cıktı, devamıda baya iyi toparladı.. hatta öncekimesajımı değiştirip kitabi filminden iyi olm, diyorum. tabi yapıcak bşi yok, baya iyi toparlamışlar durumu. 1300 sayfa cizgiromanı baska sekilde film yapamazlardı zaten. merak eden okur zaten, okuyun ama iyi cizgiromanı. zaten dünyanın en güzel şeyi cizgi roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Itt: Cuce'nin çizgi roman sevgisi film rate'liyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ben çok beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Cuce said: hadi git cilek topla. getirme ama ye karnın doysun. oh midemde sallantılar oldu okuyunca, burnumdan nefes vererek hıh yapmanın bir üst seviyesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Sparkcaster said: katanayagi twinsi dövdükleri sahnede çok manly tears döküyorum her defasında treshold<3 Queer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 sene 2010(son saatler)hala bu filmi izlemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 demin izledim aşkımdan ölücem şimdi (ramona) birde bu kız meğer deathproofun 2. bölümündeki amigo kızıymış http://farm4.static.flickr.com/3304/3494681656_5d066f0005.jpg?v=0 öğrendim çok daha kötü oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 günaydın :D ben deathproof'tan beri takibindeyim. burda görünce çıldırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu film hariç diğer herşeyde çirkin anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Filmde bi kız görüp "çıldıran" patilerimiz var ya, glorious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ne biliyim biz erkekler böyleyiz biraz işte, napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evlenmiş zaten. erkek görüp çıldıranlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abaaaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 scott ramona'yı öptükçe michael cera'ya dalasım geldi. öyle uyuz oldum. ramona (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 xunn said: Filmde bi kız görüp "çıldıran" patilerimiz var ya, glorious. erkek olmak zor, sen bilmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vizyona girme ihtimali var diye okudum sinema dergisinde,ne zaman olacağını bilen varsa amme hizmeti olarak yazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 3d si varsa güzel olabilir.yoksa nette hd si var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 GEd said: film güzelde sürekleyicilik falan yok. 2 kere izlerken uyuya kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sparkcaster said: xunn said: Filmde bi kız görüp "çıldıran" patilerimiz var ya, glorious. erkek olmak zor, sen bilmezsin aaaaaaaaaaaaaaaaaakikkikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Darko2 said: vizyona girme ihtimali var diye okudum sinema dergisinde,ne zaman olacağını bilen varsa amme hizmeti olarak yazsın :P sinemada izlemeyi çoook istediğim bir filmdi,ama vizyona girmiycekmiş,bende dvdsini aldım dvdden izlerim artıkın hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar