4Ever Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: fener alsın maçı kavga gürültü olsun keita coşsun yine kırmızı görsün. bşk de şampiyon olma hayelleri devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 zaten şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gonullerin sampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Cons said: 42. dakkada gol olucak ama kimin atacacğınıg söylemyiom ha ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 1-4 by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gs alır 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 46da sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Reklamlarda fragmanını gösteriyo zaten maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Emre, Baroni, Deniz yok Fener'de. Arda 18'de yer alıyor ama yedek kulübesinde başlayacak. Baroni ve Emre gibi ortamı germeye 2 müsait oyuncunun olmaması büyük avantaj. Ayrıca Fb'nin üstün olduğu tek bölge de yalan olmuş oluyor. Ama Selçuk'un yine golü var. Deivid vuracak, Selçuk'a çarpacak ve gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Son yılların en sıkıcı maçı olur... 0-0 biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 50 kişi yürüyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masquerade said: Emre, Baroni, Deniz yok Fener'de. Arda 18'de yer alıyor ama yedek kulübesinde başlayacak. Baroni ve Emre gibi ortamı germeye 2 müsait oyuncunun olmaması büyük avantaj. Ayrıca Fb'nin üstün olduğu tek bölge de yalan olmuş oluyor. Ama Selçuk'un yine golü var. Deivid vuracak, Selçuk'a çarpacak ve gg. galatasarayın ilk 11 oyuncusu fenre karşı oynamazsa büüyük kayıp olur ama fenerbahçe sahaya kimle cıksa bize oynıcagı top fixtir yani.isim olarak bakmıyorum ben artık :) maçın 0-0 biteceğinede inanmıyorum.insan kagıt uzerinde bakınca galatasaray 5 atar diyor ki atması lzm bence.ama işte bu fener derbileri bir degişik hakkaten biraz klişe ama bu yorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Cok gol beklemeyin. 1-1 1-0 falan biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 banada öle geliyo ama derbi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ya neyinize 3 puan, kardeş kardeş paylaşın işte =D Dostuk, barış vs vs =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bence BMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 minimum 4 gol olur maçta, kim atar bilemicem ama gs atsın pls çoğunu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 80. dakkada gol olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kim atçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 2 baros golü var bu maçta yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 86da penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hazır Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 maçta 2 tane kırmızı kart olur diye düşünüyorum ama sarı kart az olucak gibi ayrıca gs 2-1 kazanır bizim golü alex atar gsnin gollerinide baros atar oynarsa jo yada keita bitane atabilir çok gollü değil ama kıran kırana bi maç bekliyorum çünkü 2 takımda beraberlik istemiyo bu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Maç aşırı kaliteli olacak bi kere o belli Çok fazla zevkli olacak Aslında Özhan Canaydın'a saygı falan diye pek bi olay olmayabilir, iki takım da o konuyu da göz önünde tutar da. Eğer birşeyler olursa fenerbahçeden çıkacak sanırım. Gerginlik biraz daha fazla o tarafta çünkü. Ama çıkacağını zannetmiyorum da pek. 1 kırmızı olur, o da iki sarıdan. Son dakikalarda önemli bi pozisyonda müdahele etmek zorunda kalacak bi takımın oyuncusu ve 2. sarısını görecek. Öyle geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar