Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Emre, Baroni, Deniz yok Fener'de.

Arda 18'de yer alıyor ama yedek kulübesinde başlayacak.

Baroni ve Emre gibi ortamı germeye 2 müsait oyuncunun olmaması büyük avantaj. Ayrıca Fb'nin üstün olduğu tek bölge de yalan olmuş oluyor. Ama Selçuk'un yine golü var. Deivid vuracak, Selçuk'a çarpacak ve gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Emre, Baroni, Deniz yok Fener'de.

Arda 18'de yer alıyor ama yedek kulübesinde başlayacak.

Baroni ve Emre gibi ortamı germeye 2 müsait oyuncunun olmaması büyük avantaj. Ayrıca Fb'nin üstün olduğu tek bölge de yalan olmuş oluyor. Ama Selçuk'un yine golü var. Deivid vuracak, Selçuk'a çarpacak ve gg.

galatasarayın ilk 11 oyuncusu fenre karşı oynamazsa büüyük kayıp olur ama fenerbahçe sahaya kimle cıksa bize oynıcagı top fixtir yani.isim olarak bakmıyorum ben artık :)

maçın 0-0 biteceğinede inanmıyorum.insan kagıt uzerinde bakınca galatasaray 5 atar diyor ki atması lzm bence.ama işte bu fener derbileri bir degişik hakkaten biraz klişe ama bu yorum öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Maç aşırı kaliteli olacak bi kere o belli

Çok fazla zevkli olacak

Aslında Özhan Canaydın'a saygı falan diye pek bi olay olmayabilir, iki takım da o konuyu da göz önünde tutar da. Eğer birşeyler olursa fenerbahçeden çıkacak sanırım. Gerginlik biraz daha fazla o tarafta çünkü. Ama çıkacağını zannetmiyorum da pek.

1 kırmızı olur, o da iki sarıdan. Son dakikalarda önemli bi pozisyonda müdahele etmek zorunda kalacak bi takımın oyuncusu ve 2. sarısını görecek. Öyle geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...