4Ever Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Baggio said: Myshkin said: abi volkanın fiziği nasıl iyi ya. Adamın stoper gibi fiziği var, kalecilikle alakası yok. Buna zamanında bir sezon sonu kaleci antrenörü "kondisyon çalış" demiş, bu salak nasıl anladıysa gitmiş body çalışmış, ondan öyleymiş :p uahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ahahaha inanırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 DoruK said: abi tvde maç izlerken ben duyuyorum leo franco "sabırii gerii" diye bağırıyor falan yani, bazı kelimeleri öğrenmek çok zor değil, "servet kademe" falan diyor duyuyorum ben tvden bile öküz gibi bağırıyor. sanctis de bağırıyordu çok şeker oluyodu hatta. ha işin öteki yanı, bu yüzden pek çok ülkede yerli kaleci olayı vardır. ingilizce bilmeyenler genelde kendi vatandaşları oluyor çünkü. pek çok kulüp örnek verilebilir. Orkun her maç "Tobiaaaas! Tobiaaaas!" diye bağırıyordu ama bağırmakla olmuyor. Komut verebiliyor olması iyi bir komutan olduğu anlamına gelmez. Teknik direktörler de kötüdür vs. Kaleci de yanlış taktik vereceğine sussun, stoperlerden biri lider olsa Puyol, Ferdinand bizde Neill yada zamanında Bülent gibi, gayet yeterlidir. Kaleci top çıakrmaya baksın, önünde sekeceğini bildiği topa yatıp üstündne almasın içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 orkunun muthiş bir kontrpiye özelliği vardı ama onu unutmayın :) taffarel ve mondragon.bunların dışında kaleci tutmadı son 15 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 brad friedel de güzel kaleciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Myshkin said: ahahaha inanırım valla Tahmin/uydurma değil zaten ya, böyle olmuş yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Beşiktaşta da Cordoba vardı. Adam inanılmaz oyun kuruyordu degajla ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Rüştü fenerdeyken kafaları ne duvarlara vururduk, adam autu bile taca atardı. Yan top diye bir şeyden zaten haberi yok. Volkan oyunu hızlı başlatma yönünden iyi bir kaleci, bir de bu kadar hantal olmasa. Baggio, bende söyleyecek bir şey kalmadı valla öh diyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nileppezdel said: DoruK said: abi tvde maç izlerken ben duyuyorum leo franco "sabırii gerii" diye bağırıyor falan yani, bazı kelimeleri öğrenmek çok zor değil, "servet kademe" falan diyor duyuyorum ben tvden bile öküz gibi bağırıyor. sanctis de bağırıyordu çok şeker oluyodu hatta. ha işin öteki yanı, bu yüzden pek çok ülkede yerli kaleci olayı vardır. ingilizce bilmeyenler genelde kendi vatandaşları oluyor çünkü. pek çok kulüp örnek verilebilir. Orkun her maç "Tobiaaaas! Tobiaaaas!" diye bağırıyordu ama bağırmakla olmuyor. Komut verebiliyor olması iyi bir komutan olduğu anlamına gelmez. Teknik direktörler de kötüdür vs. Kaleci de yanlış taktik vereceğine sussun, stoperlerden biri lider olsa Puyol, Ferdinand bizde Neill yada zamanında Bülent gibi, gayet yeterlidir. Kaleci top çıakrmaya baksın, önünde sekeceğini bildiği topa yatıp üstündne almasın içerieh bravo yani, dünyadaki bütün teknik direktörlere ve kalecilere söyleyelim de öyle yapsınlar bundan sonra. her kaleci yapabiliyor mu dedim ben l2r biraz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Kaleciye tecrübe lazımda Volkan Babacan'da harab oluyor bu arada. Gerçi artık lig çok tehlike durumda herşey değişebilir, bu yüzden babacanı almak risk olur. Ama gelecek sezon artık türkiye kupası gibi maçlarda babacanı oynatmalılar. Eğer tecrübe kazanırsa Demireli ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 babacanın fizigi cok daha uygun ama reflexleri volkan kadar iyi degil gibi. volkanın zekasi su yonden geri, oyun okuma ve bu duruma gore kalede yer tutma yonu zayıf. yoksa reflexleri cok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 babacanın kalecilik özelliği yok ki sadece oyun kurallarından dolayı alpyapıdan yetişen oyuncu bulundurmak zounda olduğu için kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathsTongue Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ve derbi sonrası en çok güldüğüm geyik kim bulduysa ii bulmuş : "arda turan, sinem kobal ve adnan polat el ele tutuşup selenayı çağırsalar bile bu eziyet bitmez.." hahaha :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 @_MysteriouS_ bence izlemediğin bir adam hakkında böyle yorum yapma ben o adama karşı top oynadım ve çok iyi kalecidir zamanı var sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 galatasaray daha alı samı yen de fenerbahceye yenılmeyecek cunku TT Arena var :D bu da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 DoruK said: nileppezdel said: DoruK said: abi tvde maç izlerken ben duyuyorum leo franco "sabırii gerii" diye bağırıyor falan yani, bazı kelimeleri öğrenmek çok zor değil, "servet kademe" falan diyor duyuyorum ben tvden bile öküz gibi bağırıyor. sanctis de bağırıyordu çok şeker oluyodu hatta. ha işin öteki yanı, bu yüzden pek çok ülkede yerli kaleci olayı vardır. ingilizce bilmeyenler genelde kendi vatandaşları oluyor çünkü. pek çok kulüp örnek verilebilir. Orkun her maç "Tobiaaaas! Tobiaaaas!" diye bağırıyordu ama bağırmakla olmuyor. Komut verebiliyor olması iyi bir komutan olduğu anlamına gelmez. Teknik direktörler de kötüdür vs. Kaleci de yanlış taktik vereceğine sussun, stoperlerden biri lider olsa Puyol, Ferdinand bizde Neill yada zamanında Bülent gibi, gayet yeterlidir. Kaleci top çıakrmaya baksın, önünde sekeceğini bildiği topa yatıp üstündne almasın içerieh bravo yani, dünyadaki bütün teknik direktörlere ve kalecilere söyleyelim de öyle yapsınlar bundan sonra. her kaleci yapabiliyor mu dedim ben l2r biraz arkadaşım. Laf sokmak istemedim ki zaten abi katılıyorum aslında :) Sadece yetemeyen kaleci kalede görevini yapsa da iyidir yani illa o özelliklere sahip olması gerekmez bunu söylüyorum. Onu becerebilen ve topu da kalesine kolay kolay sokmayan kaleciler zaten world class oluyorlar ki onları da ülkemizde görmek pek kolay değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Zegna said: babacanın fizigi cok daha uygun ama reflexleri volkan kadar iyi degil gibi. volkanın zekasi su yonden geri, oyun okuma ve bu duruma gore kalede yer tutma yonu zayıf. yoksa reflexleri cok iyi.. abi şu yönü bu yönü yok her yönden geri volkanın zekası, refleksin zaten zekayla bağlantısı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 insan olarak geri volkanin zekasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 geri volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aquila said: insan olarak geri volkanin zekasi. TUR BINDIRMIS TUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 evet bi onceki ture bindirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 die tür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şu gerizekalıya bi gol atamadınız düşünün gsli futbolcuların zekasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 arda turan, sinem kobal ve adnan polat el ele tutuşup selenayı çağırsalar bile bu eziyet bitmez.." bu cok iyiymis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar