Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Buddha said:

kermit said:

Masquerade said:

bari bursa olsun sampiyon artık.
saldır timsah.

İŞTE O DANSÖZ YİNE SAHNEDE

Bursa şampiyon merak etme.

ben şampiyon olamaz demiyorum
ama bundan 1 2 hafta önce
gs feneri yensin bursaya şampiyonluk vermez diyen arkadaşlar vardı sağda solda.

ben sampiyon olamaz demiyorum hobi olarak devam ettirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Buddha said:

kermit said:

Masquerade said:

bari bursa olsun sampiyon artık.
saldır timsah.

İŞTE O DANSÖZ YİNE SAHNEDE

Bursa şampiyon merak etme.

ben şampiyon olamaz demiyorum
ama bundan 1 2 hafta önce
gs feneri yensin bursaya şampiyonluk vermez diyen arkadaşlar vardı sağda solda.
doğru demiş işte. ama boldlu kısım gerçekleşmedi o yüzden bursadan şampiyonluğu alabilecek yeterlilikte takım kalmadı. hadi bb. xD
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

kermit said:

bende söylenmeden söyleyim
BİZİM UEFA KUPAMIZ
SÜPER KUPAMIZ VAR
SİZİN NEYİNİZ VAR
yirmi küsür senedir türkiye kupasını alamıyosunuz

nede olsa birisi çıkıp söyleyecek

kupayı bile koydum kankürt, geciktin.

senin kupadan sonra işte yazdım
bunlarda söylenecek
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada olan maçta,işte bir hata gol oluyor..
Ama Franco'ya kızmıyorum,Selçuk atıyorsa o golü bir iş var,dediğim gibi fener maçlarında kimin oynaması farketmiyor,Casillas bile alırdı o topu sırf selçuk bir gs maçında vurduğu için..
Galatasaray'ın sorunlarının zaten bariz şekilde ortaya çıktığı maç ortasahasız bu kadar oluyor ama işte bu kadar dengede olan maçta tek pozisyonu olmayan takım tek şutla gol atıyor,sen içerde gol atamıyorsan kendi işine bakcaksın arkadaş,hani biz kötüydük,fener 2.yarı kaleye bile gelmedi,ama işte atacaksın golünü bir şekil,2 maçtır aptal hatalardan maç verdik...
Defans forvet hattını ben bu kadar kopuk görmemiştim...
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

maç fenerin hakkıydı. zaten ilk yarıda da hakkı yenmişti. daha kontrollü oynadılar. ne yaptıklarını biliyorlardı.

galatasaray maymun suratlı topçuları ile çok organize gözükmeyen bireysel oyunla gol arıyor gibiydi.

gs li dos santos ve keita beş para etmez numaracı adamlar onu anladım. dokunsan düşüyorlar taklalar atıyorlar. neyseki bu hakem yemedi bir çoğunu.

bir beşiktaşlı olarak gönlüm beraberlikten yanaydı ama fb kazandı. zaten dediğim gibi maç onların hakkıydı. en fazla beraberlik. gs maçı koparıcak en ufak bir izlenim vermedi bana sorarsanız.
keita neysede dos santos kürdan gibi adam taklalar atması normal :P.özelliklede lugano ve bilica karşısında
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten ZAAA bize.

Yahu bu kadar kötü durumdaki feneri bulmuşken böyle saçma sapan oynanır mı? Orta saha bitmiş zaten, forvette de adamları birbirinden iyice uzak tutup hepsini izole diyosun falan...

Selçuk'tan çektiğimiz nedir kardeşim kaç senedir, biri bunu açıklasın bana. Adam tüm sezon fenerlilere saç baş yolduruyo sora çıkıp gs maçında jeneriklik goller atıyo. Ayıp lan! Adam tüm senelik ücretini 2 maç için alıyo, kupada da karşılaşsak 3.

Güiza hakkaten dünyanın en kötü forvetiymiş o kötü oldu. O da olmasa nolacaktı kim bilir

Bir de Aziz yıldırım bi daha hakemlerden dert yanmasın bu geceden sonra artık. Kendisi hakem olsaydı daha fazlasını yapmaya utanırdı :)

Saçma sapan dağınık futbol oynadık, ortayı toparlayacak bir adam mutlaka şart.

ilk yarı bayağı eğlenceliydi top bi o kalede bi bu kalede falan, 2. yarı tempo düşünce baydı biraz.

3 skor da olabilirdi iki takım da birbirine yakın top oynadı çok tehlikeli ataklar vardı, bu kadar pozisyondan ola ola selçuk gol oldu. Yine de maçın hakkı beraberlik gibiydi bence.

GS'de Neill çok iyi adam, müthiş ara paslar attı yine, bunun dışında ofansta kapalı defansa karşı çaresiz kalıyoruz, Elano etkisizdi, Caner de artık ölsün bi zahmet, Mustafaya da birisi çok azıcık ofansif futbol öğretsin en temelini öğrense yeter.

FB'de lugano ve volkan çok çok iyiydi, özer kötüydü top kaptırıp durdu, güiza zaten adam değil :) Özellikle Lugano tek başına defansı topladı bayağı iyiydi. Bir tek 90'da yaptığı penaltıyla takımını yakabilirdi onu da hakem görmedi.

Hakem felaketti iki takım için de saçmaladı durdu, GS'de 3 adam ofsayttayken devam ettirdi, Luganonun son dk penaltısını vermeye korktu, abuk subuk kartlar verdi, olmayan fauller verip olanları görmezden geldi, taca çıktı çıkmadı olayını bile çözemedi.

3 ihtimal de sürpriz değildi maçın gidişatına göre, sürpriz sadece selçuktu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...