Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingpin


-Aragorn-

Öne çıkan mesajlar

pazar günü saat 21 de Cnbc-e de ilk bölümü yayınlanacak. nasıl tahminleriniz? yeni bi 24 olabilirmi? reklamlarda güzel bi diziye benzior. bi kiralık katilin yeraltı hayatını anlatıyormuş bildiğiim kadarıyla.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır marvelin kingpinle ilgisi yok. bu arada aklıma gelmişken söliyim. Daredevil i bugün izledim ve kingpin i şaşkınlık içinde gördüm, zenci! benim bildiim kingpin zenci değildir bembeyaz adamdır. rol için tam adamını bulmuşlar ama zenci olması işi bozmuş. acaba benmi yanlışım? kingpin harbiden zencimi?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marvel'in Kingpin'i cüssesiyle bilinen bir karakter, ve ona benzeyen bir karakter yaratmak da cast ekibi açısından oldukça zor olmalı. Ki Daredevilde Kingpin'i oynayan şahıs(ismini unuttum ya :) ) da sinema aleminin en iri insanı denilebilecek türden birisi :-P . Sonuçta adamı beyaza boyayacak değiller ya azıcık bi marjinallik olsun. :)

Kingpin dizisi benim tahminimce güney amerika mafyalarını falan anlatan bi dizi olacak. Ve 24 gibi olacağını hiç zannetmiyorum :) neyse bunlar benim yorumlarım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bolumden bir sey soylemek zor ama fena dizi degil gibi. Ama yine de 24' ün yerini tutabilecegini sanmıyorum ama onu da goreceğiz bir kac hafta sonra. Ama işin açıkcası filmin traffic ile tek baglantısı uyuşturu ile ilgili olması yoksa konunun Traffic ile bağlantısı pek yok. Blow' a benziyor konu desen tam olmasa da belki biraz daha yakın bir benzerlik olabilirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 03 May 2003 22:13 tarihinde demiş ki:
yok senin yanlısın değil evet normalde bembeyaz ama bence cusse renkden daha onemli kingpin de beyaz adam yok oyle hic[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)


[Bu mesaj Aegean tarafından 03 May 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]


vin diesel var ya ehahe[hline]so much to live for
so much to die for
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe vin diesel kas sırf ya zenci (neydi ismi ya) kas değil o kadar iri yani :) diziye gelince ben beğendim scarface le çok büyük benzerlik var ehe evcil kaplan olayı hatta direk scarface den dir bence :) ilk bölümde 3-5 kişinin ölmesi de büyük benzerlik hemen ölüyo birileri scarface in basında gene :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hata etmedim umarım seyretmemekle, tanıtımı pek çekmedi..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...