-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 pazar günü saat 21 de Cnbc-e de ilk bölümü yayınlanacak. nasıl tahminleriniz? yeni bi 24 olabilirmi? reklamlarda güzel bi diziye benzior. bi kiralık katilin yeraltı hayatını anlatıyormuş bildiğiim kadarıyla.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 marvel in yarattıgı kingpin i mi anlatıo lem bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Hayır, ve evet güzele benziyor.[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 24 gibi iple çekeriz inşallah. bölüm bölüm ezberleriz[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 güzel olacak gibi meksika mafyası türü bir seyler heralde?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 valla ozdan sonra izleyeceğim ilk uzun dizi olacak[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hayır marvelin kingpinle ilgisi yok. bu arada aklıma gelmişken söliyim. Daredevil i bugün izledim ve kingpin i şaşkınlık içinde gördüm, zenci! benim bildiim kingpin zenci değildir bembeyaz adamdır. rol için tam adamını bulmuşlar ama zenci olması işi bozmuş. acaba benmi yanlışım? kingpin harbiden zencimi?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok senin yanlısın değil evet normalde bembeyaz ama bence cusse renkden daha onemli kingpin de beyaz adam yok oyle hic[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 03 May 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Güzel bi dizi olur umarım... 24 ün yerini doldursun...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Marvel'in Kingpin'i cüssesiyle bilinen bir karakter, ve ona benzeyen bir karakter yaratmak da cast ekibi açısından oldukça zor olmalı. Ki Daredevilde Kingpin'i oynayan şahıs(ismini unuttum ya :) ) da sinema aleminin en iri insanı denilebilecek türden birisi :-P . Sonuçta adamı beyaza boyayacak değiller ya azıcık bi marjinallik olsun. :) Kingpin dizisi benim tahminimce güney amerika mafyalarını falan anlatan bi dizi olacak. Ve 24 gibi olacağını hiç zannetmiyorum :) neyse bunlar benim yorumlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Örümcek adamdaki Kingpinin hayatı olsa ömür boyu izlerdim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 wala güzeldi ben beğendim diziyi konusu Traffic e benziyo hoş bi dizi[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 İlk bolumden bir sey soylemek zor ama fena dizi degil gibi. Ama yine de 24' ün yerini tutabilecegini sanmıyorum ama onu da goreceğiz bir kac hafta sonra. Ama işin açıkcası filmin traffic ile tek baglantısı uyuşturu ile ilgili olması yoksa konunun Traffic ile bağlantısı pek yok. Blow' a benziyor konu desen tam olmasa da belki biraz daha yakın bir benzerlik olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Aegean, 03 May 2003 22:13 tarihinde demiş ki: yok senin yanlısın değil evet normalde bembeyaz ama bence cusse renkden daha onemli kingpin de beyaz adam yok oyle hic[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 03 May 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] vin diesel var ya ehahe[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ehe vin diesel kas sırf ya zenci (neydi ismi ya) kas değil o kadar iri yani :) diziye gelince ben beğendim scarface le çok büyük benzerlik var ehe evcil kaplan olayı hatta direk scarface den dir bence :) ilk bölümde 3-5 kişinin ölmesi de büyük benzerlik hemen ölüyo birileri scarface in basında gene :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hata etmedim umarım seyretmemekle, tanıtımı pek çekmedi..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar