dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 açıyorsunuz 15dk lık yağmuru dinleyip rahatlıyorsunuz.. olay sadece bu.. http://www.rainymood.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi inanılmaz birşey bu. müzik dinliyorum, fonda yağmur sesi. inanılmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çok güzelde tuvalete gitme isteği uyandırıyo bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bunu açıp yatmadan önce tuvalete gitmezseniz sabaha gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hahahhah hem de ne gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 süper. bi de toprak kokusunu verse tam olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 toprak kokusunu verse keşke.. var mı böle tematik siteler.. kaydettim aldım loopa en azından iş yaparkene süper oluyor. dikkat de dağıtmıyor.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 eski değil mi bu yahu hatta 4chanda sürekli threadleri dönerdi "rainymood ile dinlenen şarkılar" diye hatta klasik thread opener http://www.youtube.com/watch?v=HMnrl0tmd3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 dasaaa said: toprak kokusunu verse keşke.. var mı böle tematik siteler.. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 tam da dinliyordum. gayet güzel gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çişim geldi galiba öyle bir his verdi rahatlarsam bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gi1aJyUahMI yanlız şu şarkıyla süper uydu bir dinleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 dasaa'nın da 5posta okuyucusu olduğu çıkarımı yapayım burdan (:D fenasi geçenlerde paylaşmıştı bunu, benim de çok hoşuma gitmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yağmurdan nefret ederim ama iyiymiş. Hatta Kaede'nin linklediğiyle beraber epic win olmuş Bi de yok mu bunun rüzgarlı versiyonu? Böyle yazın kaydedilmiş olsun, ağaçlar hışırdasın falan. Köpek havlamasın ama lskjfdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Elwyn Forest ta az gezinmedim şu yağmur sesi için... Eşim bile yağmur yağan yerlere git diyor ben wow oynarken o ses için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 çok güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 toggie said: süper. bi de toprak kokusunu verse tam olur :)eger benim gibi konsantre olursan toprak kokusuda geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sostizm said: dasaaa said: toprak kokusunu verse keşke.. var mı böle tematik siteler.. var mı? yok mu ya başka? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bahar yağmuru gibisi yok. sıcak topraktan yukarıya doğru kalkan buhar ve ılık hava akımının insanda yarattığı rahatlama hissi eşsiz. buna en yakın şeyi şöyle elde edebilirsiniz :P duş alırken küveti soğuk su ile birazcık doldurun ardından boşaltın ve sıcak suyu açın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4685566,4686137#msg-4685566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ses ayarı da olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 download et.. ben indirdim siteye girmek yerine winamp'tan açıyorum naturesounds gibi bişi daha var. rainforest, birds, storm diye sesler var.. aratırsanız çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 para sesi, kadın sesi, su sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dasaaa said: download et.. ben indirdim siteye girmek yerine winamp'tan açıyorum naturesounds gibi bişi daha var. rainforest, birds, storm diye sesler var.. aratırsanız çıkar.. hayır çözüm bulmak tabi kolay da ben siteye eleştiri olaraktan öyle şeyettim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dasaaa said: naturesounds gibi bişi daha var. rainforest, birds, storm diye sesler var.. aratırsanız çıkar.. sounds of nature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar