abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ben bişey değilim direk o kısmı yok bende beynin =')
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Daha kontekst içinde ve kaliteli espriler yapmaya yardımcı olan beynin.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Niye böyle çıkıştın ki bana durduk yere ya.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Çok şeker olduğun için kıskandı bence
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oha sıradanlara prototip diyenler mi var? ahahahahahaha
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bi de depremin richter olan büyüklüğünü, mercalli olan şiddeti ile karıştırıp 10-11büyüklüğünde deprem! diyorlar.. olmaz öle bişi..
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 öyle bir şey olsa kıyamet gibi bir şey olur herhalde. 1 petaton mu oluyordu 12 richter ölçeği...
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 multisosyal diye bir kavram var mı? varsa açıklayabilir misin?
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 her asosyalin rüyası antisosyal olmak artık herkes tarafından bilinen bir bilgi deil miydi bu
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 10 üzerinden 10 sosyalim 10 da antisosyalim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 napae said: Arkadaşlar bu iki kelimenin sürekli karıştırılmasından çok rahatsız olmaya başladım ben. Ne de olsa psikoloji okuyoruzzz. (B)) Bazen topiclerde de görüyorum "Sende antisosyal kişilik bozukluğu olmasın?" gibisinden laflar ediliyor. Antisosyal kişilik bozukluğu hastalarına kısaca sosyopat/psikopat diyoruz. Asosyal da sosyal olmayan demek. "Ay çok antisosyalsın yaaa" gibi yanlış kullanımları çok sık duyuyorum. Burada psikoloji bilgimi konuşturmadım kimse yanlış anlamasın, günümüzde çok sık yapılan bi hata. Doğru kullanalım istedim. Teşekkürleeeer... Aslında bunun için psikoloji okumaya gerek yok, zira anti ve a arasındaki farkı gözlemlemek deniz memelilerinin dahi yapabildiği bir şey. Anti yunanca karşı anlamına gelirken, a ise sahip olmama durumunda kullanılıyor. Burdan yola çıkarak apolitik insanların politikaya karşı sağlam bir duruşları olup olmadığını kolayca anlayabiliriz. Bunun yanında ASPC de tıpkı ADHD ve diğer kuzenleri gibi, APP onaylı, 21. ci yüzyıl sonrası tanımlanan ve tanımlanmaya başlayan insan psycheleri için bir etikettir, öngörülen doğru sosyal normlara ve toplum düzenine tam olarak ayak uyduramayan ya da uydurmayan insanları tanımlar, ve tarihte daha önce eşi benzeri görülmemiş bir biçimde psikopatolojik yaklaşılan bu insanların üzerinden ilaç şirketlerinin para kazanmasını sağlarken, aynı zamanda status quo'yu koruyup, insanların sistem içerisinde rahat durmalarını sağlar. ASPC'nin endikasyonlarına bakacak herhangi bir insan (domestik ev bitkisinden bir kuple daha yüksek IQ'ya sahip olan) hemen hemen herkeste biraz eşelenme sonucunda gözlemlenecek bir hadise olacağını da anlar. Bununla birlikte ASOSYAL gibi APTAL'da yunancadan türemiş bir kelimedir, PTAL'dan yani GIDIM'dan türemiş olan bu sözcük, antik sokak grekçesinde bir gıdım aklı olmayan kimseler için kullanılırdı. Bence toplum olarak ASOSYAL kimseleri düzeltmekten ziyade APTAL kimselere yoğunlaşmak gerekiyor.
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 napae said: Arkadaşlar bu iki kelimenin sürekli karıştırılmasından çok rahatsız olmaya başladım ben. Ne de olsa psikoloji okuyoruzzz. (B)) Bazen topiclerde de görüyorum "Sende antisosyal kişilik bozukluğu olmasın?" gibisinden laflar ediliyor. Antisosyal kişilik bozukluğu hastalarına kısaca sosyopat/psikopat diyoruz. Asosyal da sosyal olmayan demek. "Ay çok antisosyalsın yaaa" gibi yanlış kullanımları çok sık duyuyorum. Burada psikoloji bilgimi konuşturmadım kimse yanlış anlamasın, günümüzde çok sık yapılan bi hata. Doğru kullanalım istedim. Teşekkürleeeer... biri gelip simdi ben edbiyat okuyom hebe bube rerererara gssray gssray cimbombom dese ii olurmu?
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 arkadaşlar ben endüstri mühendisliği okuyorum hayatınızı optimize ederim akıllı olun
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yıllarca anti-social yazan tshirtler giydim, topluma mesajlar verdim lakin insanlar beni asosyal olarak nitelendirdi buna nediyorsun peki sevgili napae?
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 antisosyal bjk çarşı, asosyal de böyle topicler açan kişiler. antisosyalliğe psikopatlık diyorsa psikoloji zaten daha psikolog falan asla gitmem.
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Alexi_Septimus said: napae said: Arkadaşlar bu iki kelimenin sürekli karıştırılmasından çok rahatsız olmaya başladım ben. Ne de olsa psikoloji okuyoruzzz. (B)) Bazen topiclerde de görüyorum "Sende antisosyal kişilik bozukluğu olmasın?" gibisinden laflar ediliyor. Antisosyal kişilik bozukluğu hastalarına kısaca sosyopat/psikopat diyoruz. Asosyal da sosyal olmayan demek. "Ay çok antisosyalsın yaaa" gibi yanlış kullanımları çok sık duyuyorum. Burada psikoloji bilgimi konuşturmadım kimse yanlış anlamasın, günümüzde çok sık yapılan bi hata. Doğru kullanalım istedim. Teşekkürleeeer... Aslında bunun için psikoloji okumaya gerek yok, zira anti ve a arasındaki farkı gözlemlemek deniz memelilerinin dahi yapabildiği bir şey. Anti yunanca karşı anlamına gelirken, a ise sahip olmama durumunda kullanılıyor. Burdan yola çıkarak apolitik insanların politikaya karşı sağlam bir duruşları olup olmadığını kolayca anlayabiliriz. Bunun yanında ASPC de tıpkı ADHD ve diğer kuzenleri gibi, APP onaylı, 21. ci yüzyıl sonrası tanımlanan ve tanımlanmaya başlayan insan psycheleri için bir etikettir, öngörülen doğru sosyal normlara ve toplum düzenine tam olarak ayak uyduramayan ya da uydurmayan insanları tanımlar, ve tarihte daha önce eşi benzeri görülmemiş bir biçimde psikopatolojik yaklaşılan bu insanların üzerinden ilaç şirketlerinin para kazanmasını sağlarken, aynı zamanda status quo'yu koruyup, insanların sistem içerisinde rahat durmalarını sağlar. ASPC'nin endikasyonlarına bakacak herhangi bir insan (domestik ev bitkisinden bir kuple daha yüksek IQ'ya sahip olan) hemen hemen herkeste biraz eşelenme sonucunda gözlemlenecek bir hadise olacağını da anlar. Bununla birlikte ASOSYAL gibi APTAL'da yunancadan türemiş bir kelimedir, PTAL'dan yani GIDIM'dan türemiş olan bu sözcük, antik sokak grekçesinde bir gıdım aklı olmayan kimseler için kullanılırdı. Bence toplum olarak ASOSYAL kimseleri düzeltmekten ziyade APTAL kimselere yoğunlaşmak gerekiyor.arkadaş mesaj vermiş
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 alexi cuomd. şaka len okudum ve sana laflar hazırladım.
Öne çıkan mesajlar