Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ürün adı olmuş markalar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Çakmak-zippo[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk ==> Sex[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiğiniz gofret, en sevdiğiniz ciklet, en sevdiğiniz firma
ya da bir ürüne baktığınızda aklınıza gelen marka
demek istemedim :)

yanlış anlamışsınız biraz.
ya da ben anlatmışımdır.

mesela bakkala gidince sütaş ver diyince çıkartıp ayran mı verir?
ya da algida ver diyince panda dondurma verir mi?
vermez.

ama mesela selpak ver diyince solo mendil veya başka bir mendil verebilir, çünkü halk dilinde selpak, mendil demektir..
ben bunları sormuştum :)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

aa zodyakı ben söylicektim:P

yahoo-mail
buda var tabi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

neden anlamamışım?

sen kırtasiyeciye gittiğinde mürekkebin üstüne çekebileceğin beyaz boya mı istersin yoksa bir marka olan Daksil mi?

Yine aynı kırtasiyeciye tahta kalemi isterken bir marka olan boardmarker var mı? diye sorarsın.

Eskiden Frigo markasıyla satılan çikolatılı buzun şimdi sinemalarda zilyon tane markası var ama biz genede Frigo diyoruz. Keza gene eskiden yarabandına halk arasında hanzaplast (ki bir markadır) Normal Banda da gene bir marka olan seloteyp denirdi.

Şimdi ben neyi anlamamışım?[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

lol da lol[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben daksil ne bilmeyen adamla sidik yarıştırmam :)

görüşüne sert bi çıkış yapmamışım ki, sen anlamamışsın dedin bende yoo anladım bunlar da benim örneklerim dedim. Son orkid mesajınada :) koydum ki öyle sidik yarıştırma gibi durum söz konusu olmasın diye... bak bunun da sonuna koymuşum ;)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...