dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 gülmedim diziye.. ama adamların komedi olarak dediği şeylerin aslında dışarıda dolaşıyor, nefes alıyor oluşu biraz mide bulandırdı.. tamam o kadar karikatürize değil bu tipler ama hareketleri, tavırları aynı.. alakasız bi şekilde arkadaşlarla konuşurken de aynı sonuca vardıklarını görünce varlığımızdan utandım biraz. sonra geçti ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Sparkcaster said: çok kötü ya bugün baktım biraz dayanamadım, şafak sezer direk recep ivedik taklidi yapıyor Recep bile ŞAfak Sezer'in her halinden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi arkada ses olsun diye açtım. bu kadar mı kötü olur bir dizinin esprileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ve hep bir sözü yanlış söyleyerek falan güldürmeye çalışmışlar. ya da şiveyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dizi berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sintisyzer said: güven pazarlama, kapınızdaaa Bu bizimkilerdeki Halil pazarlama değil miydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 GwindonSurion said: c/p Bundy ailesi Yeni komşularına giderler evde düzgün yemek yiyemedikleri için yemeğe saldırırlar al bundy tuvaletlerini tıkar. Yeni taşınan kişiler televizyona sahiptir ama izlemiyodur vs. vs. yeni not: onlar da bankacıydı bunlar da bankacı ahahahaha önceden dendi mi bilmiyorum da Al Bundy bankacı değil, ayakkabı satıcısıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şu şafak sezere adam gibi bi karakter bulamadılar arkadaş avrupa yakası bitti gülecek dizi kalmadı. dizi bariz kötü.arada 1-2 komik bişi oluyor da 90dk oturup o bi tane şey için izlenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bariz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 geçen denk geldim buna izleyeyim dedim şöyle bi reklamlara kadar izledim baydı reklamlar bitince ikinci bi şans vereyim dedim gene baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fazla insaflıymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 İlk bölümde çok güldüm sonra sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende biraz izledimde baymaktan çok sinirimi bozdu ya.acayip sinir bozucu bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: avrupa yakası bitti gülecek dizi kalmadı. geniş aile. tam sitkom sayılmaz ama cevahir'in hakaretleri ve bazen de zekai yardırıyo cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Aket-Atum said: GwindonSurion said: c/p Bundy ailesi Yeni komşularına giderler evde düzgün yemek yiyemedikleri için yemeğe saldırırlar al bundy tuvaletlerini tıkar. Yeni taşınan kişiler televizyona sahiptir ama izlemiyodur vs. vs. yeni not: onlar da bankacıydı bunlar da bankacı ahahahaha önceden dendi mi bilmiyorum da Al Bundy bankacı değil, ayakkabı satıcısıydı. bankacı olan steve and marcie idi. al ayakkabı satıcısıydı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben bu diziye çok ısınamadım. komik bir tarafını çok bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar