j0ker Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Steam'de store ekranında açıldı bugün, duymamıştım daha önce. indirim falan yapmışlar pre-order ayaana 13-14$ bişeydi. Öyle store da açılanlara reklamlara fln hiç bakmamda bu pek bi dikkatimi çekti kurcaladım harbi efsane bişeye benziyo. multi oynanılıyo haliyle 4 erli falan takımlardan olsa gerek. az sonra altta çıkan videolardan gameplaylere de bakabilirsiniz. 3rd person vurdu kırdı aksiyon oyunu. TF'yi andırıyo, outlaws havası bi esiyo vsvs. bende yenisi olduğum için öyle aman amanda kurcalayamadım ama bugün yarın bi satın alışa geçerim gibi duruyo çünkü online pek zevkli olur düşüncesindeyim. şu orci sitesi : http://www.leadandgold.com/ şu trailer: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-trapper-lead-gold/63437 bu da gameplay 1 ( gunslinger oynuyo amca ) : bunda trapper oynuyo : blaster : deputy : gavur forumlarda, fan sitelerinde falan fena akmış millet dehşetle bekliyorlarmış vsvs. bu arada 8 nisan'da tamamen yayınlanıyomuş. şimdi satın alanlar betasını oynuyolar falan. ne alemde görüşler? sardırılası bişeye benziyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 oha cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 aynı vahşi batıda tf2'ye benziyor görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tema ve konespt iyi duruyor ama yeter mi bilemiyorum. Hakkaten canım çekti, şöle grafik ve aparatlardan ziyade oynanış zevkini ön plana çıkaran bir shooter. Hadi hayırlısı diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu oyun sadece ulti mi yoksa single modu da varmı ? videolar sadece multi videoları olunca şüpheye düştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 steam ekranında single player modu da işaretliydi ama.. tabi çoğunluk multiyi önemseyip millete ayar vermeyi beklerken single ı sallamamış olabilirler :p left 4 deadinde mesela singleı var onunda singleı çok dönmüyodu ortalarda onun gibi düşün. vardır yani muhakkak. ne kadar tat verir tabi düşündürür. arkadaşıma dün satın aldık bu arada 1.5gb bişey oyun. ufak bi video görüntü fln bişi çekersek koyarım buraya betasında oynanılıyo şuan feci zevkli =) şu trapper özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Valla bu tarz 3rd person kameralı oyunları seviyorum, vidyoları izledim alırım sanırım. Paradox yapmış oyunu M&B'nin firması baya da benziyor ona zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 paradox dağıtıcı yanlız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ne güzel oyunlar çıkmaya başladı bu aralar.Yok neyi alıp oynasam diye düşünüyorum. Hepsini almakta olmaz :) Baya eğlenceli göründü bana bu oyun. Youtubedaki videolarıda izleyince. Oynayan varmı tavsiye edilirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oha dünyanın en iyi oyununa benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 jonq said: Oynayan varmı tavsiye edilirmi :) valla kardeş sabah 10 dan beri falan temiz akıyorum aralıksız. çişe gidemedim akjdpkasdpk inanılmaz eğlenceli. bu capture the flag muhabbeti güzel mesela şeyler var, tf2 oynayan varmı bilmiyorumda payload race ler var tf de. bi tane araba var bomba fln var üstünde onu ittiriyosun karşı tarafın baseine. bu tf de ki. bunda da şey yapmışlar, o blaster hayvan olan taşıyo sanırım sadece onu tam çözemedik map çok uzun sürmedi çünkü. powder kegler var işte onları yükleniyo belli bi nokta var oraya götürmeye kasıyo falan. o sıra işte adamı coverlıyosun vs. bu bi map. kese kese altınlar var mapin değişik yerlerinde onları toplayıp kendi baseine getirmeye çalışıyosun böyle waypoint gibi değişik yerler var. bi de bunun base e götürmeyip ileriye doğru koşturduğunu var. en baştan başlıyosun toplaya toplaya işte waypoint alıyo gibi, öldün diyelim o en son keseleri koyduun yerden doğuyosun falan. bu başka bi map. bi de şu gunslinger videosu yok mu en üstte ki, onda herifin sırtında bişi var bayrak gibi taşıyo. capture the flag gibi olan maplerde onlar işte. takımdan biri onu taşıyo bayrağı. kuru kafa fln bişiler var üstünde. öldün diyelim, geri doğarken sizin takım nerdeyse yani daha doğrusu bayrak nerdeyse onların yanında respawn olabiliyosun. yani ta baseden tek başına koşturmuyosun. güzel ya oyun akıyo gayet. 13.49$ şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hiç mi kötü yanı yok oyunun :P , boşu boşuna aldırma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 eahaeh e abi oynadıkça gözükecek tabi o insandan insana değişir göreceli sonuç itibariyle. ama tabi kötü yanlarından biri fps oyunlarda ki crosshair a alışanlara fail mesela. o blasterın fln bi crosshairi var maşallah ekran kadar, dynamic crosshair gibi büyüyo fln kocaman bişeyler :p bide beta tabi arada görüntüler kayıyo, bayraa götürüyosun almıyo falan eheh yani eksisi var tabi övmüyorum yani oyunu ama ben zevkle oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Oyun çok eğlenceli olmuş. Beyendim baya. Böel hafiften Team Fortress 2 modu oynarmış gibi hissettim kendimi ama iyi bir oyun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Oyunu aldım indirdim girdim ama fena kastı. Options a girdim baktım "Graphic Options" ayarları yok. BETA olmasına verip release olmasını bekleyeceğim. Şu durumda FPS baya düşüyor bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 evet sadece çözünürlük ayarlanabiliyor şuan ama, yazmışlar onu forumlarda düzelticeklermiş. betadan kaynaklı yani. şey falanda yok mesela görüntü çok önde. geri alamıyosun onu, onun falanda ayarı olacakmış vs. var dolu eksiği ama oynanılıyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aldım ben de baya hoşuma gitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ping durumu nasıl?fazla lag olmadan oynanıyor mu çıktıysa devam eden oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Oyunu oynayan var mı? Lobby sistemi olduğu için ping fazla oluyor genelde. İleride dedicated servera geçecekmiş diye duydum. Oynayan varsa eklesin steame unforgiven1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 pingler falan iyi hani çok kastırmıyo beni. tf2 oynuyorum gerçi bayaa bi zaman. arada giriyorum öyle, şimdi etraf karıştı new vegaslar vs.ler ilgilenemez oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hala betamı oyun ? Bir de türkler olarak bi toplansak oyun içinde olma mı ? ps: hani lag az olsun iyicenek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ZeuZ said: hala betamı oyun ? Bir de türkler olarak bi toplansak oyun içinde olma mı ? ps: hani lag az olsun iyicenek diye. yok yok betadan çıktı. çok iyi olur toplanmak fakat oyunu alan fazla Türk yok. kutu olarak satılmaması da bunu etkiliyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hay allah. Ben çok sevdim oyunu teamplay olayını çok özlemişim hele bir de fpsde. Fazla oynayan olmaması üzmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben oynuyorum arada oynarız ekle steamden revangelis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 şu anda %50 indirimde ve bir gün denemesi bedava steam'de ama sorun şu ki avrupa sunucuları sadece iki tane ve devamlı dolu, abd'de ise oynatmıyor bile ping çok yüksek olduğundan. neyse ki satın almamışım, bedava yükledim ama iki dk zor oynadım oyunu 300 pingle. bitmeden tekrar deneyeceğim ama türkiye'den oynamak hayal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar