SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ne diyeceğimi bilemedim benim için çocukluğumdan bu yana vazgeçemediğim, herşeyiyle sevdiğim değerlerden birisiydi Oğuz Aral bu güne kadar tebessüm etmeden geçtiğim bir tane karikatürü yoktu içim burkuldu haberi okuyunca gazetede. Sen Ölmezsin Üstad![signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bugüne kadar çıkmasını dört gözle bekleyip sabahın bir köründe gazete bayiinde gelmesi için nöbet beklediğim tek dergi olan Gırgır'ı bize bahşeden kişinin öldüğü an bir çok şeyde biter tükenir. Çıkarttığı dergiyi bir aksilik sonucu bir saat geç aldığı için hayıflanan insanların cenazesine de katılacağını tahmin ediyorum. Saatini gününü bilen var mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 haydaa tekin aral ne zaman ölmüştü?!! Allah rahmet eylesin ikisine de, sayısız insanın kahkahalarında emekleri geçti, hayatta keyifli geçirilen zamanlar azınlıktadır genelde, biraz olsun arttırdılar. nur içinde yatsınlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smerten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 99'da ölmüş tekin aral..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Predator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 huzur içinde yatsın ne diyim okuduğum tek tük sayfalardan birinin yazarıydı[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Hepimizin başı sağolsun. Türkiye de mizah dergilerinin başlatıcısı hemde o zor dönemlerde. Eğer o olmasaydı şuan gazetelerin bir iki köşesinde bulunan karikatürleri göremicektik veya her ay başı gazete bayiine koşup aldığımız dergileri okuyamıyacaktık. Mekanı cennet olsun.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Denecek bir şey yok bu habere... Yaz aylarını nedense sevemiyorum hep kötü geçiyorlar. Başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 *! fırk*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Allah rağmet eylesin , bir daha öyle mizahçı zor gelir Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hepimizin başı sağolsun.. :([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 heeeeee otopüste duyduydum ankaraya gelirken tanımamama rağmen üzüldüm cünki mizah ustasıymış :([signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hepmize geçmiş olsun :([signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Venator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Geçmiş olsun hep kötü haberler üst üste geliyo :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya dunyanın en super adamıydı o ya.. kıtapları, karıkaturleri.. off ya ınanmıyorum ya.. allah rahmet eylemek demekten başka bi seçenek yok.. :( :( :([signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 üzüldüm abi ya. :([signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Denth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Allah rahmet eylesin :( Cenaze perşembe günü, Levent Camii den, öğle namazından sonra (sanırım) kaldırılıp, Zincirlikuyu mezarlğına defnedilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya ben bu pazar, Hürriyet Pazar'ın arkadan 2. sayfasını çevirdiğimde orada Oğuz Aral olmayacak mı şimdi ya :([signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hepimizin basi sağolsun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 başımız sağolsun, küçükken her hafta avniyi okurdum =([signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WurkacTuRk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 dıgıl... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Her yazını okurdum oguz agabey snsz ıcılmez rakı yenmez meze sn bırsın bu dunyada bız tek... *!gozleri dolar yaznn devamn getiremez ama son bisey yazacak hali vardır* allah rahmet eglesn huzur ıcınde yatsn...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!?|Online oyun oynamak ıstıyorsan burda oyna=) "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Arkdaşlar belki genç olanlarınız bilmez fakat Oğuz Aral abimiz Türkiye'deki en baba karikatüristlernden biriydi. Kendisi inanılmaz katkılarda bulunmuştu. Türkiyede sıkıntılar dertler onca olumsuzluklar varken 60 lı yıllarda Gırgır karikatür dergisiyle bir kurtarıcı olarak doğdu ve hayatlarımızı feth etti. (babam aynen böyle söylüyor) Kendisi Lombak, kemik, penguen ve daha bir çok dergideki her karikatürist in kahramanıydı. Çok önemli bir insandı bizim için.. En çok sevilen ve tanınmış karakteri Avanak avni'ydi. Gırgır dergisini dünyada gelmiş geçmiş en çok okunan mizah dergileri arasında 3'üncülüğe kadar götürdü. Türkiye'ye mizahı getirdi. Babam her hafta perşembeyi iple çekermiş arkdaşlarıyla. Çıktığında dergi sabah 5 de gazete bayilerinde sıra olurmuş. Her kez inanılmaz severmiş. Bir çok karikatürü dünyada ödüllere aday gösterilmiş ve espirileriyle herkezi gülmekten kırıp geçirirmiş. Babam Gırgır dergisinin ilk sayısından itibaren oluşan bir koleksiyon yapmış o koleksiyon şuanda yarısı babanemin evinde tavan arasında saklanıyor diğer yarısıda büyük zahmetler sonucunda bende bulunuyor. ve gerçektende de çok güzel. Ecevit genç haliyle partilerde, erbakan mış avrupa birliğimiş, fb-gs-bjk muhabbetleriymiş gerçekten çok güzel.. Bu gün toprağa verildi. (30 Temmuz 2004 cuma günü) Cenazede, cem yılmaz'ın, gani müjde nin ve bir çok ünlünün ağladığını gördüm.. Bu değerli kişiyi kaybettiğimiz için çok üzülüyorum. Ailesine, yakınlarına ve tüm karikatür alemi kardeşlerimize geçmiş olsun... Seni unutmicaz... Oğuz Aral 1936-2004 Kendi yazısından bir kesit yolluyorum : "Istırap ve acı çekmek, bir içe kapanma, bir konsantrasyon durumudur. O konsantrasyon durumunu bozacak bir laf, bir hareket, bir görüntü, bir ufak ateşleme durmunda mizah devreye giriyor ve esasında ağlanıcak durmuna gülüyor insan.Mizahçıların en zor durumdaki tepkileri bile mizahçıya yakışır bir biçimde oluyor. Mizah bir savunma biçimidir. Aklını fikrini savunmandır. Mizahın en büyük üstünlüğü insanı güldürerek gerçeğe çağırmasıdır." Oğuz Aral..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet zydar aynen böyle copy paste. 72 yılında çok severdik kendisini. ayrı bir tarz idi. avniydi , japondu. iyiydi güzeldi yani.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben oğuz aral diye aratttım yoktu oguz aral mış meğer kusurabkma :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 We live, we die. Death not ends it.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Oguz Aral vefat etmis :(( × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 99'da ölmüş tekin aral..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 huzur içinde yatsın ne diyim okuduğum tek tük sayfalardan birinin yazarıydı[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Hepimizin başı sağolsun. Türkiye de mizah dergilerinin başlatıcısı hemde o zor dönemlerde. Eğer o olmasaydı şuan gazetelerin bir iki köşesinde bulunan karikatürleri göremicektik veya her ay başı gazete bayiine koşup aldığımız dergileri okuyamıyacaktık. Mekanı cennet olsun.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Denecek bir şey yok bu habere... Yaz aylarını nedense sevemiyorum hep kötü geçiyorlar. Başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 *! fırk*[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Allah rağmet eylesin , bir daha öyle mizahçı zor gelir Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hepimizin başı sağolsun.. :([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 heeeeee otopüste duyduydum ankaraya gelirken tanımamama rağmen üzüldüm cünki mizah ustasıymış :([signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hepmize geçmiş olsun :([signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Geçmiş olsun hep kötü haberler üst üste geliyo :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya dunyanın en super adamıydı o ya.. kıtapları, karıkaturleri.. off ya ınanmıyorum ya.. allah rahmet eylemek demekten başka bi seçenek yok.. :( :( :([signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 üzüldüm abi ya. :([signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Allah rahmet eylesin :( Cenaze perşembe günü, Levent Camii den, öğle namazından sonra (sanırım) kaldırılıp, Zincirlikuyu mezarlğına defnedilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya ben bu pazar, Hürriyet Pazar'ın arkadan 2. sayfasını çevirdiğimde orada Oğuz Aral olmayacak mı şimdi ya :([signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hepimizin basi sağolsun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 başımız sağolsun, küçükken her hafta avniyi okurdum =([signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 dıgıl... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Her yazını okurdum oguz agabey snsz ıcılmez rakı yenmez meze sn bırsın bu dunyada bız tek... *!gozleri dolar yaznn devamn getiremez ama son bisey yazacak hali vardır* allah rahmet eglesn huzur ıcınde yatsn...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!?|Online oyun oynamak ıstıyorsan burda oyna=) "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Arkdaşlar belki genç olanlarınız bilmez fakat Oğuz Aral abimiz Türkiye'deki en baba karikatüristlernden biriydi. Kendisi inanılmaz katkılarda bulunmuştu. Türkiyede sıkıntılar dertler onca olumsuzluklar varken 60 lı yıllarda Gırgır karikatür dergisiyle bir kurtarıcı olarak doğdu ve hayatlarımızı feth etti. (babam aynen böyle söylüyor) Kendisi Lombak, kemik, penguen ve daha bir çok dergideki her karikatürist in kahramanıydı. Çok önemli bir insandı bizim için.. En çok sevilen ve tanınmış karakteri Avanak avni'ydi. Gırgır dergisini dünyada gelmiş geçmiş en çok okunan mizah dergileri arasında 3'üncülüğe kadar götürdü. Türkiye'ye mizahı getirdi. Babam her hafta perşembeyi iple çekermiş arkdaşlarıyla. Çıktığında dergi sabah 5 de gazete bayilerinde sıra olurmuş. Her kez inanılmaz severmiş. Bir çok karikatürü dünyada ödüllere aday gösterilmiş ve espirileriyle herkezi gülmekten kırıp geçirirmiş. Babam Gırgır dergisinin ilk sayısından itibaren oluşan bir koleksiyon yapmış o koleksiyon şuanda yarısı babanemin evinde tavan arasında saklanıyor diğer yarısıda büyük zahmetler sonucunda bende bulunuyor. ve gerçektende de çok güzel. Ecevit genç haliyle partilerde, erbakan mış avrupa birliğimiş, fb-gs-bjk muhabbetleriymiş gerçekten çok güzel.. Bu gün toprağa verildi. (30 Temmuz 2004 cuma günü) Cenazede, cem yılmaz'ın, gani müjde nin ve bir çok ünlünün ağladığını gördüm.. Bu değerli kişiyi kaybettiğimiz için çok üzülüyorum. Ailesine, yakınlarına ve tüm karikatür alemi kardeşlerimize geçmiş olsun... Seni unutmicaz... Oğuz Aral 1936-2004 Kendi yazısından bir kesit yolluyorum : "Istırap ve acı çekmek, bir içe kapanma, bir konsantrasyon durumudur. O konsantrasyon durumunu bozacak bir laf, bir hareket, bir görüntü, bir ufak ateşleme durmunda mizah devreye giriyor ve esasında ağlanıcak durmuna gülüyor insan.Mizahçıların en zor durumdaki tepkileri bile mizahçıya yakışır bir biçimde oluyor. Mizah bir savunma biçimidir. Aklını fikrini savunmandır. Mizahın en büyük üstünlüğü insanı güldürerek gerçeğe çağırmasıdır." Oğuz Aral..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet zydar aynen böyle copy paste. 72 yılında çok severdik kendisini. ayrı bir tarz idi. avniydi , japondu. iyiydi güzeldi yani.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben oğuz aral diye aratttım yoktu oguz aral mış meğer kusurabkma :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 We live, we die. Death not ends it.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar