Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Fb-Gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 direk gs-fb macına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 eskisehirin macına gidebilir de dandik takımla oynuyomus. besiktaş nedir ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 artislik yapma lan barbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 adami bjk macina goturup mundar etme paranida zamaninida gs - fb maci kacar mi beah? neyap ne et oraya gotur, adamla biraz el atsin e artik biletede cikarsin sterlinleri ucundan alla alal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 şu soruyu cevaplamak lazım önce. derbiye bilet bulabilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 işte orası zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu arada besıktas mac bıletlerı satısa sunulmus sızce kapalı ust mu numaralı kenar mı numaralı orta mı ? fıyatlarda 70 75 100 diye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bak şimdi, numaralıya götürürsen oturarak maç izlersin. tribün aktivitelerine katılamazsınız pek. ama yeni açık'a giderseniz numaraları tarafı üstte curcurnaya dahil olabilir ya da ortalarından normal şekilde hem ayakta hemde tribünleri izleyerek maçı izlersiniz. hemde gerektiğinde aksiyonlara dahil olursunuz. bence ona göre al bileti. edit: kapalıya götürürsen de çarşı dışardan nasıl görünür onu göremez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sordum sımdı enişteye ayakta daha ıyı olur dedı ama babam bende gelcem numaralı al dedı kafam karıstı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben sana nerenin nasıl olacağını söyledim gerisi sana kalmış :) eğer erkenden gol atarsak tribünler coşar işte, sonradan pişman olmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ya ben hep yenı acık o numaralının tarafına giderdim eco nun oraya , orası cok eglencelı oluyor ama ıste hanı tek gıtmıycem . Babam zaten yaşlı adam =) herhalde numaralıdan alcam ya derbide şimdi eziyet etmiyim bide enişteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 EsEs - BJK maçına götür, Eskişehir tribününe sok, havaya girer hemen, zorluk çekmez. Şaka bi yana o maça götür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 derbiye götür tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 derbiye götürme bence gsliler su falan atar adam herkesi barbar zannetmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yada fener tarafından gelen bir cisimle hakemin kafası yarılabilir. hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 arsenal taraftarı futboldan anlamaz zaten kasımpaşa - antep maçına götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 besıktas macına aldım bılet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ingilizin macta ne isi var ya, bahcede kriket oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 jacabo said: besıktas macına aldım bılet en mantıklısını yapmışsın dünyanın heryerinde saygı duyulan bir taftar gurubu sonuçta çarşı şaşırsın birazcık sonuçlta ingiliz seyirciler "ohhhhhhh,ahhhhhhhhhh,ay ayol " diye maç izliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hangi tribün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 numaralıya aldım babam gelcegı ıcın neyse oncesınde kazan da fılan ıcırırım bıraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 doğru karar vermişsin, ingiliz adam napsın gs - fb gibi kalitesiz derbiyi, beşiktaş taraftarı yeter ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 son senelerde futbol yoktu zaten o derbide. ama bu sezon canaydın ruhuna belki futbolu hatırlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Azmodai said: o maci hatirlayan tek takim gs yanniz sdhfhg. ahaha win. BJK maçına götürürsen Beşiktaşlı olmasının yolunu açarsın, öte yandan derbi tam bir Türkiye deneyimi olur. Zor seçim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar