Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ecnebiyi maça götürmece

jacabo

Öne çıkan mesajlar

şimcik bu cuma ablam geliyor kocasıyla beraber kendisi ingiliz , geçen geldıgınden beri beni maça götür maça götür diyor

ben beşiktaşlıyım , bu cumartesi sanırsam beşiktaş eskisehir maçı , ona mı goturıyım yoksa
gs fener e mı goturıyım . Hani adam derbi görsün diycemde biraz eziyet olabılır sımdı oralar adam ıcın . bilet bulmakta dert olur

beşiktaş macına götüriyim dersem kapalı üst e goturıyım dıye dusunuyorum , babam numaralıya götür dedi ama zevk almaz ordan pek gibi gelıyor

ne yapayım patiler bi akıl verin bakem ?
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okula bir grup exchange gelmisti 3 yil once, okulun besiktaslilar toplulugu hepsini gaza getirip inonude maca goturmuslerdi hepsi de cok mutlu olmustu, tribundekiler de bayagi ilgi gostermis hatta, atki matki hediye etmisler.

GS - Fener eger sukru saracoglunda olsaydi daha rahat olurdu belki bilet olaylari falan ama sami yen de yer bulmak hem zor olabilir hem de inonu daha iyi bir stad samiyenden (sorri gsliler).

Ayrica adam senin kayinbiraderin, bjk macina goturerek adama muhtemelen bjkyi sevdireceksin, inceden tutmaya baslar, ilerde geyikleri falan olur. Gotur bjk macina.

Hangi takimi tutuyormus bu arada ingilterede?
Sosyal ağlarda paylaş

Bjkde de bi suru tribun olayi falan var ondan diyorum.

GS - FB maci elbette unique event modunda, belki pahali koltuklardan yer bulursunuz, hem stadin tepenize cokme sansi da olmayabilir shdhfg.

yanniz gs fb maci bu sene olayli gecer mi bilemedim, cok cirkinlesirse gitmemesi daha iyi olur aslinda.

ama yok ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...