kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nasıl bi failledim belli değil. tarihe bakmadan yazı yazarsan of bi garip oldum bak şimdi üzüldümde =( allah rahmet eylesin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Allah rahmet eylesin.Çok kötü ya :(.Moralim bozuldu valla yeni gördüm bende konuyu hepsini okudum bir de :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Başın sağ olsun, çok güç bir durum. Baştan sona okudum, çok acı ya. Ben sırf okuyunca çok kötü oldum, yaşamak nasıldır düşünemiyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 op said: Şimdi bir kız var. Şuradan sonrasını okumadım. Hiç okumam böyle şeyleri zaten. Sonra şunu görünce kermit said: nasıl bi failledim belli değil. tarihe bakmadan yazı yazarsan of bi garip oldum bak şimdi üzüldümde =( allah rahmet eylesin =/ dönüp bir önceki sayfada neler olmuş diye bakınca şunu gördüm tabi Asriel said: Uzun bir aradan sonra foruma giriyorum ve yazıyorum.Ne yazık ki kara haberi bugün ortak arkadaşımız tarafından aldım.Şebnemim 22 Haziran çarşamba günü hayata gözlerini yummuş.Avustralya da toprağa vermişler meleğimi.Yaklaşık 1 yıldır irtibatımız tamamiyle kopmuştu.Ara sıra kuzeninden haberini alıyordum.Ne kadar sonuca hazırlıklı olsam da kendimi bir garip hissediyorum.Bana uzak olan evlilik kelimesini bana hissettiren,hayatım boyunca karşıma çıkan en temiz insan olan,çevresindeki insanların sevgisini ve saygısını kazanan bu gencecik kızı Allah karşıma çıkardığı için ne olursa olsun şükrediyorum.Seni hiç unutmayacağım Meleğim.Huzur içinde yat.Mekanın cennet olsun... ilk mesajı okudum falan. çok utandım kendimden valla... başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Başın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Başın sağolsun abi... Biz ne desek boş ama Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 başın sağolsun. yaşadıklarına karşı bakış açın beni çok imrendirdi. senin gibi güçlü olabilmeyi isterdim. anlattıkların bizde de yer etti, hatırladıkça yüzümüzde ufak bir tebessüm oluşacak. yaşadıklarını bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi 1-2 ay önce okuduğumda inşallah iyi geçer ömrünüz demiştim ama... allah rahmet eylesin abi. mekanı cennet olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 az önce balkona çıktım temiz hava aldım. ezan falan okunuyordu. içeri girince de bu konuyla karşılaştım. önce sonunu sonra başını okudum. hayat gerçekten çok garip be aklıma bir takım şeyler geldi seni daha üzebilir, onları yazmıyorum. aslında onları yazmamayı bile yazmayacaktım ama yalnızca senin aklına gelmiyor bizim de geliyor. biz de böyle şeylere üzülüyoruz. hepimiz insanız ve yaşamak zorundayız diyerek böyle bir mesaj atmaya karar verdim. hatırlaman gereken en önemli ve bence tek şey: o senin mutlu olmanı istiyor. gerçek sevgi doğası budur çünkü. bu kadar yazmama rağmen eksik yazdığımı hissetmem de lanet olası adaletsizlikten geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ren said: hatırlaman gereken en önemli ve bence tek şey: o senin mutlu olmanı istiyor. gerçek sevgi doğası budur çünkü. öyle bi dünya yok. şu dediğin evrime ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hayat garip degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://27.media.tumblr.com/tumblr_lj9xmqYJJc1qziacgo1_500.jpg Başın sağolsun, çok sabır diliyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar