Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lionel Messi

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

DarKRideR said:

crouch'un olayı beyinsiz olması yalnız, uzun boylu kalıplı vs. olması değil

8-0 lık maçta kaç tane attı bu adam da bu kadar kinlisin ya?

harbi merak ettim ben de açtım maçın özetini .. 2 tane atmış .. bu arada izle izle bitmiyo xD

ama o 2 gol de şunun tadını vermiyodu :

http://www.youtube.com/watch?v=xsqyFARyiUc

edit : spoylır
Sosyal ağlarda paylaş

dEaThMooN said:

Fistan said:

DarKRideR said:

crouch'un olayı beyinsiz olması yalnız, uzun boylu kalıplı vs. olması değil

8-0 lık maçta kaç tane attı bu adam da bu kadar kinlisin ya?

harbi merak ettim ben de açtım maçın özetini .. 2 tane atmış .. bu arada izle izle bitmiyo xD

ama o 2 gol de şunun tadını vermiyodu :

http://www.youtube.com/watch?v=xsqyFARyiUc

edit : spoylır
oha insan mi lan o yukaridaki videodaki adam?

abi servet falan demissiniz de, vedat durdurur (aka futbol hayatini bitirir) bence asil messiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Wharekauhau said:

Onu canlı canlı izlediğim için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum.

Eminim hala o oynarken statta da izliycem.

ayrıca bu adam hangi arabaya biniyor yahu? çok mütevazi gözükmekte.a3 felan olabilir sdfsd.

Dodge Charger SRT8 - Orange.

Maserati 2009 Model - Black

Lexus 4x4 Newest model - Dark Blue

Audi Q7 - White

Ferrari Spider - Silver

Messi a3 e binseydi gidip tokadı basardım harbiden üşenmeyip :P
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

abi geçen sene buralarda ronaldo fanboyları vardı bisürü, messi kafa atamaz diyolardı finalde attı. büyük takımlara karşı oynamadı diyolardı zaten oynadı. onlar sustu çekildi, saçlarını da ronaldo gibi jölelemeyi bıraktılr heralde, azaldı o akım :):)

ahahah (tu) millet apaçi olmaya özeniyor ya dfgdfh
Sosyal ağlarda paylaş

hincal uluc bir programda ben 100 tane messiye degismem ardayi demisti, bunu ciddi ciddi anlatti acikladi kendine gore dogru oldugunu bir sekilde kanitladi hatta, gulmustum o an, ama dedim acaba haklimi bu deli, 3-4 ay gecti gulmem dogru cikti. bu arada en iyi yorumculardan birinin futbolcu bilgisini ve anlayisinida gordum. yaziktir biz izleyicilere ki bu gibi insanlarin gorusleri ile yetisiyor ve bilgileniyoruz, maclarin yorumlarini bunlardan dinleyip birbirimize giriyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Hıncal Uluç'un hala futbol konuşabilmesinin tek sebebi futbol dışında yazdığı mantıklı yazılar zaten.

Futbol konusundaki yazıların istisnasız her biri cehaletin de ötesinde artık aptallığa varacak algısızlık ürünleri çünkü. Bir tane düzgün yazısı yok, söylediği her söz, yazdığı her satır tamamen futbolu baltalıyor.

Ha ama genel olarak adam kaliteli düzgün bir köşe yazarı, genel olarak gündem, politika, gözlem gibi konularda çok güzel ve başarılı yazıları var, ve onlar sayesinde yapmış olduğu bir isim var. zaten bunların sayesinde yaptığı isim olmasa futbol yorumcusu olarak 5 para etmeyen yazı ve sözleriyle çoktan kaybolur giderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz gibi Barcelona topsuz oyunu inanılmaz oynuyor,herkes topun arkasında,herkes pres yapıyor..
Ama daha önemlisi durmadan küçük üçgenler yapıyorlar,topu şişirmek,zoraki atmak,zor kalmadıkça kaleciye dönmek yok,hani dışarıdan kazma gibi görünen Busquets bile nasıl paslar dağıtıyor ortada,sonra merkez adam Xavi'de toplanıyor,sıkıştırma varsa hemen yardım,pası attıktan sonra beklemek yok,yine hemen bir üçgen...
Barcelona maçlarında rakip hep daha fazla koşuyor,ama yarısı kadar pas yapabiliyor,topu göremiyor bir kaç dakika bazen takımlar...
Ve geçen sene Iniesta'nın golünü hatırlarsak,son dakika bile olsa top şişirmek yok,geridelerse bile,bilinçsiz atılan tek top yok,müthişler resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...