Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 DarKRideR said: crouch'un olayı beyinsiz olması yalnız, uzun boylu kalıplı vs. olması değil 8-0 lık maçta kaç tane attı bu adam da bu kadar kinlisin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 messiye bi koysam ölür >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Fistan said: DarKRideR said: crouch'un olayı beyinsiz olması yalnız, uzun boylu kalıplı vs. olması değil 8-0 lık maçta kaç tane attı bu adam da bu kadar kinlisin ya? harbi merak ettim ben de açtım maçın özetini .. 2 tane atmış .. bu arada izle izle bitmiyo xD ama o 2 gol de şunun tadını vermiyodu : http://www.youtube.com/watch?v=xsqyFARyiUc edit : spoylır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dEaThMooN said: Fistan said: DarKRideR said: crouch'un olayı beyinsiz olması yalnız, uzun boylu kalıplı vs. olması değil 8-0 lık maçta kaç tane attı bu adam da bu kadar kinlisin ya? harbi merak ettim ben de açtım maçın özetini .. 2 tane atmış .. bu arada izle izle bitmiyo xD ama o 2 gol de şunun tadını vermiyodu : http://www.youtube.com/watch?v=xsqyFARyiUc edit : spoylıroha insan mi lan o yukaridaki videodaki adam? abi servet falan demissiniz de, vedat durdurur (aka futbol hayatini bitirir) bence asil messiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 İnsan değil bu Messi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 daha önce messiye büyük takımlara karşı görelim demiştim. Özür dilerim büyük konuşmusum :D insan değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Wharekauhau said: Onu canlı canlı izlediğim için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. Eminim hala o oynarken statta da izliycem. ayrıca bu adam hangi arabaya biniyor yahu? çok mütevazi gözükmekte.a3 felan olabilir sdfsd. Dodge Charger SRT8 - Orange. Maserati 2009 Model - Black Lexus 4x4 Newest model - Dark Blue Audi Q7 - White Ferrari Spider - Silver Messi a3 e binseydi gidip tokadı basardım harbiden üşenmeyip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yılda 33 milyon euro kazanıyor.. Bir insanın o kadar mütevazı olmasına imkan yok :P Ki yine çok iyi bunun 15 te birini kazanan türk futbolcularda lamborghini ler ucusuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi geçen sene buralarda ronaldo fanboyları vardı bisürü, messi kafa atamaz diyolardı finalde attı. büyük takımlara karşı oynamadı diyolardı zaten oynadı. onlar sustu çekildi, saçlarını da ronaldo gibi jölelemeyi bıraktılr heralde, azaldı o akım :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 messi nin insan olup olmadigi konusunda dr.sinan sagiroglu nun yorumu : - NEEEEEE Messi insan mi ???? Yau ilerleyin artik birakin artik bunlari yih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 goldbären said: abi geçen sene buralarda ronaldo fanboyları vardı bisürü, messi kafa atamaz diyolardı finalde attı. büyük takımlara karşı oynamadı diyolardı zaten oynadı. onlar sustu çekildi, saçlarını da ronaldo gibi jölelemeyi bıraktılr heralde, azaldı o akım :):) ahahah (tu) millet apaçi olmaya özeniyor ya dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kız olsam veririm Messiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hincal uluc bir programda ben 100 tane messiye degismem ardayi demisti, bunu ciddi ciddi anlatti acikladi kendine gore dogru oldugunu bir sekilde kanitladi hatta, gulmustum o an, ama dedim acaba haklimi bu deli, 3-4 ay gecti gulmem dogru cikti. bu arada en iyi yorumculardan birinin futbolcu bilgisini ve anlayisinida gordum. yaziktir biz izleyicilere ki bu gibi insanlarin gorusleri ile yetisiyor ve bilgileniyoruz, maclarin yorumlarini bunlardan dinleyip birbirimize giriyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Hıncal Uluç iyi yorumcu mu? :) Ayrıca Messi büyük takımlara oynasın diyenleri de anlamıyorum ki sanki ilk defa oynadı. Bundan 2-3 sene önce Messi, Real Madrid'le 3-3 berabere kalmıştı daha ne yapsın? World tour mu yapsın her büyük takımla maç falan? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bence degil ama cogu kisi icin oyle, yillardir var adam bir sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Türk televizyonculuğunda kaliteye önem verilmiyo zaten, normal adamın yıllardır olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?pt=lionel+messi%27nin+boku%2F9&t=lionel+messi%27nin+boku%2F%2318703466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 O adam sandığınız kadar kalitesiz biri değil. Direk futbol yorumcusu da değil aslında.. Ama konuşuyor,seviyor,kendini yeterli buluyor.. Bana da saçma geliyor futbol hakkında söyledikleri. Sanmıyorum ki söyledikleri tam olarak gönülden düşündükleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ya adam genel yorumcu olabilir, kültürlüdür eyvallah ona bir şey diyemem ama futbol hakkında hem dedikleri birbirini tutmuyor hem de cidden futboldan hiç anlamadığını düşünüyorum yani. Kaliteli bir futbol yorumcusu değil. Yoska karakterine yada genel kültürüne bir şey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu arada seneler sonra bu başlık up'lanırsa gelecek nesiller şu video'dan mahrum kalmasın. 06-04-2010 Barcelona - Arsenal maçı buyrun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Hıncal Uluç'un hala futbol konuşabilmesinin tek sebebi futbol dışında yazdığı mantıklı yazılar zaten. Futbol konusundaki yazıların istisnasız her biri cehaletin de ötesinde artık aptallığa varacak algısızlık ürünleri çünkü. Bir tane düzgün yazısı yok, söylediği her söz, yazdığı her satır tamamen futbolu baltalıyor. Ha ama genel olarak adam kaliteli düzgün bir köşe yazarı, genel olarak gündem, politika, gözlem gibi konularda çok güzel ve başarılı yazıları var, ve onlar sayesinde yapmış olduğu bir isim var. zaten bunların sayesinde yaptığı isim olmasa futbol yorumcusu olarak 5 para etmeyen yazı ve sözleriyle çoktan kaybolur giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şuda bir gerçek etrafındaki adamlar topsuz oyunu cok iyi oynuyorlar. Arsenal def. resmen şaşırmış durumdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Wishmaster said: Bu arada seneler sonra bu başlık up'lanırsa gelecek nesiller şu video'dan mahrum kalmasın. 06-04-2010 Barcelona - Arsenal maçı buyrun.. Seneler sonra bu başlık uplanırsa o videonun yerinde "an error has occured" ya da "video not found" gibi yazılar çıkar muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dediğiniz gibi Barcelona topsuz oyunu inanılmaz oynuyor,herkes topun arkasında,herkes pres yapıyor.. Ama daha önemlisi durmadan küçük üçgenler yapıyorlar,topu şişirmek,zoraki atmak,zor kalmadıkça kaleciye dönmek yok,hani dışarıdan kazma gibi görünen Busquets bile nasıl paslar dağıtıyor ortada,sonra merkez adam Xavi'de toplanıyor,sıkıştırma varsa hemen yardım,pası attıktan sonra beklemek yok,yine hemen bir üçgen... Barcelona maçlarında rakip hep daha fazla koşuyor,ama yarısı kadar pas yapabiliyor,topu göremiyor bir kaç dakika bazen takımlar... Ve geçen sene Iniesta'nın golünü hatırlarsak,son dakika bile olsa top şişirmek yok,geridelerse bile,bilinçsiz atılan tek top yok,müthişler resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Daha yeni övüp geldim Barcelona'yı ve Messi'yi ama dayanamam sanırım öveceğim biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar