fde Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kaçırdığı penaltı ve ardından gelen gol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 arcane said: maçın adamı ildeniz kaçırdığı pen altıdan dolayımı yoksa geri gitmeyi unuttuğundan dolayımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 koşuyodu aslında ama top daha cabuk ulaştı kaleye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 allahın hikmeti şansızlık napalım. Ozaman çok çalışması lazım toptan hızlı koşmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Holy said: kaleciler tırt yaBeni alsaydınız kadroya bu yorumu yapamazdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahah dalga geçtim zaten iki kalecimiz de süperdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hadi bahalım öyle olsun :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 öle zaten maçın 4-4 bitmesinde kalecilerin etkisi büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 EZ DİK. penaltı pozisyonu da baya komikti,screwy yerde izliyo falan,shagrath mı önündeki mi ne kaleye ters vuruyo sonra elle kesiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o anı kaçırdım ya cok guzel olcaktı yakalasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 saghrat eliyle aldı topu kafasını usatsa belki çıkarırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ... seneden sonra yine tanıdık yüzlerle aynı takımda oynamak güzeldi, sağolun beyler maç için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ne demek, biz de seni özlemiştik haftasonları dürteriz artık seni bol bol maç için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Biri yorulur adamı çeker geçirtmez,biri elle golü keser..Ne biçim maç ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bilmem ne biçim maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Güzel maçtı. sağolsun güvenç bir oradan bir buraya koşturdu beni. eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Wishmaster said: Biri yorulur adamı çeker geçirtmez,biri elle golü keser..Ne biçim maç ya..beyler tamam, sakin. ağlayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yaf yenemediler ya şimdi bahane üretiolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben yorumsuzum abı maça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 balon said: Güzel maçtı. sağolsun güvenç bir oradan bir buraya koşturdu beni. eğlendik adam 9-10 hafta hasta haliyle yattı,12 kilo aldı. Bunu söylerken hiç mi utanmadın taha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 _MysteriouS_ said: yaf yenemediler ya şimdi bahane üretiolar :D anlamadım? kim yenememiş? gayet de yendik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 CthuLhu said: Wishmaster said: Biri yorulur adamı çeker geçirtmez,biri elle golü keser..Ne biçim maç ya..beyler tamam, sakin. ağlayan var. yorulup adam çeken,geçirtmeyen Holy,yani bizim takımdan :D ağlama falan yok, ve evet post kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Wishmaster said: _MysteriouS_ said: yaf yenemediler ya şimdi bahane üretiolar :D anlamadım? kim yenememiş? gayet de yendik işte. doğru 4-4 galip geldiniz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Yapılacak diğer maç için kaleye gene talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Wishmaster said: balon said: Güzel maçtı. sağolsun güvenç bir oradan bir buraya koşturdu beni. eğlendik adam 9-10 hafta hasta haliyle yattı,12 kilo aldı. Bunu söylerken hiç mi utanmadın taha :D Ahah abi adam fitti mental ve kondüsyonal olarak. Direk maçtan önce de ben hazırım diye çıktı. Hatta km bazına vursak olayı, en çok koşan 2 adamdan biridir heralde. yakın markaja gelmiyor, tek pasını atıyor. bir orda bir burda adam. Bıraksan tek kalıcak yüzde 90 gol zaten. iniesta oldu çıktı başıma sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar