fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 27 mart 2010 cumartesi, 17-18, gülbahçe göztepe 16 kisi aranıyor. fizban tolga eski pepelek maçlarında oynayanların önceliği var, o arkadaşlar kendilerini biliyorlar zaten, son zamanlarda sık sık gelmeye başlayan arkadaşların da kadro tamamlamada öncelikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şu an için kesin olmamakla beraber %80 gelebilirim idye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gelirim %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 injured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 net geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 OAAAAAH GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 büyük ihtimalle gelirim yavaş yavaş iyileşiyorum, olur da gelemessem haber veririm zaten seren ben mi hallediyim kadro olayını, napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi kadroları sen kur da, kimin geldiği önemli değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben kalelerden birine talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iyileşmeye başladım gelebilrim heralde haftaya bi aksilik çıkmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 güvenç hallediver sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Holy said: OAAAAAH GELİYORUM parasını verdin bile GELECEKSİN TABİİ!! ben büyük ihtimal geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gelicem sahaya, vurucam kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Sonraki hafta proje deadline'ı ve bir sınavım var; gelmek istiyorum ama sıkıntılardayım şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi dahaki hilalde olsun bari qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hilal imkansız bildigim kadarıyla pazar ligi sebebiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hilali sallayın abi zaten ya özgürlük parkındaki belediye tesisi ya da yine gülbahçesi hilal kötü bunların yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fizban said: güvenç hallediver sen. tmmdır ben gelemesem bile 16 kişiyi hallederim benim açtığım maç başlıklarını bilir çoğu arkadaş eski pepelek maçlarında oynayanların önceliği var, o arkadaşlar kendilerini biliyorlar zaten, son zamanlarda sık sık gelmeye başlayan arkadaşların da kadro tamamlamada öncelikleri var buradaki msg attığınız sıra ve öm atan arkadaşların sırasına bakarak ayarlamaya çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Holy said: abi kadroları sen kur da, kimin geldiği önemli değil =)Ya yiğit hiç sitem etme lütfen kadrolar için :D gayet dengeliydi,siz de güçlüydünüz.. Gelirim ben de buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben söliyim sana emrah senin o ilk yazdığın kadro vardı bi tane o şekilde maç oynanmazdı bu oynadıklarınıza birşey diyemem, tanımadoğım adamlar var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende gelıyorum bbuyuk bı ıhtımalle perşembe gunu tam net sölerım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben,cem,dreagloth,tnkt ayni takimda konn,engin(iyi ortasaha),tolga,holy,pha,ali(ayaginda top tutan,suratli bi adam) ayni takimda. Bizde khelben,shagrath,fizban ve tnkt normalde oynadiklarinin ustu oynadilar.Takim oyunuyla domine ettik yani.Birbirimize alisikmisiz cem'le,yigit oyle dedi..Tolga,engin,ali,ildeniz her hafta birlikte oynayan adamlar.Bunlara Konn,Holy ve Pha'nin rahatlikla entegre olabileceklerini dusunuyorum.Farki biz yarattik yani.Kadrolarda bi sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar