ttnet 8mbit e kadar diyonuz da 4 gün sonra leş gibi düşmeyim 512ye.. Sonra ttnete söv sövebildiğin kadar.Bi de 8mbte kadar diyo da 6 veya 8 verceği de kesin değil.Verecek 2mb dicek sonra e biz "8mbt'e kadar" dedik falan filan..
tamamen altyapı ile ilgili, ben de geçtim max 2 verebiliyolar, habire de kopuyor. 1 yerine 2 ile indirmeye alıştım ama aynı paraya, hiç yoktan iyidir.
ttnet 8mbit e kadar diyonuz da 4 gün sonra leş gibi düşmeyim 512ye.. Sonra ttnete söv sövebildiğin kadar.Bi de 8mbte kadar diyo da 6 veya 8 verceği de kesin değil.Verecek 2mb dicek sonra e biz "8mbt'e kadar" dedik falan filan..
tamamen altyapı ile ilgili, ben de geçtim max 2 verebiliyolar, habire de kopuyor. 1 yerine 2 ile indirmeye alıştım ama aynı paraya, hiç yoktan iyidir.
15gb sonrası?
Peki diyelim bana göre değil, mesela max 2 verdiler bi de 15ten sonra 512 ye düştü istediğim zaman geri dönebilir miyim eski tarifeme?
bende bu aralar dusunuyorum su 8mbit tarifesini ama sorunsuz gecis yapabiliyor muyuz? mesela 1mbit > 8mbit sonra tekrar 1mbit'e gecsek bi yamukluk yapmazlar dimi?
web sitesinden hemen ve sorunsuz gecis yaptim ben fakat 1 ay boyunca o tarifeyi degistiremiosun ve evet hotfile+rapid aban aban hala 512 olmadi fakat bir arkadas olmus 512 bir ayligina sonra tekrar yukseltmisler
Son bir sorum olacak. Ayın 27si itibarı ile Nisan ayı DLm 13.5 gb idi. Acaba bu 15e cıkar cıkmaz mı düsmesi lazım , yoksa tarife degistirdikten sonra mı 15 gb indirmem lazım?
Ben de bugün geçtim 8mb e kadar bakalım nolacak. 7 mb civarları şu anda hızım.Sömürmeye başladım torrentten.Merak ediyorum acaba 15gb tan sonra patlıcak mı
Gecen ay 40-50 gb yapmama ragmen düsmemisti ancak bu sefer 15 olur olmaz hızım düstü , bende direk 1limitsiz'e geri döndüm.
Dün baglantıyı koparırken tam 15 civarında bırakmışım DLyi belkide mesai saatlerinde 15 civarını kontrol eden tipler var ne bileim işte komplo teorisi üreteyim dedim. hani nie gecen ay düsmedide bu ay düstü dierek :(
Ya ne bu kopmalar abicim artık yetti..Bi sabitleyemediler oyunun tam ortasında çat disconnect...Söv söv bitmedi.Hala da salak salak hız değişip duruyo ne zaman sabitlencek merak ediyom.
bende de aynıydı. max 2 dediler ve 2 verdiler zaten. habire kopuyodu ama oyunlarda ağlar olmuştum. aradım adamları sıksık kopuyo diye, "şu anda bağlı gözüküyo, sinyal seviyeniz de süper hiç sorun yok gözüküyo, git kendini becer" falan dediler. geri 1mbit sınırsıza dönmeyi düşünürkene nedense düzeldi, kopmalar kalktı. sorunsuz 2 mbit şu an. bir ayda 30 40 çekmeme rağmen de düşmedi hız henüz. ben de hiç kurcalamıyorum aynı paraya bari 2mbit diye.
ve 5 aydır ilk defa hızım 512ye düştü =// ayın sonunu nasıl getireceğim ben ya youtubeda video yüklenmiyor resmen. yıllarca düşük hız kullandıktan sonra 7.5 mbit rüya gibiydi.
ve 5 aydır ilk defa hızım 512ye düştü =// ayın sonunu nasıl getireceğim ben ya youtubeda video yüklenmiyor resmen. yıllarca düşük hız kullandıktan sonra 7.5 mbit rüya gibiydi.
benim de 2mb e düştü anlamadım neden düştü belki kota ile alakası olmayabilir, gittim yüzsüz gibi aradım böle böle dedim, evet 2mb gözüküyor dedi, dedim düzeltin benim ki böle degil 8mb'lık bizimki, düzeldi szfzg.
Öne çıkan mesajlar
goldbären
Sosyal ağlarda paylaş
stingbull
15gb sonrası?
Peki diyelim bana göre değil, mesela max 2 verdiler bi de 15ten sonra 512 ye düştü istediğim zaman geri dönebilir miyim eski tarifeme?
Sosyal ağlarda paylaş
Cthulhu
Sosyal ağlarda paylaş
Innuendo
Sosyal ağlarda paylaş
reampage
Sosyal ağlarda paylaş
serjuhan
Son bir sorum olacak. Ayın 27si itibarı ile Nisan ayı DLm 13.5 gb idi. Acaba bu 15e cıkar cıkmaz mı düsmesi lazım , yoksa tarife degistirdikten sonra mı 15 gb indirmem lazım?
Sosyal ağlarda paylaş
batuhan
Sosyal ağlarda paylaş
stingbull
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth
Sosyal ağlarda paylaş
serjuhan
Dün baglantıyı koparırken tam 15 civarında bırakmışım DLyi belkide mesai saatlerinde 15 civarını kontrol eden tipler var ne bileim işte komplo teorisi üreteyim dedim. hani nie gecen ay düsmedide bu ay düstü dierek :(
Sosyal ağlarda paylaş
stingbull
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
Sosyal ağlarda paylaş
barnacle
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth
Sosyal ağlarda paylaş
KillerLord
Sosyal ağlarda paylaş
Goering
alakasız: 2. bir 8mb'ye kadar alsam bu da limit düşmeden şey eder mi dersiniz? var mı deneyen?
Sosyal ağlarda paylaş
Myshkin
Sosyal ağlarda paylaş
KillerLord
Sosyal ağlarda paylaş
barnacle
reset at modeme.
Sosyal ağlarda paylaş
7thBreath
Sosyal ağlarda paylaş
ShadowFax
Bazen düşüyor, bazen ise hüç düşmüyor dedim.
santaralin yaptığı bir yanlış, düşmesi gerekir anında dedi.
Ok bb dedim bende
Sosyal ağlarda paylaş
KillerLord
Sosyal ağlarda paylaş
Myshkin
speedtestte 0.52 mbit çıkınca gözümden bir damla yaş süzüldü.
@barnacle bir deneyim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş