Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8mb ve 8mb ye kadar

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

stingbull said:

ADSL de 8mbe kadar tarifede adil kullanım var hacım.

Ya şimdi geççem ttnet 8mbe evime kaç mb geleceğini bilmiyorum.2 verdiklerini bi de 15gbdan sonra 521 düştüğünü düşünmek bile istemiyorum şu an:D

iyi de supeonline de aynı interneti yine aynı TT hattından verio yani şebeke de gene aynı. o yüzden eğer alt yapıdan sana 8 gelmiosa superonline da veremicektir.

bence TT de sen bi 8i dene. olursa olur olmazsa olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

stingbull said:

ttnet 8mbit e kadar diyonuz da 4 gün sonra leş gibi düşmeyim 512ye.. Sonra ttnete söv sövebildiğin kadar.Bi de 8mbte kadar diyo da 6 veya 8 verceği de kesin değil.Verecek 2mb dicek sonra e biz "8mbt'e kadar" dedik falan filan..

tamamen altyapı ile ilgili, ben de geçtim max 2 verebiliyolar, habire de kopuyor. 1 yerine 2 ile indirmeye alıştım ama aynı paraya, hiç yoktan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

stingbull said:

ttnet 8mbit e kadar diyonuz da 4 gün sonra leş gibi düşmeyim 512ye.. Sonra ttnete söv sövebildiğin kadar.Bi de 8mbte kadar diyo da 6 veya 8 verceği de kesin değil.Verecek 2mb dicek sonra e biz "8mbt'e kadar" dedik falan filan..

tamamen altyapı ile ilgili, ben de geçtim max 2 verebiliyolar, habire de kopuyor. 1 yerine 2 ile indirmeye alıştım ama aynı paraya, hiç yoktan iyidir.

15gb sonrası?
Peki diyelim bana göre değil, mesela max 2 verdiler bi de 15ten sonra 512 ye düştü istediğim zaman geri dönebilir miyim eski tarifeme?
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen ay 40-50 gb yapmama ragmen düsmemisti ancak bu sefer 15 olur olmaz hızım düstü , bende direk 1limitsiz'e geri döndüm.

Dün baglantıyı koparırken tam 15 civarında bırakmışım DLyi belkide mesai saatlerinde 15 civarını kontrol eden tipler var ne bileim işte komplo teorisi üreteyim dedim. hani nie gecen ay düsmedide bu ay düstü dierek :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende de aynıydı. max 2 dediler ve 2 verdiler zaten. habire kopuyodu ama oyunlarda ağlar olmuştum. aradım adamları sıksık kopuyo diye, "şu anda bağlı gözüküyo, sinyal seviyeniz de süper hiç sorun yok gözüküyo, git kendini becer" falan dediler. geri 1mbit sınırsıza dönmeyi düşünürkene nedense düzeldi, kopmalar kalktı. sorunsuz 2 mbit şu an. bir ayda 30 40 çekmeme rağmen de düşmedi hız henüz. ben de hiç kurcalamıyorum aynı paraya bari 2mbit diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...