Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sen öğrenene kadar ben geçtim bile masticore :D eğer şuanki paketin 49tlden yüksekse internetten yapılmıyor araman gerekiyor arayınca ilk reklam asamasını gec sallamasyon tusa basıp sonra 3 ve 1 e bas oradanda geçmek istiyorum de hallediyorlar.Modemi kapayıp açtıktans onra dire aktif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Masticore said: ShadowFax said: geçersin. internetten de yaparsın. peki yapar yapmaz activ oluyormu ? ttnet.com'dan mı yapıcam bide yapar yapmaz aktif oluyor 2sn sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Maedhros said: sen öğrenene kadar ben geçtim bile masticore :D eğer şuanki paketin 49tlden yüksekse internetten yapılmıyor araman gerekiyor arayınca ilk reklam asamasını gec sallamasyon tusa basıp sonra 3 ve 1 e bas oradanda geçmek istiyorum de hallediyorlar.Modemi kapayıp açtıktans onra dire aktif oluyor. suanki 1mbit limitsiz 49 heralde fiyatı. Peki geçicegim paketin adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Netlimitsiz 49tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Durum ne hale aynen devam mı? Bende canıma tak dedi bi deniyim diorumda şansımı. Olmadı gelecek aya kadar sürünecegiz tarife degisikligine kadar. Birde ben simdi bu tarifeye gecsem Nisan 1den bu güne kadar yaptıgım dl miktari kotadan sayılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 serhan o kota sayılmıyor bildiğim kadarıyla. valla ben de 8mbit i denedikten sonra eve gelip anında geçtim netlimitsize :) 1 ayı da geçti 100gb ye yakın DL de yaptım hız düşmedi ya inş nazar değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 1mbit sınırsızdan bu tarifeye geçtim. alabileceğiniz max 2mbit dediler. hiç yoktan iyidir 200le çekerim diyorum çekiyorum da ama zırt pırt kopuyor, oyunlar çekilmez hale geldi. 1mbitten sonra 2mbit bile tüm download sürelerinin ikiye bölünmesi demek, ama kopmalar kötü. altyapı bu kadar mı yetersiz olur elin oğlu 50mbit kullanıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben gündüz 800 ile gece 950 ile çekiyorum tarifeyide aştım :) Demek ki yaşadıgın bölgede ki internet yoğunluguyla baglantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 600 ün üstüne çıkamadım ben daha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şimdi ttnetin 1mb limitsiz tarifesini kullanıyom hala.Yetiyo gibi ama 1mb için 45tl ödemek te koyuyo biraz.Öte yandan geçen baktım superonline adsl tarifelerinden 8mbps'ye kadar limitsiz tarifesi de 49tl.Mesaj attım adamlara bunda da adil kullanım dalgası var mı diye, adsl ürünlerimizde adil kullanım yoktur dediler.Yani sadece fiberoptiklerde var galiba.Bunu alcağına 10mb fiberoptik al o da 49tl diceniz ama onun 50gb limiti çok kötü.Ne dersiniz şimdi bana 2mb bile verseler kârda sayılmam mı?Ücretler aynı gibi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bence geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 8mbe kadar olanda adil kullanım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ttnetin de var 8mb e kadar olanı. çok konuşuldu çizildi 512e düşen çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yazın kullanıyordum ttnet'inkini 30gb üzerinde bile devam ediyordu aynı hız. Hiç düştüğünü görmedim. Ama bölgedeki yoğunluğa göre müdahale ediyor olabilirler 15gb sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adil kullanım var. konuştuğun adam yetememiştir bilgi vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Gelen e-mail http://img203.imageshack.us/img203/5720/67596799.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ttnet 1mb mi, superonline 8mb'e kadar mı?.. cevap: ttnet 8mbe kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ttnet 8mbite kadar iyi bende. 6 mbit fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 değerli yetkili adsl ürünlerimizde adaletsizlik var asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ttnet 8mbit e kadar diyonuz da 4 gün sonra leş gibi düşmeyim 512ye.. Sonra ttnete söv sövebildiğin kadar.Bi de 8mbte kadar diyo da 6 veya 8 verceği de kesin değil.Verecek 2mb dicek sonra e biz "8mbt'e kadar" dedik falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 5 aydır en düşük 600 küsür gördüm oda arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben yeni bağlattım kotayı aşalı bi 1 hafta olmuştur hala 8mbit devam ediyor gerçi downloadta 6.5 falan max alıyorum ama 49tlye değer bence düşünme geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 stingbull said: Gelen e-mail http://img203.imageshack.us/img203/5720/67596799.jpg OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF direk şikayet et bunu.. bu maili atan kişi de tanıyorum işin kötü yanı. mailing sorumlusu böle bişiyi nasıl yazmış abicim yuuuuuuuuuuuh.. yalana gel. bunu ekran görüntüsüyle şikayet et direk. ama mail olarak şikayet etme. [email protected] adresine ekran görüntüsünü mail at sonra 4442220 ara ve şikayetçi olduunu, üst yetkililere o maili yine mail olarak iletmelerini istediini söle.. son olarak. ADSL de 8mbe kadar tarifede adil kullanım var hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 moriQ said: ttnet 8mbite kadar iyi bende. 6 mbit fix. aynen bende de 5mbit fix oluyor, Superonline ise kesin 15gb de düşürüyodur hızı adil kullanım ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dragonmax said: stingbull said: Gelen e-mail http://img203.imageshack.us/img203/5720/67596799.jpg OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF direk şikayet et bunu.. bu maili atan kişi de tanıyorum işin kötü yanı. mailing sorumlusu böle bişiyi nasıl yazmış abicim yuuuuuuuuuuuh.. yalana gel. bunu ekran görüntüsüyle şikayet et direk. ama mail olarak şikayet etme. [email protected] adresine ekran görüntüsünü mail at sonra 4442220 ara ve şikayetçi olduunu, üst yetkililere o maili yine mail olarak iletmelerini istediini söle.. son olarak. ADSL de 8mbe kadar tarifede adil kullanım var hacım. Ya şimdi geççem ttnet 8mbe evime kaç mb geleceğini bilmiyorum.2 verdiklerini bi de 15gbdan sonra 521 düştüğünü düşünmek bile istemiyorum şu an:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar