Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Diyelim ki tek bir PS3 oyunu seçme hakkınız var, neyi seçerdiniz? Bu oyunu tercih etmenizin nedeni singleplayerının tekrar tekrar oynanabilindiği için mi, popüler/zevkli olduğu için mi, multiplayerının sardığı için mi, yoksa başka bir sebepten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 uncharted 2 olurdu. grafikleri mükemmel olduğu için, single playeri eğlenceli, multiplayeri idare eder ve konusu güzel olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oynamadim en iyi lokmayi sona saklamak gibi demon souls u kurak yaz aylarian erteliyorum heralde onu secerdim, surekli yapicak biseyler ve gittikce zorlasan new game plus plus plus lar filan, karakter gelisiminde verile nakrarlarin bile cok degisik dovus stilleri cikardigi bir oyun baya oyalar ha bana ps3 aldiran oyun valkryia chronicles dir o ayri, hemen pesinden mgs4 ile sahane bir haziran gecirdim gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 PES 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 god of war 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tekken der ve kaçar naapiyim sadece onu oynayabiliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 nba 2k10. sonsuza kadar oynayabilirm oyunu. aç bi association 25 sezon ztn. 10 dakkalık çeyrekleklerle sezon basına 82 maç+ playofflar sonsuza kadar oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Gta yada FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 guitar hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Call of Duty :Modern Warfare 2 Ben hayatımda bir oyunu oynarken bu kadar zevk almadım. Tekrar tekrar oynanabilirliği yok ama bir kez oynarım onu da tam oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 5.5 saat single player cok doyurucu olmali :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fifa 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 red dead redemption için aldım ben mesela aleti, erken aldım bayağı ama olsun hehe çıkan oyunlardan derseniz hmm, karar veremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kfg said: guitar hero evet ya ben de değiştirdim fikrimi gh yu daha iyi oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Demons Souls. Single Player'ı oldukça uzun ve doyurucu. Online'ı inanılmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Gh pes tekken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 25000 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ps3 oyunu diyorsan ps3 exclusive bir oyun seçerim bir kere.. o da demon's souls olur heralde.. uncharted, gow gibi seriler ne kadar şahane olsa da bir kere bitirdikten sonra oynayasım gelmiyor fazla (uncharted'ın multi eklentisi olmasına rağmen).. demon's souls öyle değil ama.. game time olarak tatmin edici öncelikle.. oyunu bitirmek üzereyim.. 24-25 saat played time var.. ha oyunu bir kere öğrendikten sonra kasarak 10 saatte de bitirirsin de benim gibi bir oyunda tüm eventleri, black phantomları, optional bossları falan kesmek istersen bu kadar vakit alabiliyor =P.. dediğim gibi tek oyunda yapılabilecek her şeyi yaptığım (daha doğrusu yapacağım) için muhtemelen hemen başlamayacağım ng+'a.. ama takaslamayacağıma eminim.. biraz zaman geçsin.. hard mode maneater adrenalini yaşarım artık =).. oyum demon's souls'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 demon's souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Viktor said: ha bana ps3 aldiran oyun valkryia chronicles dir o ayri ps3 alırsam ya da abiminkini hacılarsam nedeni budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 G O D O F W A R 3 çok şekil oldu allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gta san andreas gta 4 deil san andreas kesin gta 4 daha sabit bi oyun gta:sa da usenmessen basket achevementini bile kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 need for speed, (arkadaşlara tur bindirmedikden sonra yemişim ps3 ü :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ekonomik düşünürsek uzun vadede bol bol keif vereceği için tercihe göre FIFA yada PES. Basketbol seviyorsan da NBA2K10 olurdu Ama PS3 alırken bir oyun veriyoruz deseler PES'i PC'de de süepr oynuyorum zaten GOW3 ver hacı bi kendime geleyim derdim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar