Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek bir PS3 oyununuz olsaydı bu hangisi olurdu?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Diyelim ki tek bir PS3 oyunu seçme hakkınız var, neyi seçerdiniz?

Bu oyunu tercih etmenizin nedeni singleplayerının tekrar tekrar oynanabilindiği için mi, popüler/zevkli olduğu için mi, multiplayerının sardığı için mi, yoksa başka bir sebepten mi?
Sosyal ağlarda paylaş

oynamadim en iyi lokmayi sona saklamak gibi demon souls u kurak yaz aylarian erteliyorum

heralde onu secerdim, surekli yapicak biseyler ve gittikce zorlasan new game plus plus plus lar filan, karakter gelisiminde verile nakrarlarin bile cok degisik dovus stilleri cikardigi bir oyun

baya oyalar

ha bana ps3 aldiran oyun valkryia chronicles dir o ayri, hemen pesinden mgs4 ile sahane bir haziran gecirdim gecen sene
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 oyunu diyorsan ps3 exclusive bir oyun seçerim bir kere..

o da demon's souls olur heralde.. uncharted, gow gibi seriler ne kadar şahane olsa da bir kere bitirdikten sonra oynayasım gelmiyor fazla (uncharted'ın multi eklentisi olmasına rağmen)..

demon's souls öyle değil ama.. game time olarak tatmin edici öncelikle.. oyunu bitirmek üzereyim.. 24-25 saat played time var.. ha oyunu bir kere öğrendikten sonra kasarak 10 saatte de bitirirsin de benim gibi bir oyunda tüm eventleri, black phantomları, optional bossları falan kesmek istersen bu kadar vakit alabiliyor =P..

dediğim gibi tek oyunda yapılabilecek her şeyi yaptığım (daha doğrusu yapacağım) için muhtemelen hemen başlamayacağım ng+'a.. ama takaslamayacağıma eminim.. biraz zaman geçsin.. hard mode maneater adrenalini yaşarım artık =)..

oyum demon's souls'a..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...