kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 uzun bi süre boyunca bişi yeyip içmek istemiyom kirlenecekler diye. sanki blaşık yıkadıktan sonra tertemiz olan şeyleri tekrar kullanmak gibi oluyo. canım gofret istiyo dibimde duruyo ama yemiyorum. yapamam ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi tanıdığım bir psikiyatrist var. pm. attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ı ıho lmaz yani eğer onları yersem pislenecekler yemek yemesem 1 hafta sürekli dişlerimi fırçalasam bembeyz olurlarmı ipana reklamındaki gibin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben de açken fırçalarsam, tok gibi hissediyorum. bişey yiyesim gelmiyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yiyince tadı igrenç geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/sad_herc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 derdin dişlerinin beyazlığıysa sigarayı bırak goçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 dişlerini fırçalayıp mandalina ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 montla fırçala dişlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Saeros said: derdin dişlerinin beyazlığıysa sigarayı bırak goçum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sabah kalkınca ilk iş çay bardağının yarısına kadar süt doldur. tuvalettir, banyodur, traştır, diş fırçalamadır derken o oda sıcaklığına geliyor zaten. ayrıca banyoya girince ilk iş dişleri fırçala. kahvaltıyı hazırlarken ufak ufak süttten al ağzının tadı yerine gelir. senin için üzülüyorum kermit. tipik alkol şişesinde balık rollerine soyunmuşsun ama yolunu kaybetmişsin. bu işi kuralına göre yapmazsan erken kayarsın yeğenim. ha dişlerim kirlenecek diye yapmıyorum iddiasında ısrarlıysan, doktora görün. saplantılar hayatına etki etmeye başlamış demektir, alarm yerine geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dişlerine lazer yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fırçaladıktan sonra dişlerini ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Longshanks said: dişlerini fırçalayıp mandalina ye oha yaptım, bug oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Saeros said: montla fırçala dişlerini evet bir diş hekimi olarak tavsiyem . gerçi sen bu tavsiyeyei okuduğunda dişlerin çoktan kirlenmiş olucak =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Longshanks said: dişlerini fırçalayıp mandalina ye afshuasfh, mandalina degil, kosele ayakkabi tadi geliyo agzina. alttaki heee hemen sor alttaki, cokmu kosele ayakkabi yedin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 lezzetli olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bir de dişlerini hiç fırçalamayan kızlar var ya. of diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cidden diş fırçalayıp yiyin şu lanet olası mandalinayı hayatınız değişecek adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben de yemekten sonra dişleri fırçalamaktan nefret ederim.. lan yemeğin tadını çıkartıyorum, git üzerine nane aroması ,le değiştir tüm lezzeti.. en az 40dk beklenmeli valla.. ve hatta o sırada çay falan da içilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yiyosa kivi yedikten sonra süt için,ölümcül bir acı tad geliyor agzınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dostum asıl kulak pisliğinin üzerine sümük yiyince çok kötü bi tad geliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yavuz Sultan Selim han zamanında, İran şahı kıymetli mücevherlerle süslü bir sandık hediye gönderiyor. Sandık açılıyor. İçinden çeşit çeşit değerli taşlar, kıymetli atlas, kadife kumaşlar çıkıyor. Fakat bir de pis bir koku yayılıyor. Dehşet bir koku, herkes burnunu tıkıyor. Neyse en alttaki bohçadan insan pisliği çıkıyor. Yavuz Sultan Selim düşünüyor. Aynı şekilde değerli mücevher ve kumaşlarla süslü bir sandık hazırlatıyor. İçine o zamanın Osmanlı İstanbul'unda imal edilen gül kokulu en nadide lokumlardan bir kutu hazırlatıyor, en altına da küçük bir pusula ve bir satır yazı gönderiyor. Şah sandığı açıyor. Açtıkça güzel bir koku ve en altta bir kutu lokum. Anlam veremiyorlar tabii. Bizim elçi yiyor önce, sonra oradakilere ikram ediyor. Kutunun içindeki pusulayı Şah okuyor: "Herkes yediğinden ikram eder!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar