Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Normalde guler gecerim ninja olaylarina betasindan beri oynuyorum oyunu hirslarimi da birakali cok oldu. Ama az once itibariyle son 10gunde 6inci itemim ninjalandi her serverda boyle mi ya ? Mage lootmaster healing mace falan ninjaliyor artik kendi classlari degil yani sadece , adam iyi paran veren raiddeki diger healerlara falan satiyor. Bana da yakinda fair play odulu vericekler kendi kurdugum gruplarda millete adilce roll attiriyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Özellikle kalabalık serverlerde var bu olay, genelde ninjaların isimleri unutulup gidiyor çünkü. Kaç kez arka arkaya raid kurup tekrar tekrar ninjalayan adamlar gördüm trade channelda. İşin acı tarafı ninjalayana değil, ninjalanıp da tradede spam yapana sataşıyor millet. Ertesi hafta da aynı adam tarafından kendileri ninjalanıyor falan... En iyisi ya bildiğin ettiğin adamlarla pug yapacaksın ya da kendin kuracaksın, başka yolu yok ne yazıkki pugda ninjayı önlemenin. Bu itemları trade etme geyiği çıktığından beri millet kendi kankaları için ya da para verenler için rollüyor/ninjalıyor deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Evet trade`de millet ninjalanana satasiyor , burda da kesin satasilir bana diye umuruyorum.Guildimi cok sevmesem ya daha hardcore bir guilde gidicem yada low pop servera gidicem lamer insan tavirlarindan biktigim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ya bilmiyomda bence az popülasyonu olan serverda da lamerler diz boyu.Elemanların bide öle bahaneleri varki."benim bla bla arkadaşım 2313123 defadır bu item için run yapıyo" insanın birden banane lan diyesi geliyo direkt.Bi ara bi çalışması vardı blizzardın bu konu hakkında diye duymuştum ama işte devamı ne oldu bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bazı arkadaşlarda itemi gönderiyorlarmış.. Sonra GM e ticket atıp bi yalan uydurup geri alıyorlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Knight online la dalga gectik yillarca wow da o kivama geldi baya baya.Aionu geri actirim dicem orda da aksiyon yok kahrolsun caresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Puga giriyorsanız, adamları tanımıyorsanız göze aldınız demektir. Sonuçta yurtdışında oyunu oynayanların çoğu (çoğu, hepsi değil) ya yaşı ufak ya da zeka yaşı ufak adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kendiniz kurun yada guvenilir adamlarin pugina girin denildigi gibi gerci ulduar realm first yapan guilddanda adam ninjalamisti itemimi ^_^ onun disinda swe kid dolu oyun zaten cok takmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pug un risk faktörü çok büyük 1 guild bulun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 valla biz zenedarda her cuma icc 25 pug yapıyoruz. bugün 9 boss kestik mesela. +1 loot kullanıyoruz ve gayet adil oluyor herşey. bunun gibi "pug raidler" bulamıyorsanız direk kendiniz kurun derim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ninja class geldi sandım bi an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 var zaten drood adi ikinci en buyuk adayda paladindir expansionda mp5 kalkip tum healerlar spirite gecince paladinler gecicek droodlari gear spongeluk ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 +1 loot ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Benim serverımda da oluyor sürekli Trade'den işte bu bunu ninjaladı falan diye. O kadar ki nşa'da hiç pug kurmayan ben bile ninjaymışım millet artık laf atmak için bile çabalıyor. Basit ya eli yüzü düzgün bilinen güvenilen bi guildde oynıyacaksın raide girince lootmaster istiyeceksin. Yada eli yüzü düzgün bilinen bi guild memberının kurduğu puga gireceksin. Ben kuruyorum valla pug guildim sadece icc25 yaptığı için ve raidrollarda bile daha kimse o itemi neden ona verdin diye bi soru sormadı... Kendi interface'imde ki herkesinden farklıdır çünkü vuhdo kullanıyorum kafasına göre diziyor,kime çıkarsa ona atıyorum umursamıyorum da yani. Hayatta da x item reserved diye raid kurmadım. X itemi bana veya bi arkadaşıma çok lazımsa o dropa rollayacak oyuncu almıyorum oluyor bitiyor.. Mountlar falan da umurumda değil mamutumu çaldılar diye dolanamam ortada. Ticket falan da işe yaramıyor geçen gün arkadaşım açtı gayet düzgün mamut için cevap bunlar ingame pvp problemleri karışamıyoruz oldu. Yanlış anlama olmasın kurduğum guild dışı runlar genelde tanıdığım insanları guildden olmasa da topladığım raidler oluyor. Aldığım her adama asist veriyorum o şekilde topluyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dunemaulda full turkler yapıyor bu işi ! bak bu daha acı bişey bir anda ingilizce sövmekten türkçe sövmeye başlıyorsun. yazık vallahi hadi elin gavurunu geçtim ben kendi toprağım ile ugraşıyorum ninjalık konusunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 adamınbiri said: ninja class geldi sandım bi an :(:D allah seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Geçen deathbringer's will'i guild master ninjalıyordu. Epgp kullanıyoruz bide. Adam healer iken aldı os yapıcam diye sonra kıvırdı hunter arkadaşına verdi dasfadsa siz yine pugta ninja diyorsunuz peah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 PuG çıktı mertlik bozuldu. Eskiden raid content pug ile kesilemiyorken hiç böyle problemler yoktu. Blizzard sağolsun Guild olarak birşeyler yapma olayını öldürdü. Ne gerek var PuG'larız oldu bir ton guild patladı. Her yer full PuG Ninja dolu. Bi ton guild var adam arıor progress için. Eminim herkeze uygun bişiler yapan guilder vardır yada bekleyin Cataclysm ile guildler tekrar cazip olcak gibi. Ninja olayları azalir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 aynen Dunemaulda türk guildindeyiz tode ile epgd de kafadayım dps de ilk iki bilemedin üçteyim.. Deathbringers Will düştü guild lideri olan resto drood aldı.. baya bi sonra yok yanlış aldı diyip DK ya verdiler ki eleman ne dps ne tank arada takılıo.. ordan sonra da hunter aldı raid boyu fightta sürekli DC yiyip hiç bi işe yaramayan.. adaletin bu mu dünya dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Torondor said: aynen Dunemaulda türk guildindeyiz tode ile epgd de kafadayım dps de ilk iki bilemedin üçteyim.. Deathbringers Will düştü guild lideri olan resto drood aldı.. baya bi sonra yok yanlış aldı diyip DK ya verdiler ki eleman ne dps ne tank arada takılıo.. ordan sonra da hunter aldı raid boyu fightta sürekli DC yiyip hiç bi işe yaramayan.. adaletin bu mu dünya dedim bendebl de dun bizim officer kurdu maini pala alt rundı dustu rollde maini war olan hunter aldı officerda hunterlaydı kurdugum 5 raidde dustu. Toplamda 10 kere rolledim dedi birince kazanmıs ondada ninjalamıslar. Sonuçta maini warda olmayan arkadas hunterına kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 MasterHapLo said: dunemaulda benim girdigim hicbir pugda ninja mevzusuna rastlamadim. Zaten cogunu kendim kuruyorum ya da tanidiklarin kurduklarina giriyorum ve acik soyleyim belli itemlar icin reserved diyoruz kabul eden geliyor. e kendin kuruyorsan yada tanıdıklarının kurduguna giriyorsan nasıl yaşıycaksın zaten ? ayriyetten dunemaul kadar rezil bir server soyle bana ? ninjalarıyla ,seviyesiz ortamı ile dunemaul un hiç bir savunulacak tarafı yok. dunemaul u savunmak için ordan memnun olmak lazım ordan menun olmak içinde hergun trade te falan yabancılarla canla başla çatışan tiplerden olmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Adam ninja benim demiş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Karea said: +1 loot ne oluyor ? pardon bayadır bakmamışım yazdığımı unuttum. sistem şöle işliyor ; diyelim ki ms rolledin kazandın,aldın herşey güzel.sonra bir başka item düştü, ondada rolluyorsun diyelim bunuda kazandın.işte bu anda +1 sistemi devreye giriyor ve eğer rolleyenler arasında daha önce item almamış olanlar varsa,onlar arasında en yüksek atan itemi alıyor. eğer ki rolleyen herkes 1'er "ms" item almışsa yüksek roll atan kazanıyor. burda kimin kaç item aldığına bakıyorsun ve ihtiyacı olan diğer insanlarında aynı miktarda item almasını amaçlıyorsun. +1 olayı normal lootlar ve tokenler olarak ayrı ayrı değerlendiriliyor.normal loot +1 / token +1 gibi. os sisteme dahil değil. istersen 10 tane os almış ol yineme ms rollde "0"sın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 MasterHapLo said: smyrnas said: dunemaulda full turkler yapıyor bu işi ! bak bu daha acı bişey bir anda ingilizce sövmekten türkçe sövmeye başlıyorsun. yazık vallahi hadi elin gavurunu geçtim ben kendi toprağım ile ugraşıyorum ninjalık konusunda:) dunemaulda benim girdigim hicbir pugda ninja mevzusuna rastlamadim. Zaten cogunu kendim kuruyorum ya da tanidiklarin kurduklarina giriyorum ve acik soyleyim belli itemlar icin reserved diyoruz kabul eden geliyor. geçen gün reserved trinket dedim diye adam tradede demediğini bırakmadı,allahtan 1-2 kişi savundu da sustu eleman,ninjalamamak kabahat dmkki bizdede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Rezerve etmekte ninjalığın diğer adı işte. Ama en azından hangi itemların ninjalancağını önceden biliyorsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar