Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Cuma 20:00 / Kasımpaşa - Beşiktaş

PZero

Öne çıkan mesajlar

Ya aslında bjk şanslı k.paşa boş kaleye 1 metre mesafeden göğe dikmese topu 2-0 olup kopacaktı maç zaten.

2-2 iyi bjk açısından bu maç için. Kasımpaşa gol atınca saçmalamasa bulundukları yerden çok daha üst sıralarda olabilirler aslında. Yazık ediyorlar bu oyunlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen bjk tartışma topicine puan hesabı yapmış biri hayaline göre, kasımpaşadan 3 puan alacak mısınız dedim (hatta 2 takım daha saydım eskişehir ve bursaya da 3er puan alırız demişti) tüm beşiktaşlılar ağız birliği etmişlerdi "kasımpaşa açık futbol oynuyo, biz mücadele ediyoruz bitiririz onları" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç maçtır Beşiktaş'ı izliyorum, fakat anlamadığım olay Beşiktaş'ın en iyi takım savunmasına sahip olduğunun iddia edilmesi, Beşiktaş sadece en iyi savunma ikilisine sahip.Sistem olsa İbrahim Kaş sırıtmazdı, gollerin haricinde Kasımpaşa daha fazla da atabilirdi çok net goller kaçmış.Aynı şekilde Beşiktaş da sezonun iyi hücum performanslarından birisini sergiledi ama bu takım da garip bir eksiklik var.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi savunma ikilisi değil abi. direkt ferrari var. sivok varsa yanında iyi ikili oluolar sivokun hatalarını kapıyor. ancak kaş varsa kapayamıyor o kadar da değil. ferrari olmadığı zaman sivok da sırıtmaya başlıyor

sağlık olsun bence haketmedik ama geçen sefer de galibiyeti haketmemiştik yapacak birşey yok. bu hafta bursa veya gs yenerse şampiyonluk büyük ihtimalle bitmiş olur.

ben gsden kayıp bekliyorum ama bursa şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atabilir bakalım göreceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...