Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Valla son maç bursa-beşiktaş yenen şampiyon olacak deseler bjkli olmama rağmen biraz düşünürüm, bursa'nın şampiyon olması tarihi fırsat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bittimi maç kaç kaç ? takip edemiyom ablamın pc ile uğraşıyom saatlerdir. birisi söylesin. yenildik galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 2-2 bitti ya 2-1 yaptınız sora 2-2 oldu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yok 2 - 2 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 maç 2-2 bitti. benim kafama takılan denizli nihat a hayla nasıl güveniyor.inatla oyuna alıyor.herif direk etkisiz eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 vay anasını kötü olmuş berabere bitmesi neyse Pzero az durulur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ya aslında bjk şanslı k.paşa boş kaleye 1 metre mesafeden göğe dikmese topu 2-0 olup kopacaktı maç zaten. 2-2 iyi bjk açısından bu maç için. Kasımpaşa gol atınca saçmalamasa bulundukları yerden çok daha üst sıralarda olabilirler aslında. Yazık ediyorlar bu oyunlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ona bakarsan bizim dangalak holosko kaleci ile karşı karşıya kaç tane gol kaçırmasa biz direk 2-0 önde başlayacaktık. Spiker birde geçen hafta holosko gol attı formunun zirvesinde felan dedi, gidip adamın gırtlağını boğazlayasım geldi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Kasımpaşa'nın öne geçip puan kaybettiği 59345. maç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adamlara üzülüyorum resmen bu öne geçip berabere bitirmeleri yüzünden maçları saçını başını yoluyo kenarda yılmaz hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yok yaw bu sefer 2-1 yenilirken gösterdi gülerek sakız çiğniyordu adam, bir ara acaba eskisi gibi çimleri yiyip gevişmi getiriyor diye düşündüm ama değilmiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 zaaa demeye geldim gidiyorum görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mustafa Denizlinin kızı mağara adamı İ.Kaş la mı uyuyo acaba çok merak ediyorum 2 haftadır olmaması gereken sahada top oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ekrem dağ ile ibrahim kaş kötü ötesi. ne işleri varsa bjk de bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Geçen bjk tartışma topicine puan hesabı yapmış biri hayaline göre, kasımpaşadan 3 puan alacak mısınız dedim (hatta 2 takım daha saydım eskişehir ve bursaya da 3er puan alırız demişti) tüm beşiktaşlılar ağız birliği etmişlerdi "kasımpaşa açık futbol oynuyo, biz mücadele ediyoruz bitiririz onları" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 denk güçlerin güzel mücadelesini izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 fenerciler yarın akşam 20:45'e kadar konuşurlar sonra müthiş takımları fail olunca dağılırlar. Antep coming soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 @khalad: son mesajından sonra yazan hiç kimse fenerli değil. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Birkaç maçtır Beşiktaş'ı izliyorum, fakat anlamadığım olay Beşiktaş'ın en iyi takım savunmasına sahip olduğunun iddia edilmesi, Beşiktaş sadece en iyi savunma ikilisine sahip.Sistem olsa İbrahim Kaş sırıtmazdı, gollerin haricinde Kasımpaşa daha fazla da atabilirdi çok net goller kaçmış.Aynı şekilde Beşiktaş da sezonun iyi hücum performanslarından birisini sergiledi ama bu takım da garip bir eksiklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 beşiktaş 7 defansla sahaya çıkıp sonra "en iyi takım savunmasını biz yapıyoruz" diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 valla haklılar ama. diz 11 adamı kaleye. bak en iyi takım savunması. global futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 en iyi savunma ikilisi değil abi. direkt ferrari var. sivok varsa yanında iyi ikili oluolar sivokun hatalarını kapıyor. ancak kaş varsa kapayamıyor o kadar da değil. ferrari olmadığı zaman sivok da sırıtmaya başlıyor sağlık olsun bence haketmedik ama geçen sefer de galibiyeti haketmemiştik yapacak birşey yok. bu hafta bursa veya gs yenerse şampiyonluk büyük ihtimalle bitmiş olur. ben gsden kayıp bekliyorum ama bursa şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atabilir bakalım göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 toraman yokmuş bu maçta ondan yenilmişiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Rewendor said: beşiktaş 7 defansla sahaya çıkıp sonra "en iyi takım savunmasını biz yapıyoruz" diyor :) Geçen hafta 8'di sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar