Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 monklar o özle monk silahların ı(kama, nunchaku falan) kullanırken de yumr katarmış gibi olan base attack bonuslarını kullanıyolar ve 20. levelda bi turnde 5 attack yapıyolar[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Aket-Atum, 16 Temmuz 2004 18:55 tarihinde demiş ki: monk silahların ı(kama, nunchaku falan) kullanırken de yumruk atarmış gibi olan base attack bonuslarını kullanıyolar ve 20. levelda bi turnde 5 attack yapıyolar "ki focustu" sanırım onu yapan hede.. di mi?[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Temmuz 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Bonecrusher, 16 Temmuz 2004 00:15 tarihinde demiş ki: monkta wisdom çok önemlidir. ayrıca daha güçlü biri olmak istiyorsan str, daha zor vurulan biri olmak istiyorsan dexe verirsin ikincil olarak. ondan sonra int, sonra dex/str, ve en son olarak da con ve cha... Valla bence monkta sıra bu olmalı: Wis dex str con int cha Tecrübeyle sabittir, con kesinlikle çok daha fazla işe yarar INT'TEN, 2 skill daha fazla alıcam diye(özellikle de grupta az fighter varsa), grubu tehlikeye atmaya gerek yok. Edit:bold yer.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! [Bu mesaj Solonor tarafından 16 Temmuz 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eh abi sonuçta kişiye ve gruba göre değişir..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ahh ahh aklıma monk encounter ları yarattığım dönemler geldi durun bakiyim bi flashback yaşiim..... bu Shar ın orderından olup vampire mnk7/ftr4 ler yaratmıştım scythe kullanıp ring of jumpingleri vardı...spring attack feat ini aldırmıştım bi de haste potion ı içip böle spider climbla durdukları tavandan düşmana atlayıp vurup geri zıplıyolardı heyt ne güzeldi bea ....neyse...böyle monk olma mesela :D(hatta ve hatta :horace:)[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 benim balıma bakın ya daha yepisyeni bi oyuna başlıcaz ve monk yaratmaya karar vermiştim. şimdi şu 30 mesajı bi güzel okiyim bakiyim. oh oh elimin altında oriental adventures da var. ooh ooh =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Boşver ya 3rd editonda 12inci levelı geçen her monk zaten aşıyor başta uça kaça birşeyler yaparsın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 3.5'ta da hala denildiği gibi hayvan mı monk arkadaşlar[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Monk hiçbi zaman okadar hayvani güçlü olmadı.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 PHB'yi açıp classlara ilk baktığında en fazla special veren class olarak monk hemen dikkat çeker şöyle bi okursun ve oha çok güzel çok güçlü dersin ancak işin aslı öyle değildir ne yazık ki.D&D nin core classlarından hiç biri için dierlerinden çok daha güçlü yada çok zayıf denemez.çok küçük güç dağılımı farklılıkları hariç hemen hepsi eşittir.Yani monk daha güçlü yada wizard daha zayıf denemez.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eh tabi bütün saveleri zaten major tarzında hepsi aynı miktarda ve en yüksek olarak geliyor herif savaş sırasında bir yandaki köye kadar koşup bir turda yardım istiyor yüksek bir yerde savaşırken uçurumdan feather fall ile atlayıp kendini kurtarabiliyor vs. Ama tabi bir wizardda fighterda clericde 12inci leveldan sonra çok güçlü oluyor ona bir şey diyemem karşılaştığın durumlara ve yaratıklara bağlı tamamen yoksa çok güçlü bir monk fare kadar güçsüzde olabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yok aslında wizardlar konusunda çok bi miktar dengesizlik var. özellikle high-level PC wizardlar dillere destan işler yapabiliyolar...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 monk ownz j00![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 benim sevmediğim bir konu ise dm'nin beni devamlı kel yapmasıdır, her keşiş budist midir ? Uzun saçlarını sağa sola savuran keşiş niye olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 BOl bol jackie Chan filmi seyter sonra 15 lvlı gecince o hareketleri yap[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Saçıyla başıyla uğraşmasınlar kendilerini dövüşe versinler diye.Bence de doğru kendi tecrübelerimden biliyom.Ringe dövüşe çıkınca saçımla uğraşmaktan adamla dövüşemiyodum.Saçım uzunda biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar