Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Bir Monk nasil yaratilir.

Quwerty

Öne çıkan mesajlar

monklar o özle monk silahların ı(kama, nunchaku falan) kullanırken de yumr katarmış gibi olan base attack bonuslarını kullanıyolar ve 20. levelda bi turnde 5 attack yapıyolar[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 16 Temmuz 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
monk silahların ı(kama, nunchaku falan) kullanırken de yumruk atarmış gibi olan base attack bonuslarını kullanıyolar ve 20. levelda bi turnde 5 attack yapıyolar

"ki focustu" sanırım onu yapan hede.. di mi?[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Temmuz 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 16 Temmuz 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
monkta wisdom çok önemlidir. ayrıca daha güçlü biri olmak istiyorsan str, daha zor vurulan biri olmak istiyorsan dexe verirsin ikincil olarak. ondan sonra int, sonra dex/str, ve en son olarak da con ve cha...

Valla bence monkta sıra bu olmalı:
Wis
dex
str
con
int
cha
Tecrübeyle sabittir, con kesinlikle çok daha fazla işe yarar INT'TEN, 2 skill daha fazla alıcam diye(özellikle de grupta az fighter varsa), grubu tehlikeye atmaya gerek yok.

Edit:bold yer.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
danimarka belediyesi=shit!

[Bu mesaj Solonor tarafından 16 Temmuz 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahh ahh aklıma monk encounter ları yarattığım dönemler geldi durun bakiyim bi flashback yaşiim.....

bu Shar ın orderından olup vampire mnk7/ftr4 ler yaratmıştım scythe kullanıp ring of jumpingleri vardı...spring attack feat ini aldırmıştım bi de haste potion ı içip böle spider climbla durdukları tavandan düşmana atlayıp vurup geri zıplıyolardı heyt ne güzeldi bea ....neyse...böyle monk olma mesela :D(hatta ve hatta :horace:)[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Sosyal ağlarda paylaş

benim balıma bakın ya

daha yepisyeni bi oyuna başlıcaz ve monk yaratmaya karar vermiştim. şimdi şu 30 mesajı bi güzel okiyim bakiyim.
oh oh elimin altında oriental adventures da var. ooh ooh =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver ya 3rd editonda 12inci levelı geçen her monk zaten aşıyor başta uça kaça birşeyler yaparsın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

PHB'yi açıp classlara ilk baktığında en fazla special veren class olarak monk hemen dikkat çeker şöyle bi okursun ve oha çok güzel çok güçlü dersin ancak işin aslı öyle değildir ne yazık ki.D&D nin core classlarından hiç biri için dierlerinden çok daha güçlü yada çok zayıf denemez.çok küçük güç dağılımı farklılıkları hariç hemen hepsi eşittir.Yani monk daha güçlü yada wizard daha zayıf denemez.[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eh tabi bütün saveleri zaten major tarzında hepsi aynı miktarda ve en yüksek olarak geliyor herif savaş sırasında bir yandaki köye kadar koşup bir turda yardım istiyor yüksek bir yerde savaşırken uçurumdan feather fall ile atlayıp kendini kurtarabiliyor vs. Ama tabi bir wizardda fighterda clericde 12inci leveldan sonra çok güçlü oluyor ona bir şey diyemem karşılaştığın durumlara ve yaratıklara bağlı tamamen yoksa çok güçlü bir monk fare kadar güçsüzde olabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

yok aslında
wizardlar konusunda çok bi miktar dengesizlik var.
özellikle high-level PC wizardlar dillere destan işler yapabiliyolar...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...