Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maklubetepsisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bi ara dükkana gelen ABİ'ler tayfasından 2 kişiyi dövmüştüm. Ne gündü ama. Hiç vicdan azabı çekmedim mesela. Sonra Maklube yemeğe çağırmışlardı üzülmüştüm.
Mesaj tarihi:
Hatta dövdükten sonra direk AKP ilçe başkanı gelmişti dükkana. İşte onlar kardeşlerimiz çart çurt onada dalcaktım da yaşı vardı bayağı.
Mesaj tarihi:
Alayının Tierini yırtardım da işte esnaf olunca bi yere kadar Elemanlarla olay bittikten 15 dakika sonra ilçe başkanı ve heyeti. Yani abilerin abileri geldi İşte onlar çocuklara ders verio v.s falan filan dediler. Baktılar film bende bi daha kopuo gittiler.
Mesaj tarihi:
Xaero said:

Alayının Tierini yırtardım da işte esnaf olunca bi yere kadar Elemanlarla olay bittikten 15 dakika sonra ilçe başkanı ve heyeti. Yani abilerin abileri geldi İşte onlar çocuklara ders verio v.s falan filan dediler. Baktılar film bende bi daha kopuo gittiler.

AKP'ye kıyak olsun bu,
How to beat Xaero:

http://www.youtube.com/watch?v=bNMOkwNlZyc
Mesaj tarihi:
Fem'de bizide sınıfça bir kere abilerin evine götürmüşlerdi. Orda bizede ikram ettiler maklubeyi tadı gayet güzeldi, ya zaten pilav, et, salata vazgeçilmez kombodur. Beğenmeyecek adam çıkmaz gibi.
Mesaj tarihi:
Bone said:

burak bize kıbrısta bunu yapacak birisini tanıyor musun?, eti pirinci benden, yapsın yiyelim.

kolormatik gözlük de şart tabii.

düdüklü tenceren varsa yaparım ben bunu hehe
bide kolormatik gözlüğün tabi :P
Mesaj tarihi:
Tepsi kismini bos verin. Tencerenin dibine sogani patatesi yakiyosun, eti ayri bi yerde once hasliyor sonrasinda hafif kizartiyorsun. Pilavi ters cevirip kek gibi tencereden siyiriyorsun. Ta daa.. salata yap yapma, yogurdu sarimsakla ya da sarimsaklamasak da mi saklasak sana kalmis. Tencerenin dibi hafif tutabilir, bulasik isi cikar. Bence tavukla olmaz kirmizi etle olacak. Et suyuyla da bunun yanina bir de tirit yaparsin oyy oy oy. Yatacak yer bulamazsin sonra kendine.

Pirinc pilavini hakkiyla guzel yapsan aslinda tek basina yeter.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

http://www.maklubetepsisi.com/

Bu mükemmel lezzeti tadabileceğiniz şahane bir mekan.

Troll mü acaba?

Maklube Tepsisi'ne sipariş veren ve tadımızı, hizmet kalitemizi bilen kurumsal müşterilerimizden bazıları
COŞKUN KOLEJİ
ANAFEN
FEM
MEHTAP TV
DÜNYA RADYO
DÜNYA PAZARLAMA
BURÇ FM
AKASYA YAPI
TARİH KÜLTÜR VAKFI
SABAHATTİN ZAİM KOLEJİ
İSTANBUL SANAT AKADEMİSİ
SAMANYOLU TV
IMP
BANKASYA
GELİŞİM PLATFORMU
İSTANBUL SANAT AKADEMİSİ
NT ÜMRANİYE
SOFT YAZILIM
SÜRAT A.Ş.
GALERİ SAYAN
YENİ DÜNYA
ARIKAN ELEKTRİK A.Ş.

Anafen,Fem,Samanyolu T.V de sipariş veriyormuş istemez kalsın :D
Mesaj tarihi:

o resimlerdeki maklubeler çok küçük lan, 10 kişilik olması mümkün değil onun

bize yapmışlardı yeşilırmakta, bildiğin

şu derinlikte bi tencereyle, tabi bu düdüklü de, bunun normalini düşünün

Mesaj tarihi:
Muhteşem yemek ya. FEM'deyken abilerde az yemedim.
Yemek sonrası zorunlu sohbet olurdu tabi, ozaman 15-20 dk kestirirdik yemek sonrası ağırlık sayesinde. Birşey demezlerdi
Çay gelince de içer kalkardık.

Adamlar sayesinde 2 sene bedava gittim dershaneye, istediğim bölümü kazandım hem de bir sürü maklube yedim.

Minnettarım.
  • Yeni Oluştur...