Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ben bi ara dükkana gelen ABİ'ler tayfasından 2 kişiyi dövmüştüm. Ne gündü ama. Hiç vicdan azabı çekmedim mesela. Sonra Maklube yemeğe çağırmışlardı üzülmüştüm.
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Hatta dövdükten sonra direk AKP ilçe başkanı gelmişti dükkana. İşte onlar kardeşlerimiz çart çurt onada dalcaktım da yaşı vardı bayağı.
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Xaero Tier kaç karakterdi? AKP ilçe başkanı o durumda Tier kaç oluyor? O değil de AKP ilçe başkanının işi ne yav orda.
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Alayının Tierini yırtardım da işte esnaf olunca bi yere kadar Elemanlarla olay bittikten 15 dakika sonra ilçe başkanı ve heyeti. Yani abilerin abileri geldi İşte onlar çocuklara ders verio v.s falan filan dediler. Baktılar film bende bi daha kopuo gittiler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 E o da onların ABİ si, ondan gelmiş işte arayı düzeltmeye
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Xaero said: Alayının Tierini yırtardım da işte esnaf olunca bi yere kadar Elemanlarla olay bittikten 15 dakika sonra ilçe başkanı ve heyeti. Yani abilerin abileri geldi İşte onlar çocuklara ders verio v.s falan filan dediler. Baktılar film bende bi daha kopuo gittiler. AKP'ye kıyak olsun bu, How to beat Xaero: http://www.youtube.com/watch?v=bNMOkwNlZyc
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi maklube tepsisi de bana ayarlarlar diye...
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dövmen lazım önce. Ben dövdüm beni çağırdılar sonra barışmak için.
Law Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Fem'de bizide sınıfça bir kere abilerin evine götürmüşlerdi. Orda bizede ikram ettiler maklubeyi tadı gayet güzeldi, ya zaten pilav, et, salata vazgeçilmez kombodur. Beğenmeyecek adam çıkmaz gibi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 vejeteryan maklube nedir abi,basıp gitsinler pls.
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bone said: burak bize kıbrısta bunu yapacak birisini tanıyor musun?, eti pirinci benden, yapsın yiyelim. kolormatik gözlük de şart tabii. düdüklü tenceren varsa yaparım ben bunu hehe bide kolormatik gözlüğün tabi :P
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 allaam ya sabahtan beri hem burda hem de eksi'de makbule diye okuyormusum bunu.
odchu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Tepsi kismini bos verin. Tencerenin dibine sogani patatesi yakiyosun, eti ayri bi yerde once hasliyor sonrasinda hafif kizartiyorsun. Pilavi ters cevirip kek gibi tencereden siyiriyorsun. Ta daa.. salata yap yapma, yogurdu sarimsakla ya da sarimsaklamasak da mi saklasak sana kalmis. Tencerenin dibi hafif tutabilir, bulasik isi cikar. Bence tavukla olmaz kirmizi etle olacak. Et suyuyla da bunun yanina bir de tirit yaparsin oyy oy oy. Yatacak yer bulamazsin sonra kendine. Pirinc pilavini hakkiyla guzel yapsan aslinda tek basina yeter.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Aket-Atum said: http://www.maklubetepsisi.com/ Bu mükemmel lezzeti tadabileceğiniz şahane bir mekan. Troll mü acaba? Maklube Tepsisi'ne sipariş veren ve tadımızı, hizmet kalitemizi bilen kurumsal müşterilerimizden bazıları COŞKUN KOLEJİ ANAFEN FEM MEHTAP TV DÜNYA RADYO DÜNYA PAZARLAMA BURÇ FM AKASYA YAPI TARİH KÜLTÜR VAKFI SABAHATTİN ZAİM KOLEJİ İSTANBUL SANAT AKADEMİSİ SAMANYOLU TV IMP BANKASYA GELİŞİM PLATFORMU İSTANBUL SANAT AKADEMİSİ NT ÜMRANİYE SOFT YAZILIM SÜRAT A.Ş. GALERİ SAYAN YENİ DÜNYA ARIKAN ELEKTRİK A.Ş. Anafen,Fem,Samanyolu T.V de sipariş veriyormuş istemez kalsın :D
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 EagleEye said: düdüklü tenceren varsa yaparım ben bunu hehe bide kolormatik gözlüğün tabi :P düdüklü var ama kolormatiği sen bul.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 o resimlerdeki maklubeler çok küçük lan, 10 kişilik olması mümkün değil onun bize yapmışlardı yeşilırmakta, bildiğin şu derinlikte bi tencereyle, tabi bu düdüklü de, bunun normalini düşünün
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 lan maklube dedigin isik evi pilavi deil mi
odchu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doguda yaygin ki bu pilav, kacak iran pirinciyle daha guzel olur
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Fatih te bir restoran var, bunun gibi bir şeyi bulgurdan yapıyor, üzerindeki et ve bilumum malzemeler eriyor neredeyse, böyle sacda yapıyor, oh mis.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Muhteşem yemek ya. FEM'deyken abilerde az yemedim. Yemek sonrası zorunlu sohbet olurdu tabi, ozaman 15-20 dk kestirirdik yemek sonrası ağırlık sayesinde. Birşey demezlerdi Çay gelince de içer kalkardık. Adamlar sayesinde 2 sene bedava gittim dershaneye, istediğim bölümü kazandım hem de bir sürü maklube yedim. Minnettarım.
Öne çıkan mesajlar