BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Pazar günü 17:00-18:00 aldım sahayı gelmezseniz ben yine gidip piknik yapğarım gelen az sayıda jaktılımcıyla uzun eşşek oynarık belki de 4-5 amarigan fotbolu oynayan gençlerle el pişirmece oynarız.. kim bilir?.. kim bilir?.. gelenler şidmilik şöylece; babacum holy wishmaster dreagloth TOLGA başka gelecek olanlar kaleye mum diksin ben yine kaleciyim ama hiç ek$i sözlükde yazıldığı gibi güzel şeylere vakıf oalmıyorum :( insan bi goflet çuklata get irir "ye yiğidim ye de büyü kocaman adam ol kaleyi kapla" fln der değil mi.. tl; dr: PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 adam eksik olursa holy bana ses etsin gelebilirim gibi. teşkürs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lan niye yazmıyosun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben geliyorum. hatta bir arkadaşım da sahayı duydu gelmek istiyor ona göre adam eksikse +1'imle gelirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 +1 bende de olabilir ildeniz. lazım olursa bana önceden söylersen ayarlarım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 herkesin maç açlığı var bu aralar eksik kalacağımızı sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tolgaya da söyleyin artık bi forum hesabı alsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bende gelirim eğer sizede uyarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 said: 21 MART PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ babacum holy wishmaster dreagloth TOLGA mulgear khelben rlx (belkim) konn (+1 belki) batuhan (+1 belki) saygın lucifel belkilerle beraber 14 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 babacum ben kaleciyim haberin ola kuratıyım seni kaleden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yok ben kaleyi seviyorum I love kale I love very very kale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bende gelmek istiyorum da, yarın veya cumartesi net birşey söyleyebilirim anca. yer kalır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bu arada maçtan 2saat önce şöyle kadıköyde falan buluşsak birer kahve falan içip oradan geçsek aslında güzel olur ufak bir toplaşma yapmış oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Biz aynı yerde basket oynuyor olucaz, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben gelemiyorum büyük ihtimalle izlemeye de gelemem, fena hastayım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 geçen haftaki maçtan dolayı hastalanmadım lan=) salı günü okulda fenalaştım, 39.5 dereceye çıktı ateşim yatıyorum 2 gündür evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 4 noktamı koydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Gençlere bak ne de güzel sevişiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben ve bitch of bat de gelebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 BabacumMostors said: said: 21 MART PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ babacum holy wishmaster dreagloth TOLGA mulgear khelben rlx (belkim) konn (+1 belki) batuhan (+1 belki) saygın lucifel belkilerle beraber 14 kişiyiz !!!BEN İPTAL!!! bacağımdan rahatsızlığım vardı zaten demin doktora gittim, mr çekilecek, top falan oynamam yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 BabacumMostors said: said: 21 MART PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ babacum holy wishmaster dreagloth TOLGA mulgear khelben rlx (belkim) konn (+1 belki) batuhan (+1 belki) saygın lucifel belkilerle beraber 14 kişiyiz beni neden yazmadın :( sevmiyo musun beni yoksa :( tnkt (Eeht) de gelirim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar