Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yok orda diamond falan kaldırmıslar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tmm ben yanlış işler yapmışım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 subscribe değil register i seçiceksin. bi tane paralı üyelik var, bi parasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben sömürdüm valla 1000 diamond. acısını çıkarmazlarsa herşey güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 GIF MOAR! derken şöyle bir şey dedi site: Sorry there are no public keys currently left :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kermit said: bu inaktif şehirler kaç günde siliniyo server 2 de 2.şehri kuracak yer yok 52de şaka gibi 5 gündür baron bekliyo boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Dostlar şu night protection nerede yazıyor allaşkına. sağ üst dediydi reis bi türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 güvercin var ya tam ortada üstteki menude mavi o protection /manadan sonrami ne kermit : 1.5k lik bi kaleyi ele gecir p: yada 3 gün daha bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 O değil yahu "gece koruması" denen şeyi göremiyorum ben - belli saatler arası kentlerin def.i artıyor ya? Onun yazdığı bir saat varmış - onu arıyor ve bulamıyorum. Daha kestirmesi: Türkiye saati ile saat kaç ile kaç arası gece koruması var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben bizim guildden çıkcam sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 2. serverda noldu lan oynamıyor musunuz rank da dusuyoruz hergun? dün siegeledim elemanın birini 10 saat sürdü baya zevkliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aylansı terkedioz fistan. pagan'a gel sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çıktım ben abi zaten guildchat için duruyordum kimse yok 3-4 seferdir girdiğimde. etrafımda zaten bana yardım eden bi alliance var savaşlarda falan bare direk onlara katılayım dedim. gene de fortuna falan benle aynı cont da yardım lazım olursa yollarız cengaverleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 @sosti aksam 10 sabah 11 arasi gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hesabımızı silme gibi bir imkan var mı biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Buyse said: aylansı terkedioz fistan. pagan'a gel sen de. oyun çoook bayık gönderdim askerleri aldım adamın sehri elinden daha baska napılır ki bu oyunda aynı sekilde 8-10 187 tane sehir alıp onlarla ugrasmak her birine ayrı ayrı bakıp bişeylerle mesgul olmak cooooooook salakca geldi bana girmicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 isteyene veririm account'ı 4 şehrim var 11k puan 680. mi ne 2. server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Komik bir soru sorsam,yeni baslasdim tama hersyei cozdumde...Fazla loot kaldirmak icin ne yollicagiz, unitelerin tasima kapasitesi cok dusuk...Ogamedeki gibi cargo ship tarzi ne var bu oyunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Öldürdüğün yaratık sayısıyla alakalı Dungeon'lardan aldığın loot. Onun dışında orduna da bakıyor tabi ki. Ama her halükarda ordunun taşıma kapasitesinden fazlasını kaldıramıyorsun. Ordundan sonra; şehire saldırdığında da karşıdakinin sahip olduğu miktara ve hideout'ta saklayamamasına bağlı. Bahsettiğin gibi özel bir birim yok loot taşımak için. Ama en fazla loot'u Guardian ile alabilirsin ancak yaya askeri olduğu için hız problemi olabilir. Paladin ile de onun kadar loot alırsın ama Paladin iki kişilik yer kaplıyor bu yüzden loot miktarı yarısı kadar sayılabilir, ama diğer taraftan atlı olduğu için daha hızlı gidip dönecektir. (Geçenlerde Paladin'lerin loot miktarı 30'dan 20'ye düşürüldü. Ama yine de atlıların en iyi lootlayanı.) 4. Server'daki birlik forumunun Genel bölümünde iki önemli başlık var. Okuyup cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca duymayanlara duyurmanızı da rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sağol bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oyun açılmıo bende. sonsuz döngüye girdi falan diyor o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 çerez sildim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Buyse said: oyun açılmıo bende. sonsuz döngüye girdi falan diyor o ne lan banada böle dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 FF da yapıyor onu 2-3 günde bir bende. Çok sinir bozucu. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu arada savunma hakkında önerebileceğiniz bişi var mı? şuanlık duvarı arttırıp(nub koruması bitmeden) ranger abanmayı düşünüyorum ama yanlış mı yaparım bilmiyorum. Hayda bre diyip cavalary ile dalmazlar umarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar