Creed Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 valla ben siegeten önce gidip assaultla karsi tarafın ordusunu yok ediorum pitfalllar mageleri etkiliyo diolar yane "atsız herkesi" anlamadim tam yane templarla mage infantary sayiliyo bu oyunda bi garip p: neyse .. eger Ram'in varsa kuleleri 2 bilemedin 3 assaultta yıkıyosun lvl 3-4 filanlarsa daha üstse siege te halledersin baronu adamin askeri kalmadigina emin oldugunda gönder romenin felaket senaryolari var böle guardlar baron öpüyo filan p: siege 10 saat sürüyo slooplarin tanımında ana fleeti korur yazio o yüzden sanmyiorum saldirabildigini.. war galeon yap sen p: edit: yav su pek oyuna girmeyen arkadaslar yada birakmiş olanlar hane bi iyilik yapip arada bi girip mallari kendilerine yakın yada ihtiyaci olan birilerine filam yollasinlarda yabancilara gitmesin yazıktır p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 acil food ve stone lazım karşılığını veririm arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 world 4 açılmış EU CET. topluca geçiyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 açılmış cidden ya. beyler toplanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Hemen abanmayın şimdi yeni servera. herkesi toplayıp aynı anda açarsak daha iyi olur gibime geliyor. herkesi haberdar etmek de ayrı bir sorun ama akşam herkes online olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oyunun kastırmayacağını bilsem 2 sinde de oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hadi hadi hadi toplanın geciyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ütopya gibi gelecek fakat ben bugün belirli bir saatte aynı anda girme kararı alırsak eğer; bir kaç kişi ekstra'dan account açıp hepsinin login bilgilerini farklı tablarda hazırlayarak sıra sıra ve seri şekilde log olarak bugün açıldığından haberi olmayacak arkadaşlar için aynı continent'te account açabilirler diye bir fikir atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ee?? napıyoruz - açıyor muyuz yeni serverda? Bekliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 21:30 da ayni anda açmaya var mısınız? Telefonu olanlara da haber verin. ben arıyorum bildiklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bence geçelim, geliştik falan diger serverlarda ama birlikte olmanın onemi agır basıyor bence, tek başımıza bi fark yaratamayız. birlikte olmak lazım :) aynı anda geçsek yeni servera yakın olma şansımız artıyor mu yoksa random mu dagıtıyor kıtalara bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sostizm said: ee?? napıyoruz - açıyor muyuz yeni serverda? Bekliyor muyuz? abi başlık açtık özel bakıverin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 eahuahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Xenocide said: sostizm said: ee?? napıyoruz - açıyor muyuz yeni serverda? Bekliyor muyuz? abi başlık açtık özel bakıverin bi zahmet gördüm - ben burayı takip ediyorum sadece. hatta 7/24 açık - gelip gidip F5'liyiyorum. Tamam 11 - kabalaşmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 World 2'deki Paticik Alliance'ın çoğu geçiyoruz World 4'e. Diğer World'lerde olup gelmek isteyen varsa bekleriz. 23.00'da giriyoruz servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sostizm said: Xenocide said: sostizm said: ee?? napıyoruz - açıyor muyuz yeni serverda? Bekliyor muyuz? abi başlık açtık özel bakıverin bi zahmet gördüm - ben burayı takip ediyorum sadece. hatta 7/24 açık - gelip gidip F5'liyiyorum. Tamam 11 - kabalaşmaya gerek yok. yok yav ne kabalaşması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim_37 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 3 şehirimde yan yana.içinde bulunduğum haritada ki bir alliance sürekli bize gel diyo.gitmessem ilk hedefleri ben olucam galiba.diğer şehirlerdende ünite basmak mantıklı olabilirmi yoksa tek şehirde üniteye abanıp diğerlerine yardım etmekmi.online sürem yüksek olduğu için sürekli takip edebiliyorum.bu konuda tecrübeli birinin yardımını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yeni server açıldı ve pati taşındı... Yeni gelecekler cont 33'te destek görecektir. Server dolmadan gelin bence şimdiden 2. olduk sıralamada ve bireysel olarak ilk 20'ye giren var... Oyunu oynamayı düşünenler bekleriz efeeeemm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yiğenler, server 2'de bi elemanın şehri ele geçirmek için siege elemanları yolladım. Şimdi merak ettiğim, ben bu ekiple birlikte baron yollamadım. baron'u sonradan yollarsam oluyor dimi? bide adamın hiç ordusu kalmamış ama towerları falan var. zarar gelir mi orduma? ya bana şu siege işlemi nasıl ilerliyor bi anlatın tam olarak daha iyi olcak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yaav tam despotluk yapiodum serevr maint oldu tsk tsk.. hemide tam th6im bitiyodu serrrrrepsiz LOU devleri benimi beklediniz anasini satiyim *derken netim gitti bide üstüne...* hayir siegete illa baronu gödnercen die bisi yok sehri ele gecirmek istemiosan baska tabi kuleler asker yoksa bi poha yaramio sadece seni geride tutuo o kadar bi kenti ele gecirmek icin baronu yollayip 10 saat hayatta tutman lazim o kadar p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Boss'lar geri geliyormuş. Resource'ları yok etmek 2 saat olcakmış ve Cottage bonusundan etkilenmeyeceklermiş. İlk Moonstone ile birlikte Earl olunacakmış. 'War Minister' tutulabilecekmiş. Dungeonlardan kazanılan altınlar düşürülcekmiş. Dungeonlara giriş ve çıkış için extra 1 saat süre olcakmış(!) Unitlerde de dengelemek için değişiklikler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dungeonlara yakın olurum bari diye seviniyodum ama o hevesim de kırıldı. yine nehir kenarında degilim zaten pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 @xaty yuhhh napmislarr nerfin dibini vurmuslar allahtan sabah tonla dangin yapip 200k gold yaptimdi.. iyiki yapmişim heh heh bosslari öle haritaya dagitmalari cok sacmaydi bence dangin bittigidne ciksalar filan süfer olurdu.. ama beceremeiolar o codeu galba kaynaklarin 2 saat olai da kötüymüş ya negzel 1 saatte yok edebiliodun /yada daha hizli 2.5k speedle filan.. maint te 90dk sürcekmiş ayy anasini sateim... 50dk var daha o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yazını okuyabilmek için can çekiştim resmen Creed ne biçim bi türkçen var arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 xaty said: Boss'lar geri geliyormuş. Resource'ları yok etmek 2 saat olcakmış ve Cottage bonusundan etkilenmeyeceklermiş. İlk Moonstone ile birlikte Earl olunacakmış. 'War Minister' tutulabilecekmiş. Dungeonlardan kazanılan altınlar düşürülcekmiş. Dungeonlara giriş ve çıkış için extra 1 saat süre olcakmış(!) Unitlerde de dengelemek için değişiklikler olmuş. Reource olayı iyi olmuş malum yeniden başlayınca artık 1-2 gecede içini oynabilirim şehrin :) Ama dungeonlar sıkı nerflenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar