xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sıfırdan yapcaksanız bekleyin biraz, yeniden başladığımızda bakar ona göre kuruluruz. şimdilik bu şekilde devam edip oyunun nasıl ilerlediğini falan inceleyip öğrenmekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Valla herkes 2'de durucaz diyor. Alliance bi karar veremedi toplu olarak. Bence de geçmek en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi şimdi 1 ay 2 ay sonra açılsa yeni server geçicek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Şu an 3. serverda 7bin küsür kişi var ve 2. serverda 25bin civarı oynayan var. 3. server ben başladıktan sonra açıldı ve açıldığında 2. serverdaki kişi sayısı 10bin'i yeni geçmişti. Yine aynı şekilde açarlarsa bir hafta içinde açılabileceğini düşünüyorum. Diğer taraftan 3. server çok yeni ve oynayanlar baya zayıf kalmış. Örn. 1. kişinin 2bin küsür puanı var ki bu çok çok az, hatta protection'ı bile duruyor (25'inde kalkacakmış). Bu yüzden en erken bu hafta sonu açılacağını, büyük ihtimalle cumartesi-pazar-pazartesi günlerinden birinde açılacağını düşünüyorum. Diğer taraftan 3. serverda da başlanılabilinire geliyor bu mesajın sonu. Herkesin gözü önünde hedef olarak değil de arkadan gelen ama üst sıraları zorlayan bir ekip olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://i42.tinypic.com/2n8n2np.jpg böyle bi ada daha var. yavaş yavaş koyuyorum binaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 saatlik üretim 2400 e 2500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 1-2 ay sonra açılsa tabi ki beklemem. Sanırım 3'te sıfırdan başlarım. Veya şu anki continent'imde uygun bir alliance'a girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abi 3'te başlayalım o zaman. 2'de herkes ucmus gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bence en iyisi yeni server açılınca aynı anda başlamız olur. Hem derli toplu hem de oyunu öğrenmiş başlarız. Üstelik derli toplu olduğumuzdan yanımızda hemen saldıramazlar, eknomi ve planlama için daha çok zamanımız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sıralamada 72. olmuşuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 şu saati yazın şu saatlerde bu oyunda pati çette çok fena muabbetler döndü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 onemli tibbi mevzular tartisiliyo, garip bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu oyun patide niye tuttu böyle merak ettim ? Türevi oyun çok, diğerlerinden ayıran fark ne ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ultima olunca kan cekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk etapta ismen çeken bişi oldu beni :p sonra kurcalayınca hoş bir oyun oldugunu ama isimle alakası olmadıgını farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://ao.hithere.com/ Bunun konusunu açsam mesela 2 sayfayı geçmez, harbi isimle alakalı herhalde^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tıbbi mevzulardan önce fena konuşmalar vardı kaçırdınız..of keşke ss alsaydm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 o ne abi o resimle alakalı. artık bi fobim var koreli dişi karakterli oyun reklamlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 şehir planlama http://www.olivereberlei.com/lou/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 GEd said: http://ao.hithere.com/ Bunun konusunu açsam mesela 2 sayfayı geçmez, harbi isimle alakalı herhalde^^ lou guzel cunku daha betada, gunde 1 kere girip bakmak yetmiyor, saatte bir bakmak zorundasin ve daha iyi bir oyun cunku ultima. senin bahsettigin oyunlarin hepsi cok kotu, bakmadan diyebilirim cunku hic biri ultima degil. sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hithere in aynı bu tarz oyunu var empire craft diye hatta daha detaylı ama fena para yatırman gerekiyo diamondlara, oynanmaz onların oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 invite gelmedi hala beyler ayboluyor. aeropostale nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yoo atmislarda kabul etmemişin daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aaa harbi sdf. kabul ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben fire fox ile giremiyorum bugün başladı böyle bir sorun explorer ile sorun yok gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar