Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yolla yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben gönderdim hiç kayıp olmadan geldiler ama 6-7 tan emi ne odun getirdiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ShadowFury said: dungeon raid ne işe yarıyo ve ne kadar asker göndermek akıllıca olur? bir avuç askerim var, boş durmasınlar diye raide göndersem mi, yoksa zararım karımdan daha mı büyük olur az sayıda gönderirsem? Level 1'lere 5 Berserker yetebiliyor ama 10 göndermek daha iyi. Farinal said: Warehouse neye yarıyor tam olarak? Benim ki 12k resourcelardan depolayabiliyor ama ironum 15k ve artıyor? Townhall'dan resource kapasitesi geliyor ilk başlarda yeterince, ama ileride üretiminiz arttığından ve süreler uzadığından elinizde malzeme birikiyor ve townhall kapasitesi yetersiz kalıyor. Örn. level 8 TH'ı upgrade etmek için 60k wood/demir gerekiyor. Ama TH'ın verdiği kapasite de 60k. Deponuzun full dolmasını beklemeniz gerekiyor bu yüzden. Bir de malzemeler her zaman eşit miktarda olmuyor elinizde, bazılarından çok tüketirken bazıları elinizde birikiyor. Deponuz dolup malzemeyi boşa çıkartmış olmamak için Warehouse mantıklı bir çözüm. İlk başlarda verdiği kapasite biraz az görünse de lvl7'de 50k bonus veriyor ki bu bonussuz hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paticik Alliance ını kim kurduysa ona sesleniyorum, benim alliance ı (BrotherhoodOfMarble) pati ile ally yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nerowarden nickim. Benide eklerseniz clana sevinecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Aeropostale nickim. Alayım bir alliance invite'ı plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 xaty inbox'una bak oyunda, alliance teklifi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bir davetiyede ben alabilirmiyim Uzunkulak isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 İsim Zorbik bana da davet yollayabilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günden güne yükseliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Yeni server gelsinnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 naapıcaksınız abi yeni serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok yeni server filan, oturun 2de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abi cok sacma basladık düzelmez bu saatten sonra :D Zaten birbirimize çok uzagız yeni serverda aynı anda acar yanyana oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ya hem 2 daha beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi yani 1 hafta içinde açılmazsa yeni server o saatten sonra 3-5 kişi dışında yeni servera geçip baştan uğraşacakların olacağını sanmıyorum pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bencede :D Benim düzen bozuktu ama düzeltiyorum yani 2 güne düzelicek hayetde iyiyim şuan bu aralar açıldı açıldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 beta serverlari ellemeyeceklermis. duyuru vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Şehri silme falan yokmu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Burası hakkında yorumlar nedir? nası bişey yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bir hafta içinde yeni server açılacağını tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 @Xaero: Baya iyi duruyor, 700'ün üstü görmemiştim daha önceden ama burada oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Genel olarak gönderimde bi bakın bakalım madem duracaz diosunuz 2'de başlayalım ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Nedir buna uygun dizilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar