Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çekiniyorum buluşmalara gelmeye

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

nie korkulkurki sanki bisi yapcaklar(yazmıım dedım o seyi:D) tanısırısn adamı kısılık olarak begenmedn mı muhabbetı mesafelı tutarsn " aa bu herif adama benzio" dediinede muhabbette samimi davranırsn bu kadar basit ayrıca istte bi bulusma ayarlanırsna ordayım soleıım:D biz avaturkte 5 ark haftaya icmeye gitcez .... bole bisey yapılabilir..[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give
Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I?
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben hiç kimseyi tanımıyordum minicik paticik buluşması yaptık 10-15 senelik arkadaşız gibin muhabbet döndü..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gittiğim paticik buluşmasında bende kimseyi tanımıyordum ne olcek yane. Baktım bir grup genç oturmuş bowling salonunda aha dedim kesin bunlardır, "merhaba ben Fedaykin dedim" tanıştık yani olay budur. Ötesinde ne gerek var kasmaya. Hayır benim korkum daha bu şekilde buluşmalara korkuyorsanız ilerde tanımadığınız kişilere nasıl yazacaksınız ben onu çok merak ediyorum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en çok korktuğum şey ne biliyor musunuz?

----------Merhabe arkadaşlar ben Wraog!
Patigrubu-Nea?
----------Wraog! WRAOG!!
patigrubu-Ne vraklıyon be?
----------VIRAOĞĞHH ulan benim adım!
patigrubu-Manyak lan bu! heehheeh
----------*koşarak+ağlayarak uzaklaşır*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 30 Temmuz 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
bi de neden korkuyorsun ki??eğer ortamı sevmezsen benim acelelm var deyip gidersin zaten..
Ben öyle bi şekilde gitmiştim ilk buluşmadan ama gerçekten "arkım gelmişti" yani ben ortamı sevmediğimden değildi. zaten sonraki buluşmayada lapinledim =)
Bu arada Redall sen kafanı o kapalı ortamdan dışarı çıkar gel takıl aramızda. ilk yarım saatten sonra zaten direk yıllardır tanıdığın arkadaşlarınmış gibi muhabbet oluyo. Kimsede sana düşündüğün gibi davranmıcak zaten. Bak Mesh kendini gayet güzel açıklamış yukarda ona bile öğle davranmadık yani =P(alınma sakın mesh ;))
Sen bir sonraki buluşmaya gel, nargileye bende karşıyım ve nargileye gidince kola falan içerim ama önemli olan muhabbet zaten. İsteyen nargilesini içer,tavlasını oynar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 29 Temmuz 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Ya selam arkadaşlar yaa ben bu foruma genelde Ultima online için giriyorum Holy i felam tanıyorum bu buluşmalarınıza gelmek istiyorum ama tanıdıgım kimse yokh ne yapcaz

Diğer mesajları okumadım ama ben seni tanıyorum nası hatırlatıcam bilmiyom ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 30 Temmuz 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
ilk gittiğim paticik buluşmasında bende kimseyi tanımıyordum ne olcek yane. Baktım bir grup genç oturmuş bowling salonunda aha dedim kesin bunlardır, "merhaba ben Fedaykin dedim" tanıştık yani olay budur. Ötesinde ne gerek var kasmaya. Hayır benim korkum daha bu şekilde buluşmalara korkuyorsanız ilerde tanımadığınız kişilere nasıl yazacaksınız ben onu çok merak ediyorum :)

Ben fedaykinin tipini 200 metreden tanımıştım askerden geldiği için tıraşından :D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan kimseyle buluşmak kısmet olmadı hep uzak kaldık zamanım olmadı elbet buluşcam birileriyle =)

Ultimada guild olarak buluşmuştuk bende o zaman çekindim ama sonra alt tarafı rezil oluruz geliriz dedim. gittim.
Adamlar bekliyor göremiyorum aradım meğerse önümde duruyorlarmış kadıköyde boğanın orda buluşmuştuk =)
Tabi bi anda herkes nickleri söyledi kafam mikildi çünkü telafuz farklı yazılış farklı sonra herkesle tek tek muhabbet edince örendik.
Ama hala benım adımı örenemediler hep Croswell den Kıros kaldı halada böyle demektedir şerefsizler...
İşte böyle kötü yanları olabiliyor. =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...