RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Korkmuyorumki abi sen şimdi bi buluşmaya gittiğinde veya henüz tanışmadığın insanların arasına Selam Ben .... Die mi gircen abes olur Ne biliim yavaş yavaş sizden aldıgım taktikler doğrultusunda yoıllarda bulurum seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Git ilk önce...soora; *Ulan adam mı oldunuz huleeeaaann!!!* diye dal aralarına.3-5 tokat çak hepsine.Tam böle ağlamaklı olduklarında *Tamam lan zırlamayın, gelin öpün elimi* de.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 nie korkulkurki sanki bisi yapcaklar(yazmıım dedım o seyi:D) tanısırısn adamı kısılık olarak begenmedn mı muhabbetı mesafelı tutarsn " aa bu herif adama benzio" dediinede muhabbette samimi davranırsn bu kadar basit ayrıca istte bi bulusma ayarlanırsna ordayım soleıım:D biz avaturkte 5 ark haftaya icmeye gitcez .... bole bisey yapılabilir..[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bak ben hiç kimseyi tanımıyordum minicik paticik buluşması yaptık 10-15 senelik arkadaşız gibin muhabbet döndü..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 böyle bir topic açıyorsan eğer o kadar da çekingen değilsin demektir güven kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bi de neden korkuyorsun ki??eğer ortamı sevmezsen benim acelelm var deyip gidersin zaten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Çok saçma topicler gördüm ama bu literatüre girecek kadar iyi ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ilk gittiğim paticik buluşmasında bende kimseyi tanımıyordum ne olcek yane. Baktım bir grup genç oturmuş bowling salonunda aha dedim kesin bunlardır, "merhaba ben Fedaykin dedim" tanıştık yani olay budur. Ötesinde ne gerek var kasmaya. Hayır benim korkum daha bu şekilde buluşmalara korkuyorsanız ilerde tanımadığınız kişilere nasıl yazacaksınız ben onu çok merak ediyorum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ok sorun yokh gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Benim en çok korktuğum şey ne biliyor musunuz? ----------Merhabe arkadaşlar ben Wraog! Patigrubu-Nea? ----------Wraog! WRAOG!! patigrubu-Ne vraklıyon be? ----------VIRAOĞĞHH ulan benim adım! patigrubu-Manyak lan bu! heehheeh ----------*koşarak+ağlayarak uzaklaşır*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Cthulhu_, 30 Temmuz 2004 15:45 tarihinde demiş ki: bi de neden korkuyorsun ki??eğer ortamı sevmezsen benim acelelm var deyip gidersin zaten.. Ben öyle bi şekilde gitmiştim ilk buluşmadan ama gerçekten "arkım gelmişti" yani ben ortamı sevmediğimden değildi. zaten sonraki buluşmayada lapinledim =) Bu arada Redall sen kafanı o kapalı ortamdan dışarı çıkar gel takıl aramızda. ilk yarım saatten sonra zaten direk yıllardır tanıdığın arkadaşlarınmış gibi muhabbet oluyo. Kimsede sana düşündüğün gibi davranmıcak zaten. Bak Mesh kendini gayet güzel açıklamış yukarda ona bile öğle davranmadık yani =P(alınma sakın mesh ;)) Sen bir sonraki buluşmaya gel, nargileye bende karşıyım ve nargileye gidince kola falan içerim ama önemli olan muhabbet zaten. İsteyen nargilesini içer,tavlasını oynar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 1 postu olan bile 2 buluşmaya geldi bea.Tırsmayın yemiyoz kimseyi.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 1 postu olanın sevgilisinin patide 1000 den fazla postu olmasıda önemli bi unsur tabi =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: RedallHoor, 29 Temmuz 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Ya selam arkadaşlar yaa ben bu foruma genelde Ultima online için giriyorum Holy i felam tanıyorum bu buluşmalarınıza gelmek istiyorum ama tanıdıgım kimse yokh ne yapcaz Diğer mesajları okumadım ama ben seni tanıyorum nası hatırlatıcam bilmiyom ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: fedaykin, 30 Temmuz 2004 15:54 tarihinde demiş ki: ilk gittiğim paticik buluşmasında bende kimseyi tanımıyordum ne olcek yane. Baktım bir grup genç oturmuş bowling salonunda aha dedim kesin bunlardır, "merhaba ben Fedaykin dedim" tanıştık yani olay budur. Ötesinde ne gerek var kasmaya. Hayır benim korkum daha bu şekilde buluşmalara korkuyorsanız ilerde tanımadığınız kişilere nasıl yazacaksınız ben onu çok merak ediyorum :) Ben fedaykinin tipini 200 metreden tanımıştım askerden geldiği için tıraşından :D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu kadar saçma şey içinde korkulur mu ya gülmekten yarılcam şimdi adam gelmiş benimle dalga geçerler diye korkuyorum diyor hey allam puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Abi ne biliyosun belki adam ördeğe benziyo? :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 heralde benzemez..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Redall sen kimseyle buluşma bence , buluşursanda kesin geyiği dönücek bunun iyice kompleks yaparsın.Başına iş aldın sen :)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 karkmayn ısırmazlar... di mi? yoksa ısırırmsnz?:D[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hatta ilk tanışmalar ilginç oluyo. Tanımadığın insanlarla konuşmak zevkli oluyo. Sonuçta yüzyüze iletişim daha zevkli :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Burdan kimseyle buluşmak kısmet olmadı hep uzak kaldık zamanım olmadı elbet buluşcam birileriyle =) Ultimada guild olarak buluşmuştuk bende o zaman çekindim ama sonra alt tarafı rezil oluruz geliriz dedim. gittim. Adamlar bekliyor göremiyorum aradım meğerse önümde duruyorlarmış kadıköyde boğanın orda buluşmuştuk =) Tabi bi anda herkes nickleri söyledi kafam mikildi çünkü telafuz farklı yazılış farklı sonra herkesle tek tek muhabbet edince örendik. Ama hala benım adımı örenemediler hep Croswell den Kıros kaldı halada böyle demektedir şerefsizler... İşte böyle kötü yanları olabiliyor. =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar