Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blind Guardian - At The Edge of Time (2010)

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Aylardır bekliyoruz artık iyice zaman yaklaştı. Facebook'tan takip edebilirsiniz zaten her gün update ediyorlar. Çok yakında çıkacak sanırım.

wiki said:

On October 10, 2009 Hansi updated the Blind Guardian website about the upcoming album with the possibility of it called A Storm to Come or Punishment Coming. The album will contain 11 new songs. In this post, Hansi has stated that they will have finished mixing the album "somewhere in April 2010" and that they "are targeting a late summer, early fall release." Some of the currently announced song titles are: "Wheel of Time", "Valcyries", "A Voice in the Dark", "Tanelorn (Into the Void)", "Moria", "Curse my Name", "Road of No Release", "War of Thrones", "Control the Divine", "Sacred" [Bonus Song].

Orkestral ve NiME'e benzeyecek olması mükemmel olcak gibi geliyor. Zaten BG albümü olduğu için mükemmel olacak gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...

9 gün önce çıktı albüm. Bu akşam oturup dinlemeyi planlıyorum daha dinleyemedim. Wheel of Time ve A Song of Ice and Fire ağır basıyor sanırım albümde. İkisinide okumadığım için hala (utanıyorum :( ) şarkıların güzelliği belki hemen okumamı sağlayabilir :D

2011'de gelirler heralde türkiye'ye yeni albüm için izleriz bizde umarım istanbulda gene refreshde olur orda çok iyi atmosfer olmuştu 2007 konserinde.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...