Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aylardır bekliyoruz artık iyice zaman yaklaştı. Facebook'tan takip edebilirsiniz zaten her gün update ediyorlar. Çok yakında çıkacak sanırım. wiki said: On October 10, 2009 Hansi updated the Blind Guardian website about the upcoming album with the possibility of it called A Storm to Come or Punishment Coming. The album will contain 11 new songs. In this post, Hansi has stated that they will have finished mixing the album "somewhere in April 2010" and that they "are targeting a late summer, early fall release." Some of the currently announced song titles are: "Wheel of Time", "Valcyries", "A Voice in the Dark", "Tanelorn (Into the Void)", "Moria", "Curse my Name", "Road of No Release", "War of Thrones", "Control the Divine", "Sacred" [Bonus Song]. Orkestral ve NiME'e benzeyecek olması mükemmel olcak gibi geliyor. Zaten BG albümü olduğu için mükemmel olacak gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 blind guardian dinlemeyi ortaokulda bırakmamışmıydık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kaede said: blind guardian dinlemeyi ortaokulda bırakmamışmıydık yahu Oha ezik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kaede said: blind guardian dinlemeyi ortaokulda bırakmamışmıydık yahu frp'yi de bırakmıştık hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 evet yahu frp, magic, blind guardian, anathema, friends bunlar hep ortaokulda kaldı. yapmayın etmeyin eşşek kadar adam oldunuz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 son albümlerini sırf zamanında severdim dur alayım diye almıştım, hala dinleyecem güya 2 senedir. kabından çıkmadı daha. Nightfall in middle earth iyi güzel de, harbiden bırakmak gerek artık bu işleri yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 illa istiyosanız erkek adam müziği dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aman tanrıııımmmmmmm sell outlar topici basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Abicim ciplak adam resmi koymazsaniz memnun olacagim, otobuste forum okuyayim dedim vucut losyonu surmus killi adamlar cikti. Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yakında mezara giricem hala BG dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kör bekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aldım baltamı elime atladım atın beline çeliğin kardeşiliği yakıyordu içimi savurdukça baltayı kopardım kafaları güzel müzik yapıyor ama adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ooow manowar kuzu var koç var manowar kıroyuz biz atlet giyeriz kaslıyız biz motor süreriz ooow kırolaaar; manowar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 moderasyonun gozunden kacacak topikleri trollleyin bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Müzik modası aptallar içindir. İyidir bg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kaede said: blind guardian dinlemeyi ortaokulda bırakmamışmıydık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Night at the Opera dinlememişiniz siz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kaede said: blind guardian dinlemeyi ortaokulda bırakmamışmıydık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 A Night At The Opera muhteşem bir albümdü belki Middle Earth'den bile iyiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hele şükür. sacred 2 ile o kadar çok vakit harcadılarki peh peh. canlı da izleyemedik zaten geçen sene. 2010'da görmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 and then there was silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 9 gün önce çıktı albüm. Bu akşam oturup dinlemeyi planlıyorum daha dinleyemedim. Wheel of Time ve A Song of Ice and Fire ağır basıyor sanırım albümde. İkisinide okumadığım için hala (utanıyorum :( ) şarkıların güzelliği belki hemen okumamı sağlayabilir :D 2011'de gelirler heralde türkiye'ye yeni albüm için izleriz bizde umarım istanbulda gene refreshde olur orda çok iyi atmosfer olmuştu 2007 konserinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Yeni albüm mü çıktı?!?!?! NEDEN HABERİM OLMADI????? edit: Üstte mesajım bile varmış, tamamen unuttum :(:(:( edit2: Demonoid'e flac bir saat önce eklenmiş. En azından iyi bir kaynak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bayadır bekliyordum bende buraya başlığı bile açmıştım ama unutumuşum 30 temmuzda çıktı Avrupa'da 24 Ağustos'ta US çıkışı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar