Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pelin Batu'yu ağlattılar

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Bu salakonun sadece rating için programda tutulduğuna inanıyorum, hiç bir katkısı yok çanta gibi takılıyor köşede.
Zaten babası eski elçiyse bizene, kızı ağlak ve Türkçe'yi yarım yamalak bilen İngilizce özentili bohem takılan garip bişi işte, istemezük.

Ha illa bayan kontenjanı olacaksa eli yüzü düzgün bir doçent hanım bulsunlar o gelsin arada konuşur bilgi verir hem.
Sosyal ağlarda paylaş

zavallı konuşamıyor ki konuştursunlar. latife falan demiş bakın ben biliyorum türkçe demek için. gel git akıllı mıdır nedir ne kadar korkunç bir kadına evrildi bu ya. benimle doğru konuş derken adama her kelimenin arasında 15 saniye bekliyor ki düşünmeden konuşmuş olmasın sdfsdf. ruhu sarışın gibi geliyor bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

copry said:

pelin batu belki forumu okuyodur özel mesaj atar mutlu olurum umuduyla yaşayan arkadaşlar : YOK ÖYLE BİŞEY :D

her mesajın altına pelin batu diye not düşersek belki google'da denk gelir merak eder :o

oha super fikir hatta imzalara yapalım
yalnız yapmışken pelin le yetinmeyelim
Sosyal ağlarda paylaş

pelin batu, aysun kayacı, adriana lima(unpregnant version), dotzen kroes, laetitia casta-10, adriana ambrosio, rachel bilson, Michelle Trachtenberg, alexis bledel, (herather graham + venassa marcel)-20, jaime king, angelina jolie, emma stone, Katrina Bowden, Jessica Alba, miranda kerr, Evangeline Lilly, neyse parmaklarım yoruldu
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu pelin batu v

yapılmıştı !
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu pelin denen hatun geçenlerde canlı yayında uyumadı mı ?
Şimdi onun yaptığı ne ? daha terbiyesiz bi durum değil mi ?
orada konuşanlar, konuşulanları hiç tınma sonra biri gelip bir şey deyince ağla. olmaz o iş.. en diğer eleman resmen dana mıdır ? Danadır !
Sosyal ağlarda paylaş

pelin batu o programa yakışmayan tek kişi benim gözümde
bazen konuştuğu zaman gerçekten hiç bişi anlamayıp uykum geliyo üstüne.
tamam bilgisi var ama anlatamıyo. cümle kuramıyo. konuşma yeteneği yok kızın resmen.
ermeni olayındada üzülmüş canım.
ağlama melis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...